שרשור בתי מלון

shayavr1

New member
שאלה לפני שסוגר דיל...

איזה מלון עדיף? מבחינת מיקום (הכי קרוב למרכז) ותנאים של המלון(מיזוג וכו') אטאנה Tsokkos Napa Hotel Tsokkos Holiday Apts

ranzadeki

New member
מישהו שמע על MARE NAPA ...

כל פיסת מידע תסייע לי.. תודה מראש!!

XxX 13

New member
מישהו מכיר

היי אנשים מישהו מכיר את המלון נאפה פלאזה ואם כן כמה כוכבים הוא ואיך השירות במלון ובכלל אודה לכם אם תוסיפו תגובות

lishaibs

New member
מלון דירות פטרוסנה, מישהו מכיר?

מישהו שהה בו? איך המלון מבחינת ניקיון, שירות, מרחקים מהסקוור/חופים? תודה.

כבשלה

New member
מקווה שאני עוזרת

יש את טסוקוס הולידי שלא הייתי בו אבלביקרתי בווממה שראיתי הוא מומלץ בחום הוא פי 2 יותר זול מנאפה טסוקוס+ הוא הרבה יותר צעיר ורועש כאילו הבריכה שם תמיד מלאה ויש לך ביליארד ואוכל במזנון די בזול יחסית תמיד מוזיקה ומלא ישראלים... ממה שאמרו לי יש חדרים שצריך לשלם על מזגן (הכל תלוי בדיל שלך) אבל גם אז המחיר לא קריטי כאילו יוצא יותר משתלם ויש מטבחון וכאלה.. מצד שני יש את נאפה טסוקוס שאני הייתי בו ואני מוכרחה להגיד שהיה טוב מאוד החדרים טובים יש מזגן מיני בר בתשלום. הדיל בא עם ארוחת בוקר שאף אחד לא אוכל (כי זה בוקר) כך שחבל על הכסף האוכל די בזול וזה אחלה אוכל.. יש שם אוירה די אינטימית ממש .. כמעט אין רעש ויש פחות ישראלים בו מהולידי. מבחינה של מרחק מהסקוור 2 המלונות קרובים במרחק הליכה נראה לי אפילו שנאפה טסוקוס קרוב יותר.. הכל עניין של מה שאתה אוהב יותר ואם אתה אוהב המוניות או לא..

תשובה

פי מה ששמעתי זה מלון ממש טוב, אבל תנסה לראות באתר הזה : http://www.cyprus-hotels.com/images/napia_star_bedroom.jpg

yanivzips

New member
אמ...

אולי רק חדר B7 חרא... בכל מקרא אם אתה שם תמסור ד"ש לחג'י ...

I t a M a R 1 1

New member
גועל נפש אחי....

בעלים זונות,זרימה חלשה של מים,זרימה חלשה של מים שעולה פול כסף.... מה שכן אין על המלון בלילה שחוזרים ממסיבה ויושבים מסטולים ליד הבריכה תשאל את החבר'ה איזה כיף זה..!

GHITK

New member
אתם מגזימים ברמות, אחלה מלון

מה אתה צריך ? מיטה? יש שם ! מיני בר ! יש שם ! גז, יש שם (תזכור להביא מצית!) מרפסות ברוב החדרים... לגבי הזרימה החלשה של המים יש פתרון, פשוט מפרקים את הראש של המקלחת ויש זרם יותר חזק... המיקום שלו טוב... ובאמת הכי סבבה זה לחזור ב4-5 בבוקר ולשבת עם כולם מסביב לבריכה בסתלבט.. מלון נחמד סה"כ....הוא לא 5 כוכבים אם זה מה שאתה מחפש, אבל הוא סבבה לגמרי !!!!! אני נורא נהניתי בו, המלון והאנשים בו זה מה שעשה לי את כל הטיול! ובאמת תמסור ד"ש לחאג'י ! מסכן הוא חי על 250 לירות לחודש....

shayavr1

New member
תודה

יש לי דיל טוב לנאפה טסקוס. נראה לי שנלך על זה...

Hotel Tsokkos Holiday

אני נוסעת ב-5.8 ל-Hotel Tsokkos Holiday Apts ואמרו לי שהוא מלון די טוב... אבל אני יודעת שהמלון הכי טוב הוא אטאנה אבל הוא גם ממש יקר...

למעלה