חזרתי אתמול מאיה נאפה והייתי בבית דירות שנקרא marenapa המלון היה ממש סבבה יש בו בריכה וזה גם עלה ממש ממש זול! הוא נמצא במרחק הליכה של 2 דק' מהסקוור . חוצמז'ה לא שווה בכלל ללכת למלון 3 כוכבים כי זו גם שחיטה כספית, גם לא נמצאים כמעט במלון וגם זה לא כמו אירוח במלון 3 כוכבים בארץ! לך על מלון דירות...ובסה"כ המלונות שחברות הנסיעות מציעות כולם קרובים מאוד לשדרה המרכזית ולים!
נכון שהמלון לא כל כך חשוב אבל מה שמשנה זה מה מחפשים אני למשל לא רוצה מלון\בית דירות המוני ומלא בישראלים (למרות שכמעט בכל מקום הם נמצאים). מעדיף מלון ברמה טובה , כזה שאני יודע שאני לא אפול בו. ראיתי בפורום כמה מלונות שהיו נפילה רצינית נכון שזה לא כל כך משנה אבל עדיין
תעשה חיפוש מתקדם בפורום תכתוב על דף את שמות המלונות ואת ההמלצות על כל מלון תסתכל במפה ותראה מה קרוב ומה לא קרוב לסקוור ככה תהיה לך תמונה בהירה יותר בנוגע למלונות
לא יודעת מה הבעיה עם מלונות של ישראלים [maos הוא מלון רק של ישראלים, אז אם אתה לא בראש של ישראלים, אל תלך לשם] לי היה ממש ממש ממש ממש ממש! במלון הזה והיה לזה משקל גדול מאוד על כך שהטיול היה מדהים. לא יודעת אם הייתי נהנית באותה מידה במלון של תיירים אחרים.
פיליפיאנה נמצא במיקום מעולה ממש ליד הסקוור ההוצאות של נסיעות יהיו בלבד אם אתה משכיר אופנוע בכדי להגיע לים (ניסי ביץ') בכל אופן זה מלון דירות מאד בסיסי אפילו מעבר לזה שמעתי שיש שם ג'וקים וזוועות כאלה וכמה אירים שהיו שם אמרו לנו שלא מנקים את הבריכה אז זהו בעיקרון אבל כמה כבר במלון?! רק ישנים שם ... בכל אופן איזה כיף לך שזה עוד לפנייך תעשה חיים