שרשור בתי מלון

לדחכי

New member
עזרה דחוווףףףף|!!

מישהו יכול להמליץ לי על מלונות טובים ולא יקרים עם בריכה.. ברמה של 3 כוכבים בערך... שממוקם בסקוור... בבקשה זה ממש דחווףףף!!! תודה לעוזרים :)

shayavr1

New member
tsokoss napa hotel

3 כוכבים מזגן + ארוחת בוקר + בריכה מיקום טוב תסתכל בחיפוש מתקדם, יש על המלון הזה המלצות טובות בפורום אני הזמנתי חדר למלון הזה ב 25.8- לשבוע

jibal

New member
איה נאפה

חזרתי אתמול מאיה נאפה והייתי בבית דירות שנקרא marenapa המלון היה ממש סבבה יש בו בריכה וזה גם עלה ממש ממש זול! הוא נמצא במרחק הליכה של 2 דק' מהסקוור . חוצמז'ה לא שווה בכלל ללכת למלון 3 כוכבים כי זו גם שחיטה כספית, גם לא נמצאים כמעט במלון וגם זה לא כמו אירוח במלון 3 כוכבים בארץ! לך על מלון דירות...ובסה"כ המלונות שחברות הנסיעות מציעות כולם קרובים מאוד לשדרה המרכזית ולים!

shayavr1

New member
לא מסכים

נכון שהמלון לא כל כך חשוב אבל מה שמשנה זה מה מחפשים אני למשל לא רוצה מלון\בית דירות המוני ומלא בישראלים (למרות שכמעט בכל מקום הם נמצאים). מעדיף מלון ברמה טובה , כזה שאני יודע שאני לא אפול בו. ראיתי בפורום כמה מלונות שהיו נפילה רצינית נכון שזה לא כל כך משנה אבל עדיין :)

GHITK

New member
וואלה ?

באיזה חדר היית גם אני הייתי, חזרתי שלשום ב29...... באמת מיקום טוב, מלון נחמד !

GHITK

New member
וואלה ?

באיזה חדר היית גם אני הייתי, חזרתי שלשום ב29...... באמת מיקום טוב, מלון נחמד !

jibal

New member
איה נאפה

הייתי ב c12(הבנות מירושלים), מי אתה?

GHITK

New member
אמממ

הייתי A4.... אני זוכר בנות מירושלים, אבל הן היו מולי ..בA משהו ...יש לי טלפון אפילו של אחת מהן :) היו להן חברות בחדר אחר, אולי זה את ? חחחח

shayavr1

New member
קיצר חבוב(או חבובה)

תעשה חיפוש מתקדם בפורום תכתוב על דף את שמות המלונות ואת ההמלצות על כל מלון תסתכל במפה ותראה מה קרוב ומה לא קרוב לסקוור ככה תהיה לך תמונה בהירה יותר בנוגע למלונות

maos

לא מלון מלהיב כלל וכלל מספיק ללינה, ויש אחלה חבר'ה אני הייתי בו, והמלון עשה לי את כל הטיול
החדרים לא משהו יוצא מן הכלל, משהו כמו אכסניה יש בריכה וזהו נראהלי.

אה כן, זה מלון דירות.

לא יודעת מה הבעיה עם מלונות של ישראלים [maos הוא מלון רק של ישראלים, אז אם אתה לא בראש של ישראלים, אל תלך לשם] לי היה ממש ממש ממש ממש ממש! במלון הזה והיה לזה משקל גדול מאוד על כך שהטיול היה מדהים. לא יודעת אם הייתי נהנית באותה מידה במלון של תיירים אחרים.

Tsokkos Holiday apt

חזרתי משם אתמול - מלון דירות מעולה! שתי בריכות, קרוב מאוד לסקוור.

לדחכי

New member
עזרה!!!

למישהוא יש פרטים על מלון אפלנדרה (aphlandera)? כמה כוכבים.. ואיך הוא בכלליות? תודה. :)

shakky

New member
שאלה על מלון

מישהו היה במלון פיליפיאנה (phillipiana) ויכול לתת לי פרטים עליו? אם הרמה סבירה, הכל שם תקין וכאלה.... תודה!

h a d a r i 1 7

New member
הנה פרטים

פיליפיאנה נמצא במיקום מעולה ממש ליד הסקוור ההוצאות של נסיעות יהיו בלבד אם אתה משכיר אופנוע בכדי להגיע לים (ניסי ביץ') בכל אופן זה מלון דירות מאד בסיסי אפילו מעבר לזה שמעתי שיש שם ג'וקים וזוועות כאלה וכמה אירים שהיו שם אמרו לנו שלא מנקים את הבריכה אז זהו בעיקרון אבל כמה כבר במלון?! רק ישנים שם ... בכל אופן איזה כיף לך שזה עוד לפנייך תעשה חיים:)

למעלה