ואני עונה :
איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? ואו,זה ממש קשה.בהתחשב שאני עשיתי את כל זה אז יש לי תחושה שאהבתי את כולם חחחח Our lady of sorrow ממש אהבתי את המשמעות לב אנטומי חצוי עם סכין בגלל שהז עיצוב אישי של פרנק יד טובעת באוקיינוס גם בגלל הסיפור מאחורי כל החלק של המותניים והאגן HALLOWEEN עקרב והלוגו של SKELETON CROW איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? לא אהבתי את הקעקועים הקטנים,עטלפים כוכבים וכל אלא,כי אין להם כ"כ משמעות והם נועדו רק להשלמה יענו שכל הקעקועים יהיו מחוברים ליד בצורה יפה.זה יפה אבל לא אהבתי לא אהבתי את הקעקוע בשפה והקעקועים ברגליים לא קשרים לכלום האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד? את האמת,המחשבה שלי גלבי קעקועים עלתה רק לפני יומיים,שחברה שלי עשתה קעקוע.ואז חשבתי על הקעקועים של פרנקי. החלטתי לעשות השרשור הזה.ופתאום ממש בא לי קעקוע אבל לדעתי זאת סתם התלהבות זמנית כי חרשתי כ"כ הרבה על קעקועים. האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? את האמת נורא התלהבתי מהעקרב ומהמיקום,אבל אני לא חושבת שאני אעשה אותו דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה אני ממש אוהבת קעקועים,ובמיוחד כאלה עם משמעות.פעם שנאתי יותר מידי קעקועים ואני חושבת שאני עדיין שונאת. אבל משום מה על פרנקי זה יושב כ"כ טוב! חח משהו להוסיף: ואוו,ישבתי על השרשור הזה הרבה שעות חשבתי לעצמי שזה עניין של שעה. ואז גילתי את כמות הקעקועים.רק על הקטע הכתוב עבדתי שעתיים,ולמרות שזה נראה ממש קצת זה לקח המון. חשבתי לא להתייאש גמרתי אותו. וחיפוש התמונות כמעט ייאש אותי עד שלרב טמטומי מצאתי THUMBLER שמרכז בתוכו את כל התמונות.כיאלו גורל אכזר לא יכולתי למצוא לי אותו קודם! חשתבי לעצמי שהחלק הקשה ביותר עבר אבל לא!מסתבר שלהעלות את הפורום זה יותר מייאש.וכמו שאתם רואים לפי השעות-4 שעות!!! אבל לא יכולתי להפסיק באמצע,אם כבר עשיתי אז עד הסוף!(הלוואי מוטיבציה כזאת ללימודים) אבל בגלל שזה היה כזה מייאש,זה לא יצא מושלם כמו שרציתי.יש כמה פפרטים שחסרים. אבל העיקר שסיימתי.