שרשור הענק של הקעקועים של פרנק איירו!

lilison13

New member
../images/Emo26.gif בית הקברות 'the graveyard'

בית הקברות 'the graveyard' או 'I am the graveyard' - מרץ – אוגוסט 2007 בערך. 'I am the graveyard' – הייתה להקה של פרנק לאחר 'pency prop' שהופיע בסיבוב הופעות יחד עם מיי כמיקל רומנס וקידמה אותם. תמונות נוספות: http://i274.photobucket.com/albums/...veyard/frank-chestpiece-closeup-waterma-1.jpg http://i274.photobucket.com/albums/...veyard/frank_iero--large-msg-119092028722.jpg מיקום הקעקועים הישנים: http://i274.photobucket.com/albums/...Chest/graveyard/graveyard-coveringhopetat.png

lilison13

New member
../images/Emo70.gif דיון

אחרי שכמעט לאחר חצי יום סיימתי עם הכתיבה וההעלה.(עדיין יש לי תחושה שחסרים כמה דברים.) הגיע הזמן לדיון!!
איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם?
איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם?
האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד?"
האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד?
דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה
משהו להוסיף:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאומייגאד../images/Emo122.gif

אני אפתח ואומר קודם כל שהבן אדם הזה פסיכי לחלוטין. כל פעם שכבר חשבתי שסיימת- בום! פתאום אני נכנסת לפורום ומגלה עוד חמישים קעקועים
איך יש לו מקום בגוף לכל הדבר הזה?! הוא פשוט גראפיטי מהלך! ועכשיו לדיון- איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? אהה... שיט אני לא זוכרת מרוב קעקועים XP אבל אני זוכרת שבזמנו נורא התלהבתי מהקעקוע בחזה~~ ט'וו אני גם ממש אוהבת את המיקום של העקרב, זה נורא מתוק. ^^ איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? קודם כל, את הNJ בשפה- מי עושה קעקוע בשפה?! ודבר שני, אני לא ממש מחבבת את העניין של הקעקועים של סמלים של להקות... כאילו זה נורא יפה והכל ובתור בן אדם אובססיבי אני יכולה להבין מאיפה זה בא, אבל אני חושבת שזו טעות ממש לקעקע את זה... ז"א, מילא לקעקע ציטוטים משירים, כי זה משהו שאתה תמיד יכול להתחבר אליו, אבל סמלים של להקות? זה נראה לי די מטופש... והקעקוע שלו ברגל של המיספיטס [נראהלי] היה גם במיקום נורא WTF ולא קשור לכלום. האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד? בעיקרון כן אבל כבר לא סגורה על זה~ אבל ברמת העיקרון אני כבר שנתיים רוצה לעשות קעקוע מסויים אבל לא היה כסף ועכשיו צבא ובלעכס. ;_; כנראה אעשה אחרי צבא, אם עדיין יתחשק לי. האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? לא נראה לי... למרות שהיו לו כמה ממש יפים
אבל קעקועים זה דבר נורא אישי, אני לא יכולה לחשוב על לעשות קעקוע שיש למישהו אחר רק בגלל שיש לו אותו... חוצמזה שאני הרבה יותר היפר ופקאצה מפראנק, הקעקועים שלו קשוחים לי מדיי
דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה קעקועים באופן כללי, או אלה של פראנק? כי באופן כללי אני אוהבת את זה~ יש בזה משהו נורא יפה ומיוחד ומראה על האישיות של בן אדם. ^^ משהו להוסיף: אני רוצה לסיים צבא כדי לעשות קעקוע. >:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif קבלי ח"ח על ההשקעה../images/Emo6.gif

איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? אני ממש אוהבת את הHOPE שהיה לו על החזה, ואת העטלפים שלו.הם מותק! ואגב,לא ידעתי שיש לו קעקוע עם 'איימ סו סורי',וחשבתי שאני יודעת על כולם!
איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? הדיוקנאות.אני באמת מבינה את כל הסיפור שמאחורי זה, אבל אני פשוט לא אוהבת קעקועים כאלה.
האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד?" בארור!חלום חיי.
האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? וואו,לא חושבת.הדבר הכי קרוב שהייתי רוצה על הגוף שלי, זה הHOPE,ואם יהיה לי,הוא לא יהיה עם להבות.
דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה קעקועים-אהבת חיי. פשוט דבר כלכך יפה ומזניב.אני מתה על זה
.
משהו להוסיף: פראנק פשוט מושלם.

NoAmItA ChAn

New member
דבר ראשון - כל הכבודדדדדד ../images/Emo47.gif

דבר שני - זה יטוגלן :) דבר שלישי: איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? העקרב, ההאלוואין על האצבעות :) איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? המממ.. לא יודעת O: אולי כל מיני כוכבים רנדומליים שלא קשורים לכלום XD האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד? אני מפחדת ממחטים, ככה שלא X: האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? אולי את העקרב, כי הוא ממש יפה ומגניב *-* (וגם כי כמו פראנקוש, גם אני מזל עקרב. נולדתי יום לפניו XD) דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה: אני חושבת שזה יפה, אבל רק בטעם :) משהו להוסיף: FTW!

SugarRush

New member
איזה שרשור מושקע ../images/Emo6.gif

איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? וואי קשה לבחור.. כל המשפטים למיניהם, העטלפים, התפר בפרק כף היד, הציפורים באגן(דרורים נכון?) וsearch and destroy. איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהבתם? היד הטובעת באוקיינוס, וגם הדיוקנות(בשבילי זה יהיה קריפי לראות את הפנים של הקרובים המתים שלי מסתכלים עלי מהידיים) האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד? תיכננתי כבר שתיים, ואני יודעת בדיוק מתי, איפה ואצל מי אני עושה אותם. אני מפחדת קצת ממחטים אבל רציתי קעקוע מאז שהייתי ילדה קטנה זה פשוט נורא יפה בעיני
האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? לא. כשעושים קעקוע זה צריך להיות משהו שהאדם שעושה את הקעקוע מאוד מחובר אליו. אישית, עד כמה שאהבתי את רוב הקעקועים של פראנק לא באמת התחברתי אל אף אחד מהם. דעתכם הכללית על קעקועים? כפי שכבר אמרתי - זה פשוט יפה!! כל עוד זה נעשה בטעם כמובן..

Hadar way

New member
וואו! כל הכבוד על ההשקעה!

איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? כל מה שהוא עשה לאישתו, זה כל כך חמוד! והליידי אוף סורו איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? הלוגו של בלאק פלאג, פשוט הלוגו די מכוער... האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד?" כן האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? לא דעתכם הכללים על קעקועים- נחמד, תלוי כמה ומה

lilison13

New member
ואני עונה :

איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? ואו,זה ממש קשה.בהתחשב שאני עשיתי את כל זה אז יש לי תחושה שאהבתי את כולם חחחח Our lady of sorrow ממש אהבתי את המשמעות לב אנטומי חצוי עם סכין בגלל שהז עיצוב אישי של פרנק יד טובעת באוקיינוס גם בגלל הסיפור מאחורי כל החלק של המותניים והאגן HALLOWEEN עקרב והלוגו של SKELETON CROW איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? לא אהבתי את הקעקועים הקטנים,עטלפים כוכבים וכל אלא,כי אין להם כ"כ משמעות והם נועדו רק להשלמה יענו שכל הקעקועים יהיו מחוברים ליד בצורה יפה.זה יפה אבל לא אהבתי לא אהבתי את הקעקוע בשפה והקעקועים ברגליים לא קשרים לכלום האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד? את האמת,המחשבה שלי גלבי קעקועים עלתה רק לפני יומיים,שחברה שלי עשתה קעקוע.ואז חשבתי על הקעקועים של פרנקי. החלטתי לעשות השרשור הזה.ופתאום ממש בא לי קעקוע אבל לדעתי זאת סתם התלהבות זמנית כי חרשתי כ"כ הרבה על קעקועים. האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? את האמת נורא התלהבתי מהעקרב ומהמיקום,אבל אני לא חושבת שאני אעשה אותו דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה אני ממש אוהבת קעקועים,ובמיוחד כאלה עם משמעות.פעם שנאתי יותר מידי קעקועים ואני חושבת שאני עדיין שונאת. אבל משום מה על פרנקי זה יושב כ"כ טוב! חח משהו להוסיף: ואוו,ישבתי על השרשור הזה הרבה שעות חשבתי לעצמי שזה עניין של שעה. ואז גילתי את כמות הקעקועים.רק על הקטע הכתוב עבדתי שעתיים,ולמרות שזה נראה ממש קצת זה לקח המון. חשבתי לא להתייאש גמרתי אותו. וחיפוש התמונות כמעט ייאש אותי עד שלרב טמטומי מצאתי THUMBLER שמרכז בתוכו את כל התמונות.כיאלו גורל אכזר לא יכולתי למצוא לי אותו קודם! חשתבי לעצמי שהחלק הקשה ביותר עבר אבל לא!מסתבר שלהעלות את הפורום זה יותר מייאש.וכמו שאתם רואים לפי השעות-4 שעות!!! אבל לא יכולתי להפסיק באמצע,אם כבר עשיתי אז עד הסוף!(הלוואי מוטיבציה כזאת ללימודים) אבל בגלל שזה היה כזה מייאש,זה לא יצא מושלם כמו שרציתי.יש כמה פפרטים שחסרים. אבל העיקר שסיימתי.

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif כל הכבוד לך על השרשור הזה!!!! ../images/Emo23.gif

כמה השקעה! תודה רבה

XoLilMissLolaoX

New member
חח שירשור ענק!../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך שאספת את הכל ולפרנק שדאג להעסיק אותך ולעשות ככ הרבה קעקועים
איזה קעקוע של פרנק הכי אהבתם? הסנוניות הגעגועים שקשורים לג'מיה מתוקים *-* ליב איצ דיי לייק איצ דה לאסט FTW על שני המשמעויות שלו
איזה קעקוע של פרנק הכי פחות אהתם? דפנטלי הדיוקנים....זה מדהים שהמשפחה שלו ככ חשובה לו אבל זה "טיפה" קריפי לטעמי...אהה והגרייביארד על כל החזה
האם הייתם רוצים לעשות קעקוע בעתיד?" אני מתה לעשות מתה מפחד אבל אני כנראה אעשה
האם הייתן רוצים לעשות אחד מן הקעקועים של פרנק בעתיד? אהבתי נורא את הרעיון של הסנוניות שזה כמו מלאך ושטן אבל אני יותר בקטע של ציטוטים משמעותיים שגם את זה הוא עשה....רק לא מה שהוא כתב
דעתכם הכללים על קעקועים- אהבה,שנאה,סלידה,אין דעה אהבה כל עוד זה במידה
משהו להוסיף: אם אני הולכת לעשות קעקוע אני צריכה שמישו יבוא וידאג שאני לא אברח באמצע

XoLilMissLolaoX

New member
בכיף! ויאאאייי ../images/Emo6.gif

חחח כן אההה?? מה היית עושה אתמול בלי פרנקוש?!

lilison13

New member
שמעי חמודה את לא צריכה ללמוד למתכונת ובגרות?!

אהמאהמאהמאהמאהמאהמ

XoLilMissLolaoX

New member
לומדת לומדת דונט ווארי חחח ../images/Emo24.gif

רק מידי פעם.... צאקינג אין LOL

למעלה