איזה כלב מתוק הוא באמת נראה כמו בובה הוא אמיתי? חיחי
B BrainDaMaGeD New member 12/6/05 #75 ספנקייייייייי! חחח שם גדוללל! הוא מזכיר לי את הכלב שלי כשהוא היה גור, אבל בגרסא שחורה. ניגה =]
א אמ2ר New member 12/6/05 #79 איזה מותק!! גם לי יש כלבה קוראים לה פיצה, יורקשייר גזעית אוהבת אותה הכי הכי! ורק כדי שתבינו מה הגודל שלה, היא בערך בגודל כף רגל....
איזה מותק!! גם לי יש כלבה קוראים לה פיצה, יורקשייר גזעית אוהבת אותה הכי הכי! ורק כדי שתבינו מה הגודל שלה, היא בערך בגודל כף רגל....
S Satla ruleS New member 12/6/05 #84 פיווו אנשים ../images/Emo3.gif הצפתם לי את המסרים! חחח אז לא, הוא לא בובה =]]
א אני מותק בלי עותק New member 14/6/05 #97 ייאייי אמרתי לך שתאהבי אותו../images/Emo70.gif חעחע הוא ממממממשש מתווווווק :] פשוט בובההההה כייף לך תתחדשי!! אעע גם לי יש כלבב מתוק מתוקקק ואני אעלה תמונה שלו בקרוב :]
ייאייי אמרתי לך שתאהבי אותו../images/Emo70.gif חעחע הוא ממממממשש מתווווווק :] פשוט בובההההה כייף לך תתחדשי!! אעע גם לי יש כלבב מתוק מתוקקק ואני אעלה תמונה שלו בקרוב :]
C crazy monkey New member 12/6/05 #51 אוקיי עשכיו תורי ../images/Emo171.gif הנה תמונה שלי מפורים התחפשתי לschool girlואם כבר דיברתם על נעליים <משוש חיי...>הנה הנעליים הכי כוסיות בעולם שהובאו במיוחד בשבילי באמריקה ולאפחד בארץ אין כזה!
אוקיי עשכיו תורי ../images/Emo171.gif הנה תמונה שלי מפורים התחפשתי לschool girlואם כבר דיברתם על נעליים <משוש חיי...>הנה הנעליים הכי כוסיות בעולם שהובאו במיוחד בשבילי באמריקה ולאפחד בארץ אין כזה!
א אוגוסט2002 New member 12/6/05 #69 וווואייי יש לכם חלונות סגולים בכיתה?! ועוד עם וילונות?! בבית ספר שלנו עדיין יש כיסאות עץ
G GalushGalush New member 14/6/05 #98 ../images/Emo27.gifאנ'לא כלכך אוהבת לשים תמונות שלי..אבל...נו, מילא [התמונה מפורים.. ולא! אנ'לא מחופשת.. סתם החרמתי לחברה שלי ת'כתר הזה ]
../images/Emo27.gifאנ'לא כלכך אוהבת לשים תמונות שלי..אבל...נו, מילא [התמונה מפורים.. ולא! אנ'לא מחופשת.. סתם החרמתי לחברה שלי ת'כתר הזה ]