תזכורת

6

לא בטוחה אבל אולי "she's the kind of girl you want so much it makes you sorry" יש עוד אפשרות למען האמת

Miss CB

New member
אמממ...

לא זה מה שהתכוונתי, אבל זה קביל אז - יפה!
את יודעת אולי מהי האפשרות האחרת לה התכוון המשורר?

Miss CB

New member
אמממ

זה קרוב, אבל לא תשובה מדויקת כי, וזה רמז, בשיר עצמו מופיעה המילה "סוג"... (KIND)

The Mad Hatter

New member
10=ניחוש

because you like me too much and I like you או משהו כזה, למרות שאני ממש לא בטוחה. אני כבר לא זוכרת...*_*

אלרוס

New member
נתתם לשועל לשמור על התרנוגלת (אוף)

1. סובבה את הידית ודחפה את הדלת (ואחר כך נעלה אם המפתח) 2. הדיסק המשולב- להקת הרבנות ורינגו. 3. בעזרת המוח. 4. במונית? 5. (אני יודע שזה צפוי אבל זה מתבקש)- קמפבל, וויליאם קמפבל. 6. AB או O? 7. הצטרפו לעצומה למען קיפוחו של רינגו וראייתו כחבר הלהקה בעל הכשרון המוזיקלי הבינוני. 8. אז תטי את הראש שלך כך שתוכלי לבכות על הכתף של עצמך (ותשברי את המפרקת באותה הזדמנות) 9. לומד? 10. כי אין לך חללית (השמטת את המילה "אחר" בסוף השאלה)

אלרוס

New member
5

שמו המלא הוא ג'יימס פול מקרטני (ולא ההפך) על כן שמו השני הוא פול

עוף בגריל

1. עם הרבה רצון טוב 2. מעבר של משאית על גופי 3. בעזרת הרבה רצון טוב והמוח 4. בעזרת הרבה רצון טוב 5. וויליאם! (שאלה יפה!) 6. סוג מספר 3.2 ב'. 7. הם נהרגו בתאונת דרכים (פיצול אישיות של פול?) 8. תמיד יש את הבובות בחלונות הראווה 9. אוכל 10. כי את לא רוצה 11. למה יש סימן קריאה ולא סימן שאלה?

yubi

New member
2

I'm pilling the cracks that ran through the door and kept my mind from wondering where it will go "fixing a hole"

למעלה