שומרים על זהירות??

נימשון

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif שומרים על זהירות??

כשאנחנו פוגשים מישהו זה בעצם תהליך בו בהתחלה אנו לא יודעים כמעט כלום על האדם שעומד מולנו ולאט לאט אנחנו מקלפים ממנו את הקליפות ומגלים לטוב ולרע מי נמצא מולנו. דיברו פה לא אחת על הסכנות הכרוכות בהכרויות דרך הנט ולדעתי את אותן סכנות יש גם כשאני מכירה בחור בפאב, הרי גם פה וגם פה אני לא יודעת עליו שום דבר מלבד אולי איזה אישור למשיכה חיצונית. יש לא מעט כללי לזהירות כשיוצאים עם מישהו חדש
להפגש במקום ציבורי
לבקש טלפון בבית וסלולרי
להגיד למישהו עם מי ולאן יצאתם
לא לתת כתובת בבית
להגיע באופן עצמאי ויש עוד ועוד, האם אתן מקפידות לשמור על כללי הזהירות האלה
ה גורם לכן לשמור או לא לשמור עליהם
ואתם גברים, איך אתם מגיבים לכך שבחורה לא מוכנה להפגש בביתכם או בביתה בגלל טיעוני הזהירות האלה
יאללה, דיון על זהירות זה חשוב לטעמי

גלי 1970

New member
רק אתמול דיברתי על זה עם חברה

הייתי אצל חברה ובעלה,דיברנו עם הילדה שלה(בת 21או22)על היכרויות באינטרנט הסכמנו שלא משנה איפה מכירים,אינטרנט\פאב\רמזור... אנחנו לא יודעים מי האדם...ויותר מזה גם אחרי חתונה לא תמיד יודעים,עובדה שיש גירושים ואם מרחיקים לכת...מכות\רצח אחרי שנים של יחד. אין חוקים וכללים,אני מקפידה שיהיה לי את הנייד שלו,מספרת לחברה או שתיים וכן באים לקחת אותי\באים אלי לדירה\יוצאים לסרט\פאב\פשוט מביאה חברה(כן,קרה לי פעמיים) כמובן שצריך להיזהר,אני פשוט סומכת על האינטואיציה שלי ומקווה לא לטעות

נימשון

New member
אינטואיציה....אחת הסכנות הגדולות של

המין הנשי.... אנחנו נוטות לסמוך קצת יותר מידי על אותה אינטואיציה מדוברת ונפגעות מכך פעמים רבות. גם אני מודעת לכך שיש לי חושים טובים אך מאחר והחיים נוטים להתפיע החלטתי כי אני כן שומרת על ככלי זהירות ככל שאני יכולה מאחר ופה לא מדובר רק על פגיעה של שברון לב אלא יכול להגמר באלימות של ממש. גלי, אני מאחלת לך מכל הלב שהאינטואיציה שלך לעולם לא תטעה אותך ושתמיד הכל יגמר בטוב גם אם רומן גדול לא יצא מזה אבל נסי לשמור על עצמך קצת יותר

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gif

מקווה לא לטעות לוקח זמן עד שאני ניפגשת,לא ניפגשתי הרבה עם בחורים מהאינטרנט,אבל מה שאני מנסה לומר זה שלא רק בדייטים מהאינטרנט זה מסוכן לפעמים.

איך באת לי בזמן עם ה(ז)דיון הזה ../images/Emo13.gif

התעוררה לי התלבטות כזו בדיוק לפני יומיים ואני לא הצלחתי להגיע לתשובה ברורה ביני לביני. ברמה היבשה, אני יודעת על כל הכללים, פעם הייתי חסרת דאגות לחלוטין. אספו אותי מהבית, מסרתי רק את הטלפון שלי... א-נטורל. לא הטריד אותי כלום... שורה תחתונה: גם לא קרה לי כלום. מתבגרים (הצאתי רשיון{גיל26}, זה בטח קשור
)ומתחילים ןלהתנהג אחרת. לא בהכרח בגלל המודעות לסכנה כמו הרצון למזער נזקים ולעשות את הפגישה כמה שפחות. לכן:
אני לא מוסרת טלפון בנט. מלבד כשאני מוסרת
אני תמיד מגיעה עצמאית ונפגשים במקום נייטרלי. על זה מקפידה, את הכתובת שלי לא מוסרת. מקסימום אני באה לקחת אותו.
לא נפגשת בבית פגישה ראשונה - לא מזמינה אליי ולא באה אליו. על זה רציתי לדבר אתכם!! מה באמת הסיפור סביב פגישה ראשונה בבית? זה תמיד מנבא דברים רעים, על כוונות לא רציניות? מה הנסיבות המקלות (נאמר שאין לו רכב והוא גר רחוק כך שלהפגש במקום נייטרלי לא ממש הגיוני). איך יודעים? לא יודעת... טרם הסכמתי לפגישה ראשונה בבית, אבל לא יודעת... זה באמתכזה חד משמעי סימן לא טוב?? דרך אגב, לגבי תגובתם, אני חייבת לומר שלא נתקלתי בתגובות חיוביות כל כך. לאלו שמציעים בכל אופן, היו תגובות מאד מזזלות וילדותיות (בלשון המעטה). דבר המוכיח שאכן היתה סיבה לסרב...
השאלה היא אם נכון לפעמים לסמוך על תחושת בטן בקטעים של זהירות, או שזה קו אדום מוחלט?? עד כאן

נימשון

New member
מבחינתי זה לא קשור לרצינות כוונותיו

תראי, כוונות לא רציניות יכולות להיות גם לבחור שאת נפגשת איתו בבית קפה, זה שאתם מחוץ לבית לא אומר שהוא רוצה יותר מזיון אבלללללללל כשאת אצלו או אצלך בבית מבלי שיהיה מישהו בסביבה את פריעה יותר ומאחר ואת לא מכירה את האדם הוא בהחלט יכול לפגוע בך. אני חושבת שאם מישהו רוצה סקס בדייט הראשון אז הוא ינסה להשיג את זה בין אם אתם בבית ובין אם בחוץ ואין לי עם זה בעיה כל עוד הוא לא משקר. הבעיה מתחילה עם זה שהוא לא מכבד את בקשתך להפגש בחוץ ואם הוא לא מכבד את הבקשה הזאת אז אולי גם כשתבקשי ממנו להפסיק או תגידילי לו לא, אולי גם אז הוא לא יכבד את דבריך וזה כבר מצב מסוכן הרבה יותר.

אהבתי את המשפט האחרון שלך ../images/Emo45.gif

אם הוא לא מכבד את הבקשה אולי גם לא יכבד שאומר לו 'לא'... לא חשבתי על זה כך מעולם, אבל יש משהו חזק מאד במה שאמרת. נכון, גבר שרוצה סקס, ישיג לא משנה איפה. אבל כל כך קשה להבין אותם לפעמים, למה הם מתכוונים, למה הם לא מתכוונים... כל אחד אומר שהוא זה לא האחרים, אבל מאיפה לי לדעת זאת??? אני רק מכירה את מי שהיה לפניו, ואם זה היה משהו קקה, אז זה מה שיש. לפעמים כל אחד מתבצר בערימות צלקות שלו, ולא רואה שהאחר יושב באותה ערימת בוץ, רק אחרת... זה כל כך קשה לפעמים

מסכימה עם שתיכן../images/Emo45.gif

ובמקרה אתמול חוויתי את העניין. הבחור התעקש שאבוא אליו("יהיה אחלה,לא יהיה סקס,מבטיח,אני רציני,מאד בא לי ערב בבית,בכיף" וכו' וכו') אני כמובן התעקשתי שניפגש בחוץ ושאין מצב שאני באה אליו הביתה ולבסוף הוא התרצה. בלי שום קשר לזה שהפגישה הייתה על הפנים,הרהרתי בזה אח"כ(כן,מירב,גם אני מהרהרת לא מעט
)והגעתי לאותן מסקנות עליהן דיברה נימשון-אם הוא לא מכבד את רצוני כבר מן ההתחלה למה שיכבד אותן אח"כ?

שאלה לי אלייך מירב...../images/Emo35.gif

את שומרת על כל כללי הזהירות שלך. הכל יפה וטוב מאד. נפגשת לדייט ראשון עם מישהו במקום נטרלי, הגעת בכוחות עצמך, הבנאדם לא יודע את הכתובת שלך ולא את מספר הטלפון שלך. עד פה הכל סבבה. הדייט היה נחמד, הבחור עושה רושם טוב. אתם קובעים לדייט שני. גם הדייט השני יהיה במקום נטרלי? כלומ, לא ברור לי מה השתנה בין דייט ראשון לשני, חוץ מזה שראית את הבנאדם פנים מול פנים. אם חס וחלילה מדובר למשל באנס (לא עלינו), מהימנע ממנו לעשות את מה שתכנן בדייט השני? לכן לפי דעתי אין הבדל בין להפגש עם הבנאדם אחרי שדיברת איתו נניח חצי שעה בטלפון ויש לך הרגשה טובה לגביו, הוא שישבת איתו בבית קפה נטרלי שעה או שעתיים... אנסים יכולים להיות נורא נחמדים את יודעת... ולא שאני מנסה "ךערער" לך את הבטחון או משהו כזה כי אני בדיוק באותן דילמות ולי יש את אותם פחדים כמו שלך...אבל אני יוצאת לדייטים כי אין מה לעשות לצערי...

פטריה יקרה ../images/Emo13.gif

תרשי לי לחזור אלייך עם תשובה בהזדמנות אחרת (הראש שלי במקום אחר)
רק אומר שכמו שידוע, חוקים נועדו להפר... ואני הראשונה שאודה שהפרתי את מרבית החוקים שלי בחיים (מלבד דברים מהותיים). יש מציאות ויש ספרי תיאוריה, לעיתים רחוקות הם נפגשים, לעיתים רחוקות יש התאמה. יש מה לומר, עוד אחזור לומר

זהירות

אני חייב קודם לציין עובדה פשוטה אם אני מזמין מישהי הביתה והיא "מפחדת" אני נעלב ילדותי? אולי כן לא יודע יש לי רק כלל אחד בדייטים לא נכנס למיטה אם לא חושב שיהיה המשך משתדל תמיד שלא יהיו קונדומים אצלי כך שאין מצב שיקרה משהו... ואני אחד מאלה שכן מזמין הביתה...למה? אגואיסט כנראה...רוצה להרגיש נוח להיות בסביבה בטוחה לי להיות אני..ועד היום רק שתי נשים נרתעו מלבוא! עכשיו ככה אצלי בראש עוברת המחשבה שאתן תגידו גם אנחנו רוצות בטוח! ואני לא מתנגד לזה. ודבר אחרון אם מדבר עם מישהי במסינגר ועוברים לטלפון ומדברים והגענו למצב שאני מזמין אותה זה אומר שלי יש תחושה טובה לגביי האדם..ואם נתקל בסירוב אז כנראה שהצד השני לא חש כמוני ואז באמת זה כבר לא משנה הרבה ואפשר לוותר.

סלחו לי על הכנות.....

לאור נסיוני הרב במשך השנים שיחת טלפון פשוטה של לפחות חמש דקות מספיקות לי לדעת הכלללל בפירוש כך אם לעצור או להמשיך אם נשאר טעם של עוד וכו'.

נימשון

New member
כן, כתבתי למעלה כבר מה דעתי

על אינסטינקטים וחושים....הכל טוב ויפה עד שקורה משהו.

נימשון

New member
אני לא מבינה אותך טלה

למה להעלב מכך שהבחורה מספיק נבונה כדי להבין את הסכנות הכרוחות בלהכנס לבית של גבר שאת לא מכירה
למה מראש להציע משהו שאתה יודע שאתה עשוי להפגע אם היא תסרב לו

נימשון

הספקת קצת להכיר אותי...לא מסתתר אומר את מה שיש ונוח לי עם זה ומציע למרות ואולי אפילו בגלל פשוט מאוד מבחן לראות אם התחושה היא משותפת.

נימשון

New member
אז מה שאתה בעצם אומר לי

זה קחי את הסיכון להאנס, להרצח, לחטוף מכות או להיות מאויימת בצורה כזו או אחרת כי יש גברים שזה פוגע בהם ומאחר והכתיבה שלהם נראית לי תמימה למדי אני צריכה לקחת את הסיכון הזה

למעלה