שומרים על זהירות??

ד נ י ת3

New member
את צודקת.

אני מודה שאני לא כלכך שומרת על זהירות. הבחורים שאני בדרך כלל יוצאת איתם הם כאלה שחברות שלי מכירות לי, אז אני פחות נזהרת. תודה על ההערה והארה. דנית

לדעתי זה באמת קצת שונה...

יש הבדל בין דייט עם מישו שחברים הכירו לבין דייט עם מישו מהרשת... אני אהיה הרבה פחות חשדנית וארגיש הרבה יותר בטוחה כשאפגש עם מישו שחברה הכירה לי... מן הסתם אנקוט בפחות אמצעי זהירות מאשר כשאפגש עם מישו מהרשת.... (בלה-בלה-בלה.... אמרה זאת שנזכרה שלא פעם נפגשה עם מישו אצלו בבית לדייט ראשון...
) האמת, שאני הכי סומכת על האינטואיציות שלי ועל תחושות הבטן- מה שעד היום לשמחתי הוכיח את עצמו כהכי נכון...
יופי. אומרת משו אחד ועושה משו אחר

SimsY

New member
היו פעמים ששמרתי היו פעמים שלא

עכשיו אני אומנם תפוס ומאושר אבל בתקופת הדייטים שלי אני הרבה השתדלתי למרות שלמען הגילוי הנאות פעם אחת הסכמתי לכל התנאים של איזה מישהו אבל בסוף במקרה יצאה לנו פגישה נהדרת ביחד :) - אבל אני בטוח לגמרי!!!!! שזה היה בפוקס. הקטע הוא שאין גם רק בעייה של מוח ישר אלא גם של הורמונים שמתחילים להאפיל על המוח אז זה קצת קשה באמת. אבל בכל זאת אני ממליץ גם מניסיון מר שהיה לי מזה לא לתת להורמונים להציף את חדר קבלת ההחלטות במוח. עם לא להפגש במקום ציבורי אף פעם לא הייתה לי בעייה, אבל אני בהחלט חושב שזה עדיף להפגש בבית של מישהו שרק עכשיו הכרתם לא הכי מומלץ. בקשר לקבלת טלפון - ה כ ר ח י !!!!!!!!!! לא להסכים לצאת לפגוש מישהו בלי זה - הרצון להכיר צריך להיות של שני הצדדים במידה שווה ואם נתתם טלפון אל תתפשרו על לקבל חזרה - זה תנאי הכרחי לפגישה שהבן אדם השני לא יהיה פרימדונה מתנשאת וגם ייתן! להגיד זה גם חשוב - פעם אני שמתי מישהו בספיד דייל כדי שאני אוכל להגיע אליו בלחיצת כפתור כי נורא חששתי מדייט אחד שהיה לי לא לתת כתובת בבית זה גם חשוב - וגם מי שכתב את ההודעה שכחת כלל מאוד חשוב - לא רק להגיע באופן עצמאי גם =לא להכנס למכונית של מישהו!!!= לבקש אותו לצאת החוצה ! לצערי נקיטת כללי זהירות יכולים לגרום לאדם השני להרגיש נעלב כי חושדים בו שיש לו כוונות לא טובות אבל מה לעשות שאי אפשר לבטוח היום כל כך באנשים... וכשזה מגיע לנשים בכלל הן צריכות להזהר, ולא בנימה שוביניסטית או משהו.

למעלה