!
טופיק לפנייך..

dj damage x2

New member
למתנסי המירק

אני כותב ליסט בהיפ, וכותב לי מלא דברים, איך אני מוריד? אם אפשר שימו תמונה סורי שזה פה אני פשוט רואה שאתם מבינים במירק

choul

New member
יש צבע קבוע לכל אחד שרת..

אתה מחכה שהכל יופיע ובוחר מאיזה שרת אתה רוצה ובכל שרת כתוב triggers אז אתה כתוב את המילה שכתובה בפנים.... יכול להיות שיש עוד דרך..

dj damage x2

New member
כבר הסבירו לי שם על הטריגר המניאק

הזה, לדעתי צריך לתבוע אותו אני שונא את הטריגר הזה... אבל מחר אני קורא למישו שיסביר גם ככה אבא שלו אסר עליו ת'מחשב כי הוא מבלה עליו 12 שעות ביום בערך... אז הוא יבוא אליי צריך לעשן ת'טריגר המניאק הזה אין הוא חרא מזדיין אני הולך לכתוב עליו דיס

choul

New member
אבל אז לא יגיבו להן

אחרי 3 תגובות תשרשר ואז יגיבו להן באוף

choul

New member
חחחחחח מגניב

אף פעם לא הגבתי להודעה בשרשור אחד והתגובה הופיעה עם השרשור במקום אחר מוזר!!

בהביבו

New member
תבין שעל כל מקרה,

גם אם לא הייתי עכשיו במחשב והייי וחוזר וההודעה הזו הייתה עם 10 תגובות היא הייתה משורשרת לטופיק הזה. יודע למה? כי ההודעה הזו קופצת. וגם מחר היא תקפוץ. שגולשים נכנסים לקהילה ורואים את השירשור הראשון למעלה, הם מבינים שכנראה ישו בו משהו חדש. הודעת
שעוד במיוחד בכתורת של כתוב "הודעה חשובה", תשורשר לשירשור
ואני אומר את זה, כי זה השלב הראשון והכי פשוט. מבין עופרה

choul

New member
אני חושב

שצריך לשרשר לפתיל הודעות שבקושי הגיבו מקסימום 4 תגובות כל שאר ההודעות גם אם הן לא קשורות בדיוק לנושא הפורום אבל הגיבו אליהן כמו שאמרת איזה עשר תגובות או שרואים שהשרשור חי אז תשאיר אותו לדעתי לפתיל האוף צריך לשרשר רק את השרשורים המתים שאף אחד לא יגיב אליהם

choul

New member
../images/Emo32.gif עזרה

למישו יש דרך להשיג את שבקי? איי סי קיו או משהו דומה? יש לו מירק?מה השם?

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifרודריגווווווווווווווווווווווו../images/Emo41.gif

רודריגו שלי יופיע בערוץ 6 בספטמבר בתוכנית "שלח אותי רודריגו" יאאא אני מתרגשת:) זהו ביי

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifרודריגו-מקחי אותי שרון בערוץ ../images/Emo41.gif

22!!! באמת בן....אתה חי בישראל ועדיין לא מכיר את רודריגו
:)

למעלה