100 סיבות ל
את mcr

Love Bem

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif100 סיבות ל../images/Emo23.gifאת mcr../images/Emo41.gif

את זוכרים את 100 הסיבות שכתבנו בקומונה(ז"ל)
אז עכשיו בואו נעשה את זה גם בפורום אבל תהיו הפעם יותר יצרתיים אוקי?
אל תכתבו
אנחנו אוהבים את mcr בגלל שג'רארד חתיך או
אנחנו אוהבים את mcr בגלל השיער האדיר של ריי תהיו מקוריים והם נגעיה ל-100 זה היה טוב חח... אז תתחילו

1. בגלל....../images/Emo168.gif

המילים המדהימות של השירים שלהם שאפשר להתחבר אליהם בכל מקום ובכל מצב....

love mcr

New member
אמ..אוקי

2) בגלל שmcr מצילים את חיי הילדים! 3) כי mcr במקלדת יוצא בעברית צבר! 4) כי כולנו בכינו בפעם הראשונה שראינו תקילפ the ghost of you (לפחות אני) 5) כי מכר ממכרים! 6) כי צריך לחרוש על איזו להקה... 7) בישביל לשנוא את החברות שלהם.. 8) כי הם עוזרים ללמוד אנגלית (אתרים + ראיונות) 9) כי כולם אוהבים את ניו ג'רזי! יש לי עוד..אבל לא עכשיו

11. כאילו חח?

11.בגלל שריי גיטריסט מעולה! 12.בגלל החרפונים של פראנקי על הבמה 13.בגלל שמייקי למד לנגן על בס בן לילה [בן לילה.. LOL] 14.בגלל שג'ר כתב את הלנה על סבתא שלו ז"ל 15.בגלל שהם נגד התאכזרות לבע"ח (יש לי ראיון שהוא אומר את זה) 16.בגלל הקליפים המדהימים.

MyMystery

New member
17.

כי ג'רארד לא רוצה שאנשים יאהבו אותו בגלל המראה אלא בגלל המוזיקה. חכם:)

MyMystery

New member
18.

הם שרים על נושאים מעניינים כמו: sex with man XD come back form the death ועוד.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'רארד אמר ג'רארד אמר!!

sappy song

New member
19.

בגלל ההופעות האדירות שלהם 20.בגלל שהם לא ממוסחרים 21.ג'רארד לא מנסה להיות קשוח וכלי בזה שהוא שותה אלכוהול כי הוא נגד זה. 22.בגלל שכולם אוהבים להתכרע עם vampires will never hurt you במקלחת(נכון?!)

kati666

New member
מי זה ../images/Emo12.gif

סליחה על הבורות XD יש לי תתמונה,אבל בגלל שגרארד יצא מגניב.

Hadar Depp

New member
בא לך להוסיף תתמונה הגזורה?..

ממש אנלי כח לעשות את זה ועוד לנסות לדייק...

MyMystery

New member
אוקע חח אבל זה ממש קטן כי היה לי

רק חצי מהתמונה חחחחחחחחחח

למעלה