הנשיקה הזאת שהוא נותן לג'רארד בקליפ.. לא?
C crazy cottage New member 16/12/05 #28 34.../images/Emo163.gif בגלל שבהופעות גרארג אוהב להיות עם התחת לקהל
A a story of a girl New member 16/12/05 #32 חחחח אה וזאת אני "נונה האחת והיחדי דה"....נמעס לי מהכינוי בימבו הזה..חחחחח
D Dooritos New member 16/12/05 #38 27 בגלל שזה כיף שכולם מעירים לך על הצרחות שאת/ה שומע/ת וקרובים נורא לשבור לך תאמפי/דיסקמן
ס סנדרושקה New member 17/12/05 #71 *מביא מאפיה*../images/Emo11.gif מי העז לעשות את זה?! חילול הקודש!! *רצה במעגלים* אוקיי.. עכשיו.. נרביץ למי שעשה את זה... *מביאה אלת בייסבול*
*מביא מאפיה*../images/Emo11.gif מי העז לעשות את זה?! חילול הקודש!! *רצה במעגלים* אוקיי.. עכשיו.. נרביץ למי שעשה את זה... *מביאה אלת בייסבול*
A a story of a girl New member 16/12/05 #39 36כדי שמייקי ינגן לנו סולו תוף-מרים חחחחחחחח...אחח המייקי הזה למי שלא זוכר - ההופעה של מאי כימי והאלה ומייקי לא יכול לנגן כי הבסיסט שלהם מנגן אז תקעו אותו בקלי הקשה...
36כדי שמייקי ינגן לנו סולו תוף-מרים חחחחחחחח...אחח המייקי הזה למי שלא זוכר - ההופעה של מאי כימי והאלה ומייקי לא יכול לנגן כי הבסיסט שלהם מנגן אז תקעו אותו בקלי הקשה...
F female drummer New member 18/12/05 #105 והאלה? קוראים להם דה יוזד. והם שווים. ויכלו למצוא למייקי משהו יותר טוב... מסכן
« «•°•T‡Nk£®BeL•°•» New member 16/12/05 #42 39. 39.כי את מקבלת כל כך הרבה אדרנלין בגוף רק מלראות הופעה שלהם על המחשב. אני תוהה לאיזה מצב אני אגיע בהופעה שלהם
39. 39.כי את מקבלת כל כך הרבה אדרנלין בגוף רק מלראות הופעה שלהם על המחשב. אני תוהה לאיזה מצב אני אגיע בהופעה שלהם
ק קרניjack New member 17/12/05 #43 אני לא חושבת שזה צריך להיות נוקשה יכולות להיות גם סיבות מצחיקות, למה לא
S Sweet Revenge New member 17/12/05 #44 40 כי כיף לצרוח "פיק אפ דה פוןןןןןןןןןןןן" כשאף אחד לא מועיל בטובו לענות..
H Hadar Depp New member 17/12/05 #47 41 בגלל שהמשקפיים הלבנות-שחורות של מייקי מגניבות. 42 בגלל שפראנקי מנגן על הריצפה. 43 ובגלל מה שכתוב על הגיוטרות שלו.
41 בגלל שהמשקפיים הלבנות-שחורות של מייקי מגניבות. 42 בגלל שפראנקי מנגן על הריצפה. 43 ובגלל מה שכתוב על הגיוטרות שלו.