News Flash

rox love BSM

New member
הם פשוט ייצאו טיפה מהבאבלגאם רוק

שהם היו עושים כמו דאת' גירל וזה. השירים החדשים יותר rough אולי בגלל זה את לא כלכך מתחברת

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאק. אני כאילו, לא נושמת ._____.

זה אחד השירים המדהימים שיש למק$%@#%@#$^$^%@^ (DGAO) יואיואיוויאיו אימאלההההה איזה שיר מושלם333> יצירה והשיר השני מתוק לאללה, התאהבתי יואו אני צמרמורות פה כאילו לגמרה.. אעעאאעעאאעעא

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gifפאק נגמר לי האוויר |X

-מתה- ............................... -עולה לגן עדן וממשיכה לחרוש על השיר-

Little Sapir

New member
ווואווו!

השיר מדהים! בהחלט אחד מהאהובים עליי. אני יכולה להגיד עכשיו רשמית שזה האלבום האהוב עליי, אפילו יותר מוונדרלד. יש בו הרבה שירים יפים. והשני חמוד, משעשע "loving you feels like a kick in the balls" D:

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifהאלבום האהוב עליי !!!!

שירים מהממים
בכלל כל האלבום אהבתי מממממש. שיביאו את האלבום לפה

RoxanneX3

New member
כמראה שרק אני ../images/Emo69.gif

מתגעגעת לתקופה של מקפליי בהתחלה עם כל השירים הכיפיים והקלילים? אפילו השירים הכיפיים כביכול שהם מוציאים עכשיו מלאים בטו מאצ' לנסות להפוך את זה לרציני כשזה לא אפשרי אוף לא אהבתי אף אחד מהשירים החדשים אוליי רק קצת את דה סטרונג וואן...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo41.gifטקס פרסי ניקולידיון בהיטס../images/Emo41.gif

היום [אם מישהי תספיק לראות חוץ ממני
] - 12:00 שני - 18:00 חמישי - 18:00 שישי - 19:00 שבת - 12:30 ואחרי כל שידור טקס, יש את מאחורי הקלעים של הטקס אנג'וי

../images/Emo19.gif תודה ../images/Emo9.gif

מזל שרשמת , בדקתי לפני כמה ימים באתר , ושכחתי מיזה , - תודה , תודה , תודה ! והם זכו שם במשו לא ?

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאני כ''כ הולכת לראות ביום שישי ../images/Emo9.gif

תודה

למעלה