שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo56.gifשרשור סופ"ש../images/Emo223.gif../images/Emo41.gif

אנשים..הפורום שלנו דיי מתייבש לאחרונה..אז החלטתי שוב לפתוח שרשור סופ"ש..
שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

CheN Y

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Light With The Sharpened Edge שיר השבוע לא של THE USED שלכם:וואו יש ממש המון..אממ אין לי כוח לכתוב קליפ השבוע: לא יודעת לא ראיתי..=\ אלבום השבוע: גם לא יודעת עצבון השבוע: אממ יש לי מלא כאבי ראש בזמן האחרון הפתעת השבוע: הצלחתי להחליף אקורדים כמה פעמים בגיטרה וגם לכוון אותה אה וגם 83 בביולוגיה תמונת השבוע:

michmichonet

New member
אוו אני

שיר השבוע של THE USED שלכם: סאונדס אפקטס אנד אובר דראמאטיקס שיר השבוע לא של THE USED שלכם:א ליטל לס סיקסטין קנדלס.. של פוב קליפ השבוע:כנ"ל מהשאלה הקודמת אלבום השבוע:פרום אנדר דה קורק תרי עצבון השבוע:משו פרטי הפתעת השבוע:קלי קלארקסון לא באה!! תמונת השבוע: E M OOOOOOO

Noa Tsror

New member
ME

שיר השבוע של THE USED שלכם: Noise And Kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Descendants - I'm The One קליפ השבוע: Blindside - Pitiful אלבום השבוע: P!ATD עצבון השבוע: המ. :X הפתעת השבוע: 78 בלשון ^_^ תמונת השבוע:

D a r k B o y

New member
שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יוזד: Choke Me... חח משום מה השיר הזה ממש ממש משעשע אותי...
שיר השבוע לא של יוזד: Butterfly של Crazy Town
קליפ השבוע: האמת לא יצא לי לראות השבוע קליפים בכלל...
אלבום השבוע: The Used - The Used, כמה לא צפוי
עצבון השבוע: שכל העולם ואחותו רוצה לגנוב ליאת העגיל החדש...
הפתעת השבוע: שהתקבלתי למגמת גרפיקה בתיכון!!! ושקיבלתי שתי תעודות היום במקום 1
, טוב נו התעודה לי הכי טובה בעולם אבל הסתומים הדפיסו אותה פעמיים אז קיבלתי את שתיהן...
תמונת השבוע:
*יש לי המון תמונות חביבות [יש גם לא חביבות
] וזאת אחת היותר חביבות
*

Rose131

New member
ממ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: אממ... נראה לי ששוב choke me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: יש הרבה
קליפ השבוע: לא ראיתי כלום חוץ מ Join me אלבום השבוע: ממ... אני חושבת ש love metal- HIM עצבון השבוע: קיבלתי 75 בתנך הפתעת השבוע: לא נכשלתי בתנך תמונת השבוע-->

O L g i T

New member
לא הייתי פה טריליון שנה

והדבר הראשון שאני רואה כשאני נכנסת זה שמעיפים לי את סיי דייז אגו ואת צ'וק מי בחוליה החלשה!!!!! אכזבה. שיר השבוע של THE USED שלכם: וואי לא שמעתי דה יוזד המון זמן.. נו טוב שיהיה סיי דייז אגו שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Dark Tranquility - Black Silence קליפ השבוע: pink - stupid girl אחלה קליפ אלבום השבוע: הממ נברמיינד של נירוונה :] עצבון השבוע: אספת הורים :X הפתעת השבוע: לא ניראלי שהייתה אחת כזו תמונת השבוע: אמממממ

נמ

שיר השבוע של THE USED שלכם: Poetic Tragedy, Greener With the scenery שיר השבוע לא של THE USED שלכם: What It Is To Burn - Finch Without You Here - Finch Winners - K's Choice (וואו זה כזה שיר מדהים...) קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין
עצבון השבוע: האובססיה שלי שלא רוצה להפסיק להיות אובססיה. הפתעת השבוע: שלא התגברתי על האובססיה
תמונת השבוע

tomact

New member
ש"ס למען עתיד ילדינו!

שיר השבוע של THE USED שלכם: im a fake כמובן. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: לא יודע. קליפ השבוע: sugar were going down, אבל הקליפ החדש עם הצבי. אלבום השבוע: in love and death עצבון השבוע: spyware השתלט לי על המחשב, וחוסם לי תכנות להסרתו, [ואת המסנג'ר!] ו10 דקות לפני שהטכנאי בא, המשך התקלקל, וכמה שעות אחרי שהוא הלך המסך הסתדר. =S הפתעת השבוע: 84 במורשת =0 תמונת השבוע: זה היה כיף. [לא להיבהל, אחותי קנתה אותו, לא אני!]

yaelrs

New member
חחח אנשים, אתם רעים!../images/Emo192.gif

תנו לה לשמוע רוני! לא אוהב אוהב אותה? סבבה, אבל למה להרוס לאחותך שכן אוהבת אותה? איך היית מרגיש אם היו שוברים לך דיסק שאתה אוהב?

KillER SmiLEY

New member
המחשב שלי נדפק אז

אני משתמש במשתמש של סתיו. [דרך אגב זה tomact] אחיותי שברה איתי את הדיסק הזה! היה שמעה רוני והמשיכה הלאה [היא עכשיו באבריל, אבל לא נורא, זה יותר טוב מרוני =S]

yaelrs

New member
עונהההה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Choke Me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Christina Aguilera- The Voice Within Silverchair- Freak קליפ השבוע: Take It Away אלבום השבוע: The Used- The Used עצבון השבוע: המממ לא יודעת..
הפתעת השבוע: גם, לא יודעת... תמונת השבוע: אין

whatascene

New member
כן באמת, תפתחו קצת פוסטים על

משהו..! שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ.. just a little שיר השבוע לא של THE USED שלכם: חח משהו מהדיסק החדש של אול אמריקן ריג'קטס.. *מתביישת* ייאמר לזכותי שאני מכירה אותם כבר שנתיים בערך.. =\ קליפ השבוע: האהא! מוב אלונג! אני רוצה כמה חולצות משם.. אלבום השבוע: מוב אלונג..? (אלוהים..) עצבון השבוע: נקעתי את הרגל (מצד שני, היה לי שבוע חופש..) הפתעת השבוע: קניתי את הגיטרה שאני חולמת עליה כבר כמה שנים טובות.. תמונת השבוע: והנה היא

למעלה