שרשור סופ"ש

אז זאת כן את!../images/Emo223.gif

כלומר בבלוג.. הייתה לי הרגשה לפי כל הכפתורים של דה יוזד והגרין דיי שיש שם שוב תתחדשי! וזה שיר יפה את לא צריכה להתבייש חח החולצה עם הפסים שם ממש יפה!

בנטליקע

New member
פףףף הלוואי עלי../images/Emo7.gif

תתחדשי היא ממש יפה! אני בינתיים מסתפקת בג'קסון:p

אומאגאד

ישלך גיטרה מדהימה... ישלי אפיפון שקסית ובדיוק אותו מגבר XD גאד הגיטרה שלך כוסית

O L g i T

New member
באמת יש שם חולצות שוות

במיוחד זאת עם הבירה XD הגיטרה מהממת תתחדשי =]]

CheN Y

New member
יווו היא מדהימה ../images/Emo99.gif

בקרוב אצלייי
תתחדשי

CheN Y

New member
נראה כבר

מה יהיו החברות שכלי זמר יציעו.. יש מצב

מיאו../images/Emo223.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: אין
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Dashboard Confessional - Hands Down trivium - dying in your arms קליפ השבוע: החדש של FOB אלבום השבוע: האחרון של קלי קלארקסון [כן ההורים שלי לא מוכנים לקנות לי דיסקים שאני רוצה ואז הם פתאום נוסעים לאילת וחוזרים עם דיסק צרוב שלה, למי אכפת ממנה בכלל?!] עצבון השבוע: ראה סעיף קודם.. כולל כל הדיסקים המקוריים של רוני שאח שלי מקבל.. זאת הזדמנות להגיד שממש אהבתי את התמונה שלך תום! הפתעת השבוע: המפ.. לא משנה תמונת השבוע:אולי אח"כ

ממזמן למעשה..../images/Emo223.gif

פעם הייתי ממש חורשת על השיר הזה ושכחתי ממנו ועכשיו שוב חזרתי לחרוש עליו

../images/Emo15.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:sound effects and OVER DRAMATICS
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Taking Back Sunday - Lost and Found קליפ השבוע:לאדעת ממש אלבום השבוע:האמ לא יודעת
עצבון השבוע:עיזבו הפתעת השבוע:הצלחתי לתפור תיק לעצמי
תמונת השבוע:

D a r k B o y

New member
יו התמונה... :O

יש לי את התמונה הזאת, היא כ"כ יפה... =\ יש לי במחברת ציור בסגנון הזה שציירתי פעם... ואיזה תיק תפרת?

CheN Y

New member
וואי אהבתי

יש את זה גם כשבת אומרת לבן [היא מחזיקה לב] You Fuckin Broke It אתה מצייר?!
גם אני

אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:Noise and Kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Under Pressure קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:The Yound and The Hopeless-Good Charlotte עצבון השבוע:שיום שישי נהרס.. בכללי סתם שבוע חרא..=| הפתעת השבוע:גיליתי כמה אנשים מעצבנים.. תמונת השבוע:--->

../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
The Used - Soundeffects And Overdramatics שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
Taking Back Sunday - Cute Without The 'E' קליפ השבוע:
Lostprophets - Last Train Home אלבום השבוע:
נממ...אין עצבון השבוע:
הממ...וואי! פעם ראשונה ש[נראלי] לא היה מש'ו מסויים שעיצבן אותי הפתעת השבוע:
ממ.. תמונת השבוע:
החולצה שלי

בנטליקע

New member
Oi

שיר השבוע של THE USED שלכם: buried myself alive שיר השבוע לא של THE USED שלכם: backstreet boys- the one (XDDD נוסטלגיה) קליפ השבוע:the starting line- best of me אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: בכלליות אני עצבנית השבוע..חחח זה מצחיק דווקא הפתעת השבוע: 100 על עבודה ברישום =O תמונת השבוע: העבודה:p

למעלה