דמות לדמות

MilkShack

New member
../images/Emo180.gif דמות לדמות ../images/Emo180.gif

אוקע, זאת פינה חדשה :] אני אפתח אותה כל שבוע בימי שבת, והיא על דמויות ! כל שבוע תיהיה דמות חדשה, ועלייה אני עושה שאלון קבוע כזה. וכל אחד ואחת מגיבים ! הדמות של השבוע - קורוסאקי איצ'יגו האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? יאללה תגיבו :}}

Shishi san

New member
בשביל מור אני אגיבP=

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? 1. הוא דמות חביבה, אבל בתוך בליץ' יש דמויות שאני מעדיףP= 2. לשנות משו? לאדע, אינלי רעיון. 3. יש את החלק הזה שהוא מגיע לגשר, איפה שיש את רוקיה, ביאקויה ועוד אזה קפטיין, ואז הוא שואל את "X" ( שכחתי תא השם שלוX: ) " הכול בסדר?" אהבתי אתזה כי הוא היה קול שם, שהוא יעונ מתעלם מרוקיה בהתחלהX= 4. ישלו שיער ג'ינג'יD: 5. שתיים, אני רוצה שהעלילה תתמקד בחיים של אורהרהP= ( או שבע , אם אני רציני)

MilkShack

New member
XD

MilkShack Next time fuckers אומר/ת: אני לא מאמין. MilkShack Next time fuckers אומר/ת: הגבת בנושא. MilkShack Next time fuckers אומר/ת: שקשור לבליץ' ! MilkShack Next time fuckers אומר/ת: XDDD Shishi אומר/ת: XDD

Vivi Sparrow

New member
יאי~

האם אתם אוהבים את הדמות? למה? בטח שאני אוהבת את איצ'יגו, הוא מסוקס ומגניב.]; אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? שיהיה אמתי. X3 מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? כל מילה. *_* מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? הנחישות, הסקסיות והמאגניבות. D: מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? 10000000 D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עונה~ ם: ../images/Emo58.gif ל-59

האם אתם אוהבים את הדמות? למה? אה, הוא לא ממש מעניין אותי. כן, יש לו רגעים של מגניבות אינטנסיבית, אבל אף פעם לא היה לי אכפת ממנו יותר מדי. באובה הראשונה, למשל, כשהוא התאנגסט על אמא שלו, כל מה שהיה אכפת לי ממנו זה כמה רוקיה יפה עם כובע קש וכמה היא מסכנה כשהיא עומדת בגשם ונזכרת בעברה. אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? כלום, הוא אחלה כפי שהוא. מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה? כשהוא בא להציל את רוקיה ממוות, מרחיק ממנה את ציפור האש בעזרת חרבו בלבד, עומד מול דמותה הקטנה והרועדת של רוקיה ואומר "יו". מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות? ההולו שלו. P: מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם? איזה מין שאלה זאת? הוא הדמות הראשית. XD

עונה P:

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? כן, מאוד. דבר ראשון- הוא ג'ינג'י כזה בישי עם שיער כתום P: דבר שני- האיכפתיות והרחמים שלו כלפי הסביבה פשוט הורסות אותי 00; אני לא עד כדי כך מתחשבת 00; במקומו רנג'י כבר היה מת >.> אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? כלום, הוא מושלם
מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ?
לפרק 41 יורואיצ'י חתול. יורואיצ'י אישה. יורואיצ'י מפסקת את הרגליים ואיצ'יגו מסתכל למטה. clotehs! put on som freaking clothes! מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? האיכפתיות והרחמים שלו כלפי החברים המשפחה והאויבים שלו מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? מ... 10(?) X_X

rukia chan

New member
מאגניב ^__^

האם אתם אוהבים את הדמות? למה? אני מחבבת את איצ'יגו, אבל לא הרבה יותר מזה P: הוא הדמות הזאת שפשוט לא אכפת לך לאהוב (מבחינתי לפחות). הוא פשוט שם ומוביל ת'עלילה אז אוהבים אותו ^_^ אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? ממ... לא יכולה לחשוב על כלום P: הוא מוסיף המון ככה, חבל להרוס. מה השורות האהובות עליכם ביותר שהדמות אמרה? ספויילר קטנטן ל-41 (דאמ, האייקונים לא פועלים לי! >.<) כשאיצ'יגו מגיע לגשר הזה ומדבר עם רוקיה שאומרת לו שהוא לא היה צריך לבוא וכו', ואז הוא אומר: "i'm not backing down! i'm not kidding. i came this far to save you. it does'nt matter if you say you wanna face the death penalty... i'm ganna save you even if i have to drag you away. from this point on, ALL your opinion are rejected!" מה התכונות האהובות עליכם ביותר בדמות? שהוא כזה אכפתי P: מ1 עד 10, כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם? טוב, 10. בכל זאת בלעדיו אין ממש סדרה X__X

shui chan

New member
איזה רעיון יפה :)

האם אתם אוהבים את הדמות? למה ? אפשר לא לאהוב?
אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? אולי שיהיה יותר פתוח כלפי אחרים. מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה? כל הקטע בפרק 54. זה לא איזה משפט מיוחד שעושה לי את זה אלא פשוט כל הקטע ^___^ 3> מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות? יכולת ההקרבה שלו למען אחרים. מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם? 10 ^__^

Aneduune

New member
אוקע ^_^

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? לא ממש~הוא מעצבן אותי=\\ אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? העבודה שהוא מתעצבן מהר מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? אין לי ממש שורות אהובות, אבל בעיקר השיחות שלו עם רוקיה ורנג'י D< מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? שהוא אמיץ ולמרות הכל מוכן להילחם ולהקריב את עצמו למען אחרים~ מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ?10, אני חושבת O_O

shui chan

New member
דר"א.. אם כבר באיצ'י עסקנו..

אהמדובב שלו מתאים לו לדעתכם? :O

למעלה