[ריר] ../images/Emo58.gif לאנימה, עד פרק 59
איצ'יגו-קוווווווווווווווווווווווווווווון~~~! דאיסוקי יו!!!!!!!!!!!
האם אתם אוהבים את הדמות? למה? לייק אומפג כן! אני סאקר לדמויות אח גדול. ואין אח גדול יותר טוב מאשר איצ'יגו-קון. אין. פשוט אין. (IN YOUR FACE, BYAKUYA! ><). איצ'י-ניייי~
הוא גם פשוט... עעעע דמות מתוסבכת ברמה שאווה צריכים ללמוד ממנה. גם עמוק, גם מלא צדדים שונים, גם מתוסבך עד אין קץ, גם בישי עולם (ררר תעשה לי תותים בקצפת) וגם פשוט... עעעע לא יכולה להסביר XD פשוט יש בו _הכל_. והולואו-איצ'יגו-סאמה וזאנגטסו-דונו הם אכן שניהם בונוס לא מבוטל (שלא לדבר על זה שהוא גרם לי לאהוב את ג'וני דפ... ולשקול שנית לראות שוב סרטים של המטריקס)
אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? שיחייך יותר. שיצחק יותר. ושיהיו קצת פחות פאוזות קומיות. למרות שכשדמות מתעצבנת כמו שאיצ'יגו מתעצבן, בייחוד כשזו דמות כמו איצ'יגו, זה אומר שאכפת לו מספיק להתעצבן ככה, ושיש לו מספיק כוח מנטאלי להשקיע בזה, אז זה דווקא טוב (לא כשזה קון עם כרית פלוצים מנארוטו. זה רע. זה מאוד מאוד רעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)
מה השורות האהובות עליכם ביותר שהדמות אמרה? כמו שאמרו את הקטע של "כל דיעות המוצל בזאת נידחות רישמית!" כי איצ'יגו-קון פשוט קיקאסס ככה. הם... כל המונולוג שלו על איך שהוא גנב את אופקורו שלו מהמרכז של המשפחה שלו ;_; כל המונולוג לאוריו-קון על איך שהוא לא צדיק או משהו כזה אבל אוריו-קון עדיין לקח את ההר אנשים שהוא כן רוצה להגן עליהם ושם אותם בקו האש, וכל הפעמים שהוא הזכיר דברים כאלה. כשהוא אמר לגאנג'ו-ג'ו למה הוא בא להציל את רוקיה - "זו לא סיבה נאורה כל כך. אני פשוט לא סוג הפרחח שיכול לשבת ולא לעשות כלום בזמן שמישהו מת בשבילו". אמר מי שרק מחפש סיבות להרוג עצמו. בסדר איצ'יגו-קון. שמענו עליך.
ויש לו עוד המון משפטים חמודים וחכמים כאלה, אבל חוץ מאחד לא עולה לי כלום לראש כרגע - איצ'יגו-קון: רנג'י... [מניף את רוקי-קי מעל לראשו] רנ-צ'אן: [ממצמץ] אתה... לא... איצ'יגו-קון: תפוס!!!!!!!!!!!! זה פשוט... [אנחה] קלאסיקה. [עיניים נוצצות]
מה התכונות שאתם אוהבים בעיקר בדמות? הכל. נקסט.
מ1 עד 10, כמה חשובה הדמות בסדרה לפי דעתכם? בואו ניראה, בלעדי איצ'יגו רוקיה לא הייתה נתקעת בעולם החיים, לא הייתה מעבירה לו את הכוחות שלה, הוא לא היה מזיל רייאטסו להימה-צ'אן וצ'אדו והם לא היו מקבלים את הכוחות, הוא לא היה גורם לקיסקה להניע את התוכניות הזדוניות שלו, הוא לא היה מחסל את המאנוס גראנדה שהגיע, הוא לא היה הולך לסול סוסאייטי ומאפשר לסוסקה להריץ את התוכניות שלו... כאילו, 10 לא מספיק כאן. איפה נקודות הבונוס שהוא מקבל גם על החשיבות של הולואו-איצ'יגו-סאמה וזאנגסו-דונו?!