היום ב-
אנשים

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איך אפשר לשנוא מסן?! אייסי אני מבינה, לא חובבת גדולה.. אבל מסנג'ר?!

Hieros Gamos

New member
שונאת את התוכנות IM...יותר מדי

אנשים שמנסים לדבר איתך על דברים ש90% מהזמן בכלל לא מעניינים אותך בו זמנית. מי שרוצה לדבר איתי ומגיע לו או שולח לי אימייל או מתקשר/SMS... הייתה תקופה שכל היום הייתי בIM...נמאס לי. פעם אחרונה שנכנסתי זה היה בגלל אופיר

sweet shir

New member
חחחחחחחח מבינה אותך...../images/Emo6.gif

אני פשוט חוסמת אנשים... חעחעחע

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

מסנג'ר זה פשוט זוועה! אנטר בשביל לשלוח הודעה? זה כזה בולשיט מעצבן, אם הייתי רוצה להיות בצ'אט הייתי מדברת בצ'אט. אי אפשר לשלוח הודעות למישהו שלא מחובר. אין הודעות אוואי. אי אפשר לשלוח סמסים. זה כל כך לא נוח ומעצבן :X יש לי מסנג'ר רק כי הוא טוב יותר להעברת קבצים...

DarkMagic17

New member
חחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

איזה שטויות... זה לא עניין של צ'אט לא צ'אט באייסיקיו אנטר זה לעבור שורה וקונטרול אנטר זה לשלוח הודעות במסנג'ר קונטרול אנטר זה לעבור שורה ואנטר זה לשלוח הודעות זה פשוט ההיפך
זה סתם עניין של הרגל

Tal2012

New member
../images/Emo24.gif ואוו כל הכבוד ../images/Emo70.gif

כשאין לי כוח מהבגרויות והכל אני מתחילה פשוט לנקות את החדר.. חח.. טוב נו .. כל אחד והעיסוקים שלו
*** אימצתי לחיקי כמה מהאנימציות , תודה חמודה !~! ***

Hieros Gamos

New member
אני מנקה את החדר כשאני צריכה ללמוד

לבגרות ומנסה להתחמק מזה. את האנימציות עשיתי בימים החופשיים שלא היה לי מה לעשות
ובכיף(= יש לי עוד כמה אבל הם ספוילרים אז...

Hieros Gamos

New member
יש לי גם מלא שהם סתם אייקונים שעשית

י מתוך שיעמום בסוף מאי-תחילת יוני (כאילו, עכשיו, לאחרונה כזה
) אבל אני לא כל כך יודעת מה מהם ספוילרים

neurotica

New member
אולי תעשי גלריה

photobucket או משהו, עם כל האייקונים (כולל ספוילרים) ומי שמוכן לקחת על עצמו את הסיכון יכנס ויחקור? כי הם באמת מוצלחים והייתי רוצה לראות גם את השאר.

Hieros Gamos

New member
יש לי כבר גלרייה בפוטובאקט עם הכל..

העליתי אותם פשוט לLJ ושם אי אפשר לצרף אז זה בלינקים. שנייה אני לא זוכרת את הכתובת
אממ הנה- http://s26.photobucket.com/albums/c146/outofit_/ זאת הראשית, יש שם חלק (בסוף יש תמונה של הרגל שלי אחרי שנפצעתי...תתעלמו, הייתה לזה מטרה
) יש שתיים נוספות- House ו-Icons. ב"האוס" יש את הרוב (הראשונים זה בעיקר אני מתלהבת מהפוטושופ שהשגתי לעצמי
) ובIcons זה לא האוס אלא NCIS פרק 3X24... מי שנכנס, על אחריותו זה הכל מפרקים בעונה 2...חלק מ2X03, חלק מ9 וחלק מפרקים שלא שודרו אז על האחריותכם, ראו הוזהרתם

למעלה