העבודה היא חיינו

yaelia

New member
שיהיה בהצלחה

כיף להשאר עם הקטנטן בבית כמה שאפשר.

TheSunshine

New member
תודה רבה לכן בנות../images/Emo24.gif

התמיכה שלכן ממש עוזרת לי ומשמחת אותי :)

מעיןבר

New member
../images/Emo180.gifהעבודה היא חיינו../images/Emo179.gif

אבל לא בשבילינו
שרשור קרייריסטי...

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifעדכון לאחר שבועיים בעבודה../images/Emo41.gif

זוכרות שבכיתי פה ביום הראשון לעבודה? על כך שהשארתי פספוס בן 3 חודשים בבית התינוקות? אז הנה עדכון לאחר שבועיים בעבודה: קודם כל, נכנסתי לעבודה בזמן שיש המממוווןןן עבודה במשרד שלי ואי אפשר לחפף, אבל מצד שני, אני אוהבת אקשן... מה קשה?
לא לראות את אדר כל היום עד 16:00.
לקום כל בוקר עם שעון, בין אם ישנתי (מושג יחסי ממילא) בלילה או לא
ואז אני הרבה הרבה יותר עייפה בצהריים ובערב.
אדר מגיב די קשה לשינויים
מהרגע שאני מגיעה לקחת אותו הוא או בוכה, או ישן, או על הציצי (כל שעה וחצי, לא אופייני לו) ומתקשה ללכת לישון בלילה. מה טוב?
להתעסק בעניינים של מבוגרים לשם שינוי.
העניין בעבודה, האקשן התמידי. אני מתה על זה!
להתגעגע לאדר וככה להיות הרבה יותר מאושרת איתו אחר הצהריים. לסיכום: כל יום זה משתפר. אני נכנסת לעניינים בעבודה ויש ימים שאני אפילו חושבת פחות על "מה הוא עושה עכשיו?" וכו'. זהו, רק רציתי לעדכן. יום טוב ושבוע נפלא לכולן!

אפרת12

New member
עדכון טוב ויפה

טוב לראות שלמרות הקשיים - יש פיצוי ויש שיפור

הדר לצ

New member
בינתיים בסדר כי אני עובדת רק 3.5

שעות בערב, אבל ב-15.8 אני אתחיל לעבוד קבוע מ-16:00 עד 23:30 ואני מניחה שאז המצב כבר באמת יהיה חמור. בינתיים יש לי עוד 5 שבועות של שקט יחסי. אחר כך אני אעדכן...

קלריסה

New member
ואיך אדר מסתדר כל היום?

לפי הדיווח השמח שלך, נראה שדי טוב לו בסך הכול, ושאת סומכת על הצוות

אדר שלי

New member
הממ... ../images/Emo141.gif../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif

גם טוב וגם לא כל-כך טוב, מכמה סיבות: אמנם אני רואה שטוב לו עם הצוות שם, הצוות מאוד מקצועי ושמים לב לכל דבר קטן שהוא עושה (איך הוא ישן, איך הוא משחק, אם יש לו נזלת או לא וכו') ואני כן סומכת עליהן. אני גם רואה שאדר מתחזק מיום ליום, שוכב הרבה על הבטן ומשחק יפה שם.
אממה: כשהוא מגיע אליי... הוא פשוט "פורק" הכל ומחפש ביטחון, אם זה על הציצי או על הידיים, בבכי או סתם בקיטורים, לא ישן טוב ועוד.
הם גם שינו לו שם את הרגלי ההירדמות: כשהוא נכנס לשם הוא היה נרדם לבד במיטה, על הגב עם המוצץ. מאז שהוא נכנס לשם, הוא מוכן להירדם רק על הבטן ורק אם טופחים לו על הטוסיק או על הידיים. אין לי בעיה לעשות את זה, אבל הייתי שמחה לו היו משתפים אותי בזה שהחליטו לשנות לו הרגל כזה.
וחוץ מזה, הוא כמובן מאוד מנוזל מאז שנכנס לשם וביומיים האחרונים גם נוסף לזה חום, שני דברים שעד עכשיו לא קרו אף פעם.

קלריסה

New member
נשמע טוב ../images/Emo180.gif

כל הדברים האחרים קטנים, ויעברו, ובעיקר הם טבעיים. יופי, טוב שהולך ככה, גם עם הקשיים הפעוטים. והעיקר שהביטחון שלך בהם מלא.

למעלה