הפרק השבועי

../images/Emo180.gifהפרק השבועי../images/Emo180.gif

אז הנה דעתי : קודם כל פרק שאותי קצת איכזב לא יודעת למה הוא היה לא ברור בכלל . בכל אופן לחלוקת הצלשים:
עשתה לי את הפרק - איה אהבתי את איך שהיא העמידה את דניאלה על מקומה ,והסבירה לה את המשמעות של חברות . וחוץ מזה שהיא ממש מתוקה אני חייבת לציין ..
הרגה לי את הפרק - דניאלה בבקשה ! אל תשירי יותר ! זה היה רע ! צר לי אבל זה היה רע ! ואם זאת שמלה סקסית אז אנחנו בצרות לכל הדעות ..
החלק הלא ברור - רפי והדוסה WTF??????? בקיצור פרק מעפן לדעתי

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif מסכים עם הרוב..

דניאלה הייתה ממש weirdo בפרק האחרון.. השמלה הזאת הייתה זוועתית!! קצת מחשוף, משהו..
באמת לא ברור מה הולך עם רפי והדוסה..
ואלה - אלה הייתה פשוט מדהימה ביופייה בפרק האחרון..

../images/Emo41.gifפרק 46- בליינד דייט../images/Emo41.gif

מה אתם רוצים מדניאלה... לדעתי השירה שלה הייתה ממש חמודה !!!!! ממש אהבתי את מה שאיה אמרה לה.... <אני מתחילה להתאהב בשנהב הזאת
> כל הקטע הדוסי הזה שהתחיל עם רפי והעדיה <אורנה> הזאת... ממש דפוק לדעתי. ושוב, אני שואל.... איפה דורון
כבר פרק שלישי ואין דורון
אני באמת מתחילה להתעצבן !!!!!!! עוד דבר אחד שעיצבן אותי זה.... הדמיונות של אלה... שהיא רואה את אפי. שוב, דיי מגוחך.... אבל... אלון הקסים אותי !!! עם כל הנאום שלו על הספרים

אפילו פתח אוורור קטן לא היה

בשמלה. וגם עשו יותר מדי עניין מהספרייה של מר פיזיקה. שירגעו איתו

השמלה../images/Emo70.gif

איזו שמלה... שכחתי לגמרי ממנה. אלוהים ישמור !!! שמלה של דוסים, רפי קנה לה !!!! < אולי בכוונה...
> זה עושה אותה סקסית ?!?!??

qt1

New member
אלה קנתה לה לא רפי... מה קורה לך?

רפי קנה לה מגן דוד מימי הספרדים משהו עתיק... גם כן משהו
מסכנה איזה מתנות מעאפניות , רק מדדה מגפיים ישר השותפה שלה קונה לה אותם והיא בכלל חשבה שהן שפיציות. היה מתח מוזר בין שתי הבנות האלה, רק אני שמתי לב???
זה בגללך יעל, את כל הזמן הורסת עם ה
שלך , אל תפסיק

תשמעי, אף פעם לא הייתה לה "חברה"

קודם כל הגיע הזמן דבר שני דניאלה כבר הרבה זמן לא קיבלה השותפה חרמנית בטירוף... "לא תתני לא תקבלי" (ככה היא אמרה?) אני חושבת שעלית על משו :)

qt1

New member
מווווורע ../images/Emo6.gif עליתי על ספוילר של יעל

מה חשבת?
האמת צודקת , היא "לא קיבלה" (סחטיין על הביטוי הנאה) מאז ימי איתן, אפילו לפני שהיא העיפה את השולחן אם אני לא טועה , ותומר רק נתן לה נשיקה לפי מה שראינו , אז הבחורה בטוח במצוקה כלשהי. השותפה בהחלט חרמנית , איך קוראים לה קיבינימאט? שכחתי מה השם שלה בסדרה, אבל איך היא אמרה לדניאלה על ההתחלה?"יוווווווו איזה יפה את!" יעל עלתה על ספוילר שכל הזמן גורם לי לחפש את מה שיעל גילתה כאן
אל תפתחי ספוילרים אם את לא רוצה לחפש גם כן

lilach57

New member
קוראים לשותפה איה

לשחקנית קוראים שנהב צדוק והיא משחקת את איה. לא נראה לי שמשהו יתפתח שם, נראה לי שאת הולכת לכיוון לא נכון...

../images/Emo58.gif

כשיעל אמרה "משולש" נראה לי היא התכוונה שיהיה מין "גירל פייט" בין איה למיכאלה על איתן. חח והאמת ממש לא נראה לי שיהיה עניין בין איה למיכאלה

Gods Wave

New member
דניאלה ואיה

מההתחלה קיוויתי אולי יהיה בינהן משו חח זה מתבקש שלדניאלה יהיה קטע עם בחורה P:

וואלה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אלה קנתה לדניאלה את השמלה
אני פשוט לא ראיתי את ה-3 דקות האלה שהיו לפני הפתיח... כנראה פספתי את זה. <הלכתי להקליט לחברה שלי את הפרק....>

qt1

New member
ש'בעת לך יעל

דניאלה שואלת את רפי אם הוא רוצה לראות מה אלה קנתה לה ומראה לו את השמלה השחורה , ואז הוא אומר לה שתמדוד וכשהיא מראה לו הוא אומר לה שזה סקסי והיא אומרת לו שזה לא כייף להיות סקסית כי כל הגברים מגיל 18-80 (בערך , לא מילה במילה או מס' במס') מסתכלים עליה ושינסה פעם, אז הוא אומר לה "לא כל הגברים" איך את בכלל מסוגלת לזוז מהטלוויזיה כשיש את הסדרה? אני מנתקת טלפונים ואין לי דלת בבית...

qt1

New member
אני לא יודעת , אני יכולה לברר../images/Emo23.gif

ולקוות שישלחו אלי מייל בהקדם מערוץ 3 . יש עוד שאלות לפני שאני משגרת מייל???

טוארג

New member
תשאלי אם מרים ודורון יחזרו לעונה

הנוכחית... זה מוזר שהם פשוט נעלמו אני יודע איפה הדירה של אלההה!!! אני יודע ואני יודע! (פרוייקט סי-אנד-סאן)

למעלה