הפרק השבועי

qt1

New member
מה זה פרוייקט סי-אנד-סאן?

והדירה של אלהה? לא עדיף לחכות ולראות?

החברה שלי.....

צלצלה וביקשה ממני להקליט לה
זה לא באשמתי...
ו...qt1 מה זה פרוייקט סי-אנד-סאן
את צוחקת... נכון ?!?!? דיברו על זה מ-ל-א בחדשות.... אם לא- זה פרויקט מגורים יוקרתי בצפון צפון תל אביב, ממש על הים. שבו כל ה"סלאבס" גרים.... <בינהם גם יהורם גאון, אם אני לא טועה... אבל הוא לא כ"כ נחשב לסלאב.... וגם מיכל ינאי !! - פרטים לא חשובים...> בכל אופן, הפרויקט הזה עבר על לא מעט חוקים במקרקעין <מה לעשות שיש אח עו"ד שמתמחה בנושא...> בינהם- בנו את הפרויקט נורא, אבל נורא קרוב לים.... מה שאסור, ו...עיברה "קטנה" על החוק.... החוק שאומר שבנייה צריכה להיות לפחות איזה 100 מטר מהים... ומנהל הפרויקט <או מי שזה לא יהיה, אדריכל.. לא משנה> בנה ממש על החוף, איזה 30 מטר מהים... <היה על זה פרק שלם ב"בולדוג" בערוץ 8.... שדרך אגב, חוזר בעונה חדשה !!!> ואלה שהיו אחראים על הפרויקט עברו על עוד איזה כמה חוקים... שאני לא כ"כ זוכרת. זה... סי-אנד-סאן !!

qt1

New member
יעל לא ידעתי../images/Emo4.gif

מה לי ולת"א?(חוץ מזה שאני רוצה לגור שם) חדשות הפסקתי לראות בערך בתחילת האינתיפאדה בגלל שלא היה לי כוח, טוב לדעת איפה מיכל ינאי ויורם גאון גרים
גם בולדוג אני כבר לא רואה, נמאס לי לראות אנשים טורקים לו ת'דלת בפרצוף , אני כל הזמן צופה בBBC PRIME וכמובן בשבתות וחגים, חוץ מזה יש לי ספרים משהו... כשיש לי זמן.

Nino Schibetta

New member
קצת באיחור (כרגיל)

רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק. טוב מה אתם רוצים ? היה אתמול נבחרת אנגליה ביורו 2004, זה קודש ! בקיצור קודם כל יואל, מזל טוב על החברה החדשה מזל טוב גם לדניאלה הזמרת הסקסית
אבל יותר מכל (כולם לשיר ביחד...) רבקה בה ורבקה בלגן !!! איך רבקה מיכאלי היא אמא של אלון ????? ומה זה הקטע הדפוק הזה שהיא באה עם הארגז והוא מקבל אותו באדישות כזאת, הרי הוא היה אמור להיות מופתע והשתגע בחיפושים אחרי זה.

qt1

New member
../images/Emo6.gif ראו שהיא אמא טובה בבנות בראון

אז אמרו לה לחכות לשבתות וחגים
גם אני לא הבנתי את הקטע של הארגז, חוץ מזה שארגז ספרים זה מה זה כבד? איך היא יכלה להרים אותו? העיקר שמפסקת אצלם ולא אצלה כדי שאלה לא תתרגז! זה הכי חשוב... ורפי-יסלח או לא יסלח??? מי יסלח למי? נדמה לי שיום כיפור הכי יפה היה כשהוא נסע עם יואל לאיזה מבצר, לא זוכרת איזו עונה אבל אהבתי! אה, הלכתי לישון

תלתלית

New member
אני זוכרת שבעונה שעברה

הם נסעו למבצר באופניים.ביום כיפור. זה היה מרגש. נדמה לי שזה היה קשור לתקופה שאבא של יואל היה חולה, אבל אני כנראה מערבבת הכול.. אגב,כל הכבוד לי שסופסוף לא שכחתי לראות, הרי את שני הפרקים הראשונים הפסדתי , אבל השבוע שמתי לעצמי תזכורות בכל מקום אפשרי..חבל שאין שידורים חוזרים למחרת כמו שעושים להרבה סדרות אחרות.

lilach57

New member
מסכימה !

אני מסכימה עם מה שכתבת, איה בהחלט מקסימה ויפה לה שהיא מלמדת את דניאלה מה זה חברה. דניאלה לא שרה יפה אבל אני חושבת שמגזימים עם התגובות. רפי והדוסית - לא מעניין !!! לסיכום: הם הרסו את הפרק, איה בהחלט מתחילה להיות הכי מעניינת...

למעלה