השאלון השבועי!

../images/Emo180.gif השאלון השבועי! ../images/Emo180.gif

שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: סדרה אהובה: מס` אחים: מאמין באהבה ממבט ראשון? מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? וותרן או עקשן? אוהב ילדים? משפט,פתגם: לבוש מועדף: תה או קפה? כלבים או חתולים? מתי: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן? שותה? מנגן? מאמין בניסים? חובש כובעים? אובססיבי למשהו? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? מאמין במכשפות? אוהב ציניות? מאמין בשטן? שר במקלחת? יש לך סודות? בן אדם שנוא: בן אדם אהוב: האדם האחרון שגרם לך לצחוק: האדם האחרון שגרם לך לבכות: האדם האחרון שעצבן אותך: ועוד אחד... שם: גיל: מין: באיזה שעה אתה הולך לישון? האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: שיעור שנוא: הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: אי פעם התפלחת? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? האם אי פעם חשבת על זה? מעשן? לוקח סמים? מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? מה אתה הכי אוהב במין השני? באיזה שעה אתה קם? כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: כמה שעות ביום אתה על המחשב? מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? האם שחית אי פעם בעירום? האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? האם הקאת פעם בכוונה? עשית בנג'י? עשית צניחה חופשית? חלמת שאתה מת? זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: ריקוד או שירה? טלוויזיה או מחשב? בראד פיט או טום קרוז? צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? השמינייה או ראש גדול? יס או הוט? השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? גרביים עד הברך או גרביים קצרות? שיער פזור או אסוף? בוקר או לילה? כלב או חתול? אולסטאר או ואנס? סקצ'רס או פומה? קיץ או חורף? גלידה או ארטיק? וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: הבנאדם האחרון שדיברת איתו: הדבר האחרון שבכית בגללו: הבנאדם האחרון שרבת איתו: השיר האחרון שנדבק לך: מה דעתך על השאלון? השאלונים לקוחים מפורום סקו"ש.

chen010189

New member
התפוגג האושר שאפף אותי. בגלל שטויות.

שם: חן גיל: 19.5 מין: נ מזל: גדי מאכל אהוב: מאפים סדרה אהובה: - מס` אחים: 0 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא, אולי הדלקות מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? לצייר, לרקוד, לעשות אירובי, לקרוא או להיות על המחשב אתה אוהב להיות בבית? לא לאורך זמן אתה נאמן? כן וותרן או עקשן? עקשנית רוב הזמן אוהב ילדים? כן משפט,פתגם: "האמונה מגשימה." או משהו כזה לבוש מועדף: גופיה וג'ינס תה או קפה? קפה כלבים או חתולים? חתולים מתי: פעם אחרונה שחייכת: היום בצהריים, ראיון עבודה פעם אחרונה שצחקת: גם האדם האחרון שחיבקת: חברה שלי, שלשום האדם האחרון שנישקת: בפה או בלחי? בפה, ילד אחד.. בלחי את חברה שלי הדבר האחרון שאמרת: "יש לזה יתרון בקיץ." על רצועות השעווה של ויט XD הריח האחרון שהרחת: של אפטרשייב, איזה אחד שהיה איתי בראיון
האם אתה: מעשן? לא שותה? כן מנגן? לא מאמין בניסים? כן חובש כובעים? לא אובססיבי למשהו? לדיאט קולה, אבל בטירוף. אני באמת צריכה למתן קצת.. מזל שזה דיאט
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן, לא שיצא לי.. אבל מאמינה בזה מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? כן מאמין בשטן? כן שר במקלחת? חח כן.. יש לך סודות? לא כרגע בן אדם שנוא: - בן אדם אהוב: כל הסובבים אותי 3> האדם האחרון שגרם לך לצחוק: אחד שהיה איתי בראיון האדם האחרון שגרם לך לבכות: ירון לונדון, נמאס לי לשמוע על הרעידת אדמה המזורגגת הזאת! האדם האחרון שעצבן אותך: אבא שלי. ועוד אחד... באיזה שעה אתה הולך לישון? 00:00+- האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? לא אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: תקשורת ותיאטרון שיעור שנוא: מתמטיקה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: ציור והתכתבות אי פעם התפלחת? לא זוכרת דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא האם אי פעם חשבת על זה? לא מעשן? לא לוקח סמים? לא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? חכו אני כבר מפרסמת מה אתה הכי אוהב במין השני? בחיצוניות פנים באיזה שעה אתה קם? 7+- כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? כמעט ולא אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: סרטים, ערוץ 24 וMTV כמה שעות ביום אתה על המחשב? לפעמים פחות ולפעמים יותר, אבל אם זה יום משעמם אז משתדלת כל איזה שעה ככה לעשות הפסקה של הרבה זמן מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: הכל.. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? כן האם שחית אי פעם בעירום? לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? בטיול שנתי :| מה?!?! לא הייתה לי ברירה! האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? עוד לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: למי אכפת ריקוד או שירה? ריקוד טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה בראד פיט או טום קרוז? אף אחד XD צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון השמינייה או ראש גדול? השמינייה יס או הוט? הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טב"ע גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות, אני הכי אוהבת את אלה שמכסות רק את כף הרגל שיער פזור או אסוף? אסוף בוקר או לילה? בוקר כלב או חתול? חתול אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? סקצ' קיץ או חורף? קיץ גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: ההשקה של סינרגיה שאני לא הולכת להיות בה
והראיון עבודה שאני מקווה שעברתי הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אמא הדבר האחרון שבכית בגללו: היותר-מדי-ידיעות-ומאמרים על הרעידת אדמה הזאת שכולם מדברים עליה, אני לא יכולה לשמוע את זה הבנאדם האחרון שרבת איתו: סתם אחת. השיר האחרון שנדבק לך: סינרגיה - נכנע מה דעתך על השאלון? חביב אבל עשיתי את חלקו כבר פעם

הממ. ../images/Emo141.gif

שם: שירז.
מין: נקבה,דהה. XD מזל: שור. מאכל אהוב: המהמ. ג'אנק בכללי,בעיקרון. סדרה אהובה: האנטומיה של גריי,האוס,בנות גילמור.
מס` אחים: 3. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? לקרוא,לשמוע מוזיקה,לראות סרטים/סדרות. אתה אוהב להיות בבית? מאוד. אתה נאמן? כן. וותרן או עקשן? עקשן מאוד. אוהב ילדים? לא. משפט,פתגם: המהמ. Nothing Is Out Of Reach If You Have Long Arms. זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.
לבוש מועדף: לא משנה... תה או קפה? אפשר נס?
כלבים או חתולים? ברור שכלבים. מתי: פעם אחרונה שחייכת: לפני שנייה בדיוק. פעם אחרונה שצחקת: הממ. כשראיתי בנות גילמור? האדם האחרון שחיבקת: שאלה טובה.
נראה לי שאת בת דודה שלי בשבת. או את אמא,אתמול. לא זוכרת.
האדם האחרון שנישקת: טחח. שנים שלא. הדבר האחרון שאמרת: "רוצה שאני אפסיק את זה?" לאח שלי,כי אמזון שולח לו מיילים מעצבנים. הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת. האם אתה: מעשן?
שותה?
מים?
מנגן?
מאמין בניסים? המהמ.
חובש כובעים?
אובססיבי למשהו?
המון דברים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
מאמין במכשפות?
הארי פוטר נחשב? XD אוהב ציניות?
זה לא שאני אוהבת,אני פשוט צינית מטבעי. ^^ מאמין בשטן?
שר במקלחת?
יש לך סודות?
למי לא? בן אדם שנוא: הממ. בן אדם אהוב: המווון אנשים. שמות לא יעזרו לכם.
האדם האחרון שגרם לך לצחוק: לורליי מבנות גילמור? XD האדם האחרון שגרם לך לבכות: אח שלי,כמו תמיד.
נראה לי. אה,בעצם לא. המהמ מעצמי,בעיקרון. סתם לחץ. האדם האחרון שעצבן אותך: אבא שלי.
ועוד אחד... שם: שוב? גיל: ... מין: .... באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי מתי. עכשיו-מתי שבא לי.
האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? חחחח לא. אם כן, איך קוראים להם חחחח? XDDDDDD שיעור אהוב: היסטוריה,אנגלית. שיעור שנוא: מתמטיקקה. הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: בהייה בחלל. XD אי פעם התפלחת? משיעור,כן. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? לא,לא כזאת התפלחות. האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא. האם אי פעם חשבת על זה?
hell no. מעשן? שוב זה? לוקח סמים? ... מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? המהמ. מה אתה הכי אוהב במין השני? עיניים,שיער. באיזה שעה אתה קם? מתי שיוצא. כמה שיותר מאוחר יותר טוב.
כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? אוו,המון. אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: מוזיקה,סרטים,סדרות. כמה שעות ביום אתה על המחשב? גם הרבה. מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פורומים/קומונות,פייסבוק,מסן. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? יאפ. האם שחית אי פעם בעירום? לא זוכרת,אולי. האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? פעם אחת אולי. האם הקאת פעם בכוונה? ממש לא. עשית בנג'י? לא. עשית צניחה חופשית? לא. חלמת שאתה מת? כן. שאני עומדת למות. זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: לא משנה,אותו חרא. ריקוד או שירה? שירה. טלוויזיה או מחשב? מחשב. בראד פיט או טום קרוז? בראד פיט. צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון
. השמינייה או ראש גדול? אף אחד מהם. יס או הוט? הוט? השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? הכול חרא. גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות. שיער פזור או אסוף? תלוי למי. בוקר או לילה? לילה. כלב או חתול? כלב. אולסטאר או ואנס? שניהם. סקצ'רס או פומה? איכ,אף אחד. קיץ או חורף? חורף.
גלידה או ארטיק? גלידה. וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: שהשיר שאני שומעת יפה.
הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אח שלי. הדבר האחרון שבכית בגללו: שוב?! הבנאדם האחרון שרבת איתו: אבא שלי. השיר האחרון שנדבק לך: Kids In Glass Houses-Saturday. מה דעתך על השאלון? מעפן.

HagarStar

New member
מממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 מין: נקבה מזל: דגים מאכל אהוב: סושי סדרה אהובה: הירוס ועל טבעי מס` אחים: 2 מאמין באהבה ממבט ראשון? חח לא מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? לישוןןןןן אתה אוהב להיות בבית? ככה אתה נאמן? תלוי למי וותרן או עקשן? עקשנית אוהב ילדים? כבר לא אחרי שהתחלתי לעבוד בקייטנה משפט,פתגם: מה? לבוש מועדף: ג'ינס וגופיה תה או קפה? קפה כלבים או חתולים? כלבים מתי: פעם אחרונה שחייכת: לא מזמן? פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל האדם האחרון שחיבקת: אהה אחשלי האדם האחרון שנישקת: אמא הדבר האחרון שאמרת: "אמא, מרימי" כי דודה שלי התקשרה הריח האחרון שהרחת: של הזיעה שלי כי אני מסריחה האם אתה: מעשן? כן שותה? כן מנגן? לא מאמין בניסים? לא חובש כובעים? עכשיו אני אחבוש קניתי אחד יפה וחייבים כובע בקייטנה אובססיבי למשהו? אהא, כל פעם משתנה חח מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? כן מאמין בשטן? לא שר במקלחת? לא יש לך סודות? כמו לכולם? בן אדם שנוא: יש הרבה, אין מישהו מיוחד בן אדם אהוב: אבא האדם האחרון שגרם לך לצחוק: ממ לאדעת בטח אחשלי האדם האחרון שגרם לך לבכות: אף אחד האדם האחרון שעצבן אותך: אמא

Sacred Lie

New member
להלה. ../images/Emo9.gif

שם: ירדן גיל: 15 וחצי מין: נקבה מזל: דלי מאכל אהוב: מקדונלדס, פיצות וכל זה. סדרה אהובה: האוס
, עקרות בית נואשות, הלוחשת לרוחות.
. מס` אחים: 1 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא חח. מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? לנגן באקוסטית הכוסית שלי. לשמוע מיוזיק. אתה אוהב להיות בבית? ככןן. אתה נאמן? כן. וותרן או עקשן? עקשנית אוהב ילדים? תלוי >< משפט,פתגם: - לבוש מועדף: לא משנה... תה או קפה? נס כלבים או חתולים? רק החתולה שלי. גרייסי 3> מתי: פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת: בלילה האדם האחרון שחיבקת: בני דודים שלי. האדם האחרון שנישקת: בני דודים שלי3> הדבר האחרון שאמרת: "כוסעמק" הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת. האם אתה: מעשן? לפעמים שותה? לפעמים מנגן? כן מאמין בניסים? תלוי חובש כובעים? לא אובססיבי למשהו? המון דברים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? כן מאמין בשטן? לא שר במקלחת? לא חחחחחח יש לך סודות? למי לא? בן אדם שנוא: לא חסר בן אדם אהוב: הרבה אנשים האדם האחרון שגרם לך לצחוק: תומר? האדם האחרון שגרם לך לבכות: לא משנה האדם האחרון שעצבן אותך: אמא שלי יואוווווווווווווווווווווווווווווו. |מתאבדת| ועוד אחד... שם: לא מגלה גיל: סוד מין: אל תשאלו באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? לאא. אם כן, איך קוראים להם חחחח? משה שיעור אהוב: אנגלית שיעור שנוא: מתמטיקה,היסטוריה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: קישקושים לא ברורים אי פעם התפלחת? כה, מי לא? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? דרך השער חחחח האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא. האם אי פעם חשבת על זה? לא לא לא מעשן? לוקח סמים? ... מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? למה שאני יפרסם בפומבי? אה? אה? אה? מה אתה הכי אוהב במין השני? שיער.. באיזה שעה אתה קם? מתי שיוצא כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? לאדעת לא משהו מוגדר אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: סרטים מוזיקה וסדרות כמה שעות ביום אתה על המחשב? כמעט כל היום ><" מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסן, פורומים, יוטיוב, Guitar ultimate. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? יאפ. האם שחית אי פעם בעירום? לא O:, רק בפעם שעף לי הבגד ים בשפיים האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? יש מצב חחחח האם הקאת פעם בכוונה? לאלאלאלא. עשית בנג'י? לא. עשית צניחה חופשית? לא. חלמת שאתה מת? כן. זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: SAME SHIT, אבל אם יש ברירה, נקבה ריקוד או שירה? שירה טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? בראד פיט צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון. השמינייה או ראש גדול? בע. יס או הוט? יס השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? השיר שלנו.
גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות. שיער פזור או אסוף? תלוי באיזה מצב אני.XD בוקר או לילה? לילה. כלב או חתול? רק גרייסי
. אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? בלעח קיץ או חורף? קיץ. גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: שבאלי להרוג מישהו הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אמאשלי הדבר האחרון שבכית בגללו: ארר הבנאדם האחרון שרבת איתו: ארר השיר האחרון שנדבק לך: Evanescence-snow white queen מה דעתך על השאלון? לא משו.

xXx Lilo xXx

New member
לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא.../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 17 מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: ספגטי עם מלא קטשופ וזיתים
סדרה אהובה: על טיבעי ניראה לי
אבל יש מלא כמו הקניון וכלו... מס` אחים: אחות אחת. מאמין באהבה ממבט ראשון? יאפ
מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? מחשב, לשמוע מוזיקה, DDR
אתה אוהב להיות בבית? לפעמים אתה נאמן? אפשר לומר שכן וותרן או עקשן? עקשן אוהב ילדים? אלו מהבייביסיטר - לא. בני דודים שלי ואלו מויצו מההתנדבות - כן
משפט,פתגם: ~לא דעת~ לבוש מועדף: מכנסי ברך/ג'ינס וחולצות שהן לא גופייה
(אני חולה על חולצות ארוכות אלו שעוברות את אצבעות ואז כאילו מקווצ'צ'ים את זה
) תה או קפה? תה כלבים או חתולים? כלבים מתי: פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום האדם האחרון שחיבקת: סטולקי! האדם האחרון שנישקת: O_O" הדבר האחרון שאמרת: אמא: "מה את רוצה?" אני: <אני מחכה שהענבים יתקררו ואז אני אנסה לאכול> הריח האחרון שהרחת: שקשוקה XD האם אתה: מעשן? לא שותה? לא מנגן? כבר לא מאמין בניסים? לפעמים חובש כובעים? כןןןןןןןןן (ישלי איזה 8 כובעים אבל אנלא חובשת אותם הרבה, אני חולה על כובעים :O ) אובססיבי למשהו? ענבים, מלון, מסטיקים, מצלמותתתתתתתתתתתת (אני חולת צילום), ומוזיקה כמובן. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? ראיתי אחד ולא הספקתי XD מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? זה מעצבן מאמין בשטן? חחחח ^^^ הוא השטן XD שר במקלחת? לא יש לך סודות? כע בן אדם שנוא: עדיף שאשתוק
בן אדם אהוב: סטיצ'י... סטול... נו כל החברים ואחותי ואבאמא... האדם האחרון שגרם לך לצחוק: אמא של סטול XD האדם האחרון שגרם לך לבכות: אמממ לא זוכרת האדם האחרון שעצבן אותך: אמא
אבל אני רגילה. ועוד אחד... באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי. כשיש בצפר בעשר... כשאין - אפילו בבוקר XD האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? 2 כריות
אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: ספורט שיעור שנוא: הכול. הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: התכתבויות, לצייר במחברת במקום לכתוב, או לכתוב שטויות ביומן. אי פעם התפלחת? כאילו להבריז? בטח XD דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? יצאתי דרך השער ואפילו בדרך ראיתי תמורה XD האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? O_O" האם אי פעם חשבת על זה? ניראה לי מעשן? לא לוקח סמים? לא (למרות שאחרי הבדיקת דם איזה סתם שאל אותי למה הזרקתי עקום
) מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? אני חושבת נשיקה XD מה אתה הכי אוהב במין השני? שיער ועיניים באיזה שעה אתה קם? בכללי אני תמיד מתעוררת בחמש וחצי בגלל הפלאפון של אבא... אבל אם לא יעירו אותי, אני יכולה לישון עד הערב
כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? בערב איזה שעה. בימים רגילים. בשבת כל היום XD אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: מוסיקה, יס סטארס 1-2-3, וניקולודיאון! כמה שעות ביום אתה על המחשב? הרבה
מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסנג'ר ופורומים. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? יאפ
מלא. האם שחית אי פעם בעירום? לא (די כבר עם השאלה הזאת) האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? לא מסוגלת. (היה טיול שהתאפקתי בו 4 וחצי שעות באוטובוס והמורה התחננה שאני ארד לעשות בצד XDDDD) האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? כןןןן זה מגניב ברמות! עשית צניחה חופשית? לא
באלי.. חלמת שאתה מת? לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר, בתכלס, המורים ממין זכר שהיו לי עד עכשיו היו הכי טובים בעולם! (של"ח, מת', ואומנות!!!) ריקוד או שירה? ריקוד טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? טום קרוז צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? צ'אד מייקל מורי (איזה שם חופר) השמינייה או ראש גדול? ראש גדול? יס או הוט? יס השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? השיר שלנו גרביים עד הברך או גרביים קצרות? עד הברך בחורף אבל קצרות - חצי בקיץ. שיער פזור או אסוף? כשהוא מתולתל - אסוף, כשהוא חלק- פזור ^^" בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? שניהם :O סקצ'רס או פומה? אפחד קיץ או חורף? קיץ גלידה או ארטיק? גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: למה לעזאזל אני ניגשת למועד ב'? הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אמא הדבר האחרון שבכית בגללו: השן בינה שיוצאת לי הבנאדם האחרון שרבת איתו: פוסטמה אחת. השיר האחרון שנדבק לך: Shake It של מטרו סטאישיין מה דעתך על השאלון? חופר זהו? XD היה מהיר.

May Music

New member
יש להכניס נושא להודעהD:

שם: מאי גיל: 16 מין: זכר מזל: שור מאכל אהוב: פיצה סדרה אהובה: הירוז, סקינס מס` אחיות: 2 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? כיף. חח זה ארוך... מדצי"ם, צמר"ת, מועצת נוער, מחשב. אתה אוהב להיות בבית? גם. אתה נאמן? כן, לפעמים יותר מידי. וותרן או עקשן? עקשן, אבל וותרן כשצריך. אוהב ילדים? כןD: משפט,פתגם: ואי, יש מלא. לבוש מועדף: ג'ינס וסווצ'רט בלי ריצ'רצ' חח תה או קפה? תה כלבים או חתולים? אף אחד מהם מתי: פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות חח פעם אחרונה שצחקת: הממ לפני כמה שעות האדם האחרון שחיבקת: לא זוכר, נראלי ירדן [ידידה שלי] האדם האחרון שנישקת: אחותי חח הדבר האחרון שאמרת: לא זוכר הריח האחרון שהרחת: של הAJAX לניקוי חלונות חחח פסח זה היום אצלי. החדר שלי נקי ומצוחצח עכשיו D: האם אתה: מעשן? לא שותה? לא מנגן? קצת מאמין בניסים? כן חובש כובעים? לפעמים אובססיבי למשהו? זה לא מעניין אתכם חח מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לפעמים מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? תלוי מתי מאמין בשטן? לא שר במקלחת? לפעמיםD: יש לך סודות? כמו לכולם. בן אדם שנוא: אין בן אדם אהוב: מלא האדם האחרון שגרם לך לצחוק: לא זוכר, בטח אחד מהאנשים מהמיונים לגרמניהP: האדם האחרון שגרם לך לבכות: וואו, אני זוכר את זה. אבל שם לא יעזור לכם האדם האחרון שעצבן אותך: הממ המדריכה שלי ועוד אחד... שם: מאי גיל: 16 מין: זכר באיזה שעה אתה הולך לישון? מאוחרת האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? יש כריות שמחוברות למיטה [2] ועוד אחת שהראש שלי עליה חח אם כן, איך קוראים להם חחחח? קוראים להם כרית, כרית וכרית. שיעור אהוב: מחשביםםםD: שיעור שנוא: הממ ספורט >_> הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: פלאפון חח אי פעם התפלחת? פעם או פעמיים, יורד לנו ציון אם אנחנו עושים את זה דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? גם וגם. חחח מהבחינה של לעלות מעל הגדר זה קורה פעמיים בשבוע. כי אני מסיים מוקדם ואסור להוציא אותנו מהבצפר לפני 12 האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא בכוונה האם אי פעם חשבת על זה? הממ אולי ממש קצת אבל לא ברצינות מעשן? נופ לוקח סמים? ברור שלא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? X: מה אתה הכי אוהב במין השני? לא יודע מה זאת השאלה הזאת XD באיזה שעה אתה קם? מאוחרת כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? שעה-שעתיים מקסימום אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: הממ יס סטארז, ערוץ 2 ו-10, יס1234 וניקלודיאון חחחD: כמה שעות ביום אתה על המחשב? מלאאאא מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסנ, פורומים האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? חחחחח מלאאא האם שחית אי פעם בעירום? ברור האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כשהייתי קטן
האם הקאת פעם בכוונה? לא Oם עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? לא חושב זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: בד"כ נקבה אבל המורה [הזכריXD] שלי למחשבים עדיף על כולם. וגם לקולנוע חביב ביותר ריקוד או שירה? ריקוד טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? תלוי מאיזו בחינה מתכוונים Oם מבחינת משחק נראלי בראד פיט. או שאני לא זוכר סרטים טובים של טום קרוזP: צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? תלוי מאיזו בחינה מתכוונים Oם הממ שניהם שחקנים טובים D: השמינייה או ראש גדול? איכ השמינייה ברור שראש גדול יס או הוט? יסססס השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? השיר שלנו גרביים עד הברך או גרביים קצרים? קצרים, ארוכים עושים לי גירודיםםםם [הדגשתי כי גרביים זה זכר ולא נקבה.] שיער פזור או אסוף? פזור בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? אף אחד אולסטאר או ואנס? ואנס סקצ'רס או פומה? איככככככככ קיץ או חורף? חורף גלידה או ארטיק? ממממ גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: חרא הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אמא הדבר האחרון שבכית בגללו: לא זוכר הבנאדם האחרון שרבת איתו: לא זוכר השיר האחרון שנדבק לך: אין כי אני שומע עכשיו. Beacause של Lillix מה דעתך על השאלון? פוי עליו. צ'או

Emergency Exit

New member
גמניייייייייייייי.../images/Emo23.gif

זה כ'כ מצחיק ואני אוהבת שג'וש ומינדי ביחד כי זה עוד יותר מצחיק!

May Music

New member
הכי שווה זאת מירנדה כפרעליההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

נו אחותם, לא זוכר איך קוראים לה בסדרה כי השעה מאוחרת. חח אה כן מגאן חח מהממת שכמוה.

Emergency Exit

New member
היא רעה, כמוךXD

נהנת להרוס שמחות! אבל היא חמודהההההההההה. קיצר דרייק הכי שולט.

xXx Lilo xXx

New member
דרייק סתום בחיי XD../images/Emo29.gif

כאילו הוא משחק תאידיוט ממש טוב שלפעמים אני חושבת שהוא באמת כזה XDDDDDDD לדעתי המשוגע הזה מהקולנוע (לא זוכרת תשם שלו) מצחיק. ומייגן כמובן

Sacred Lie

New member
../images/Emo7.gif מה אני יעשה,, לא יוצא לי.

מתי זה בכלל? שעות/ ימים ? משהו ?

xXx Lilo xXx

New member
קרייזי דייב!!!!! נכון!!! XDDD../images/Emo29.gif

זה שימי שני לא טובים בשבילו

למעלה