השאלון השבועי!

חחחחחח כן. ../images/Emo141.gif

אבל העונה האחרונה הייתה הכי מצחיקה. "דרייק לא יכל לעשות שיעורי בית כי הכבד התעקם לו. בתודה,הרופא בוב."
ס'דביל הוא.

xXx Lilo xXx

New member
העונוה החדשה ממש טובה.../images/Emo29.gif

הסרט שלהם היה דבילי (פח "סרט")

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16 ורבע. מין: נקבה. מזל: טלה. מאכל אהוב: צ'יפס. ספגטי. פיצה. סדרה אהובה: OC. כי הגיע הזמן שאני אתחיל לראות את זה XD מס` אחים: 3. מאמין באהבה ממבט ראשון? קיימת. מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? לשמוע מוזיקה. לשחק בפייסבוק. לראות סרטים במחשב. לראות OC במחשב. אתה אוהב להיות בבית? רק בקיץ שיש מזגן. אתה נאמן? כן. וותרן או עקשן? עקשנית ^^" אוהב ילדים? לאאאאאאא. משפט,פתגם: לאדעת. לבוש מועדף: לבוש מגניב. תה או קפה? איכס. כלבים או חתולים? איכס. מתי: פעם אחרונה שחייכת: הרגע. פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה דקות שהייתי עם יונתן ואמא שלו באוטו. האדם האחרון שחיבקת: יונתן. האדם האחרון שנישקת: יונתן. הדבר האחרון שאמרת: "תבדוק אם זה מסריח לפני שאתה מפליץ לי בחדר!" אמרתי לאח שלי חח הריח האחרון שהרחת: הנוד של אח שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם אתה: מעשן? לא. שותה? כן. מנגן? לא. מאמין בניסים? לא. חובש כובעים? לא. אובססיבי למשהו? אולי יש משהו.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא. מאמין במכשפות? לא. אוהב ציניות? לא אבל משתמשת בה. מאמין בשטן? לא. שר במקלחת? לא. יש לך סודות? תלוי בפני מי. בן אדם שנוא: ערן!#$@^^$*@#^% בן אדם אהוב: יונתן
האדם האחרון שגרם לך לצחוק: יונתן. האדם האחרון שגרם לך לבכות: לא זוכרת. אולי אמאבא. האדם האחרון שעצבן אותך: אמא. ועוד אחד... שם: שחר. גיל: 16 ורבע. מין: נקבה. באיזה שעה אתה הולך לישון? חופשים 00:00-3:00 ימי ביתספר 22:00-00:00 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כרית אחת. אם כן, איך קוראים להם חחחח? ~,~ שיעור אהוב: לשוןןןןןןןןןןןןןן. שיעור שנוא: כל השאר
הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: מסנג'ר בפלאפון D: אי פעם התפלחת? ברור. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? שער ביתספר. האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה]? כן. האם אי פעם חשבת על זה? כן. מעשן? לא. לוקח סמים? לא. מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? עד הסוף. (בוא נקווה שאח שלי לא יקרא את זה!) מה אתה הכי אוהב במין השני? ריח.
חיבוק. חיוך. נשיקה. הכל. באיזה שעה אתה קם? ביתספר - 6:00. חופש - 10:00. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? כבר בקושי. אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: MTV2, HITS, DANCE הממ.. ערוצי סרטים. כמה שעות ביום אתה על המחשב? יותר מידי. מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פייסבוק, בלוג, תפוז, טינק וזהו ניראה לי. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? יאפ. האם שחית אי פעם בעירום? לא חושבת. האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע]? דה! אפילו ברחוב D: האם הקאת פעם בכוונה? לא. עשית בנג'י? לא. עשית צניחה חופשית? לא. חלמת שאתה מת? כן. זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: נקבה. ריקוד או שירה? שירה. טלוויזיה או מחשב? מחשב עם טלויזיה. בראד פיט או טום קרוז? בראד פיט. צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון קוצ'ר. השמינייה או ראש גדול? השמינייה!!
יס או הוט? הוט! השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טב"ע XD גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרקצר. שיער פזור או אסוף? פזור אבל חלק. בוקר או לילה? לילה. כלב או חתול? איכס. אולסטאר או ואנס? ואנס. סקצ'רס או פומה? בע. קיץ או חורף? חורףףףףףףף! גלידה או ארטיק? ארטיק. וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: יונתן? XD הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אח שלי. הדבר האחרון שבכית בגללו: בטח איזה ריב עם ההורים. הבנאדם האחרון שרבת איתו: הורים. השיר האחרון שנדבק לך: לא זוכרת. מה דעתך על השאלון? סבבה.

A t a s h i

New member
עונה. D:

שם: בר. גיל: 17 וחצי. מין: נקבה. מזל: עקרב. מאכל אהוב: אה. סלט? 3> סדרה אהובה: לא יודעת. :X מס` אחים: אח ואחות. מאמין באהבה ממבט ראשון? לפעמים. מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? כל מיני. מוזיקה, מחשב, חברים. אתה אוהב להיות בבית? לפעמים. אתה נאמן? נראה לי שכן. וותרן או עקשן? לפעמים זה ולפעמים זה. תלוי. אוהב ילדים? בדרך כלל. XD משפט,פתגם: אין. לבוש מועדף: בגדים? :X אני יודעת... ג'ינס, גופייה או שתיים. P: תה או קפה? אייס קפה. P: או תה. לא אוהבת סתם קפה.
כלבים או חתולים? גם וגם.
מתי: פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: נראה לי שאתמול בלילה. או אולי היום. האדם האחרון שחיבקת: הממ. זה היה... תומר? האדם האחרון שנישקת: סתם נשיקה? עפרי. להתנשק, סתם איזה ידיד של חברה שאני לא מכירה בכלל, חח. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת. :X הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת. :X האם אתה: מעשן? לא. שותה? כן. מנגן? כן. מאמין בניסים? לא. חובש כובעים? לא. אובססיבי למשהו? לא יודעת. אולי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. מאמין במכשפות? לא. אוהב ציניות? כן. מאמין בשטן? לא. שר במקלחת? לא. יש לך סודות? סוג של, כן. בן אדם שנוא: אין. בן אדם אהוב: אין. האדם האחרון שגרם לך לצחוק: אני לא זוכרת. :ם האדם האחרון שגרם לך לבכות: אמא. האדם האחרון שעצבן אותך: אמא. ועוד אחד... שם: בר. גיל: 17 וחצי. מין: נקבה.
באיזה שעה אתה הולך לישון? לא יודעת. משתנה. האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כרית אחת. אם כן, איך קוראים להם חחחח? XD שיעור אהוב: לא לומדת כבר. ;-; שיעור שנוא: לא לומדת כבר. ;-; הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: להבריז.
אי פעם התפלחת? כן. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? גם וגם. האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? כן. האם אי פעם חשבת על זה? מן הסתם. P: מעשן? לא. לוקח סמים? לא. מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? כלום. רק נשיקות. מה אתה הכי אוהב במין השני? לא יודעת. :X באיזה שעה אתה קם? תלוי. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? תלוי. :ם אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: 3, ביפ, אקסטרה הוט ו-AXN. כמה שעות ביום אתה על המחשב? לא יודעת. :ם מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מוזיקה, מסן, פורומים. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? במקרה, לא מתוכנן. האם שחית אי פעם בעירום? כתינוקת. P: האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? לא בשנים האחרונות לפחות. XD האם הקאת פעם בכוונה? לא חושבת. עשית בנג'י? לא. עשית צניחה חופשית? לא. חלמת שאתה מת? כן. זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: הממ. לא יודעת. ריקוד או שירה? שירה. טלוויזיה או מחשב? גם וגם. בראד פיט או טום קרוז? גם וגם.
צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון קוצ'ר. השמינייה או ראש גדול? אף אחד. יס או הוט? הוט. השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? אף אחד. גרביים עד הברך או גרביים קצרות? בחורף עד הברך, בקיץ קצרות. P: שיער פזור או אסוף? פזור. בוקר או לילה? גם וגם. בעיקר לילה. כלב או חתול? גם וגם. אולסטאר או ואנס? אולסטאר. סקצ'רס או פומה? סקצ'רס. קיץ או חורף? חורף. גלידה או ארטיק? הו. לא יודעת. וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: שי. הבנאדם האחרון שדיברת איתו: איה. הדבר האחרון שבכית בגללו: סתם מצברוח. הבנאדם האחרון שרבת איתו: אמא. השיר האחרון שנדבק לך: Three Days Grace - It's All Over. מה דעתך על השאלון? אה.

Emergency Exit

New member
אגרוף לנושא ההודעה../images/Emo69.gif

עניתיייייייייייייייייייייי על זההההההההההה וזה מחק לי, פעם שניה כבר!
אני אענה פעם אחרת התעצבנתי.
לילה טוב

../images/Emo210.gif למרות שעשית כבר מחדש אני חייבת לציין

שאל תבכי , זה קורה לכולם

Emergency Exit

New member
ראררר.../images/Emo69.gif

שם: ליאור גיל: 15 וחצי מין:
רולז! מזל: גדי מאכל אהוב: ספגטי, שניצל
, שוקולד מריר וארטיקים. סדרה אהובה: סקראבס \ נמלטים \ עקרות בית נואשות מס` אחים: 1 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא ממש מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? ציור, מחשב, חברים.. אתה אוהב להיות בבית? כן.. אתה נאמן? כן וותרן או עקשן? עקשנית אוהב ילדים? בערך משפט,פתגם: When life give you a lemon.. make a lemonade
[סתם לא] לבוש מועדף: T - שירט חמודות. תה או קפה? תה כלבים או חתולים? חתולים
מתי: פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: אתמול האדם האחרון שחיבקת: חן האדם האחרון שנישקת: אמא הדבר האחרון שאמרת: "לירן!" הריח האחרון שהרחת: אבוקדו (אחשלי אוכל) האם אתה: מעשן? לא שותה? לא ממש מנגן? על העצבים מאמין בניסים? בערך חובש כובעים? כע אובססיבי למשהו? ארטיקים, בנים+שיערארוך, עגילים מיוחדים, שופינג.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא נתקלתי מאמין במכשפות? בערך אוהב ציניות? מאוד מאמין בשטן? לא ממש שר במקלחת? כע יש לך סודות? לכל אחד יש! בן אדם שנוא: מממ.
בן אדם אהוב: אמא האדם האחרון שגרם לך לצחוק: לאדעת האדם האחרון שגרם לך לבכות: נו.. האדם האחרון שעצבן אותך: נ'. ועוד אחד...
באיזה שעה אתה הולך לישון? בחופש ב12, בלימודים 11. האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כן ישלי מלא אם כן, איך קוראים להם? יש דובי וויליאם (ע''ש ויליאם באקט - חברהשלי החליטה) ובובה של טאז.
כלהשאר לאיודעת. שיעור אהוב: אנגלית ומת' (עם המורה שלי..) שיעור שנוא: אמנות וספורט הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור: לדבר, לצייר על שולחן אי פעם התפלחת? כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? גם וגם האם אי פעם חתכת את עצמך? ישמצב האם אי פעם חשבת על זה? לאדעת! מעשן? לא לוקח סמים? כל יום מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? ששש זה סוד
מה אתה הכי אוהב במין השני? בולבוללל. סתם XD שיער ועיניים. באיזה שעה אתה קם? ב10- 11. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? שעה וחצי, פלוס מינוס אילו ערוצים בעיקר: yes 1 2 3 כמה שעות ביום אתה על המחשב? בבוקר מה אתה עושה בו בעיקר: פורום, 3 קומונות, ישראבלוג, אימייל בוואלה, פייסבוק ומיי -ספייס לעיתים. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? ברור האם שחית אי פעם בעירום? לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? בטח, אני בצופים האם הקאת פעם בכוונה? כשהיתי חולה עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? כע XD זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר ריקוד או שירה? שירה טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? בראד צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? שניהם
השמינייה או ראש גדול? ראשגדול יס או הוט? יס סר!
השיר שלנו או טב"ע? הש''ש גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות שיער פזור או אסוף? פזור בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? חתולי אולסטאר או ואנס? VANS סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? סתיו גלידה או ארטיק? ארטיקקקק
וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: אוכל הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אלון, וירדן מהפורום:) הדבר האחרון שבכית בגללו: המוכרת הזונה שבטח לקחה לי ת'20ש''ח הבנאדם האחרון שרבת איתו: נ'..נו. השיר האחרון שנדבק לך: She will be loved מה דעתך על השאלון? נחמד.

נסטי XD

New member
באיחור אופנתי משו

~כי ממש משעמם לי~ שם: דנה גיל: 15 [כמעט] מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: ה-כ-ל סדרה אהובה: מגרש ביתי
מס` אחים: 2 , סתומות במיוחד מאמין באהבה ממבט ראשון? יאפ מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי? לאכול אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן וותרן או עקשן? עקשנית אוהב ילדים? מאוד משפט,פתגם: פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תתחיל ב"פתגם סיני עתיק אומר.." לבוש מועדף: חולצה ומכנסיים [?] תה או קפה? קפה כלבים או חתולים? כלבים מתי: פעם אחרונה שחייכת: הבוקר פעם אחרונה שצחקת: הבוקר האדם האחרון שחיבקת: אתמול בלילה האדם האחרון שנישקת: שנה שעברה הדבר האחרון שאמרת: "אינלי כוח" הריח האחרון שהרחת: את העוגה של אמא שלי האם אתה: מעשן? לא שותה? קצת XD מנגן? כן מאמין בניסים? כן חובש כובעים? לא אובססיבי למשהו? כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? מאוד מאמין בשטן? לא שר במקלחת? לא יש לך סודות? כמו לכל אחד בן אדם שנוא: הרבה..XD בן אדם אהוב: משפחה, חברים , והוא
האדם האחרון שגרם לך לצחוק: אני XDDDD האדם האחרון שגרם לך לבכות: אבא שלי האדם האחרון שעצבן אותך: סבתא שלי ועוד אחד... שם: דנה, עדיין השם הדפוק הזה שלי XD גיל: 100 מין: נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון? 4 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? עם 2 כריות , ודובי אם כן, איך קוראים להם חחחח? איך ידעת שיש להם שמות : לדובי אליוט, לכרית השמנה רותי ולכרית הרזה אילנית שיעור אהוב:היסטוריה שיעור שנוא: כמעט הכל XD הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: לסמס לאנשים או פשוט להעיף לעצמך כאפה אי פעם התפלחת? פעם אחת דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? מעל הגדר האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? בטח XD כל יום! ~לא, באמת חתכתי את עצמי בטעות עם סכין יפנית~ , חח עלק טעות האם אי פעם חשבת על זה? כל הזמן XD מעשן?עדיין לא לוקח סמים? כשמציעים, אני לא מסרבת XD לא.. מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? צרפתית מה אתה הכי אוהב במין השני? שהם יכולים להבין אותי, בלי להיות כלבות XD באיזה שעה אתה קם? 7 כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? למעלה מ-10 אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: מוסיקה כמה שעות ביום אתה על המחשב? חצי יום בערך XD מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פרומים, מייספייס, האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? לא האם שחית אי פעם בעירום? לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כן האם הקאת פעם בכוונה? כן עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? מתה לעשות חלמת שאתה מת?כן, וכזה אנשים צוחקים ועברים לקבר השני זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר ריקוד או שירה?שירה טלוויזיה או מחשב?מחשב בראד פיט או טום קרוז?בראד צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? צ'אד
השמינייה או ראש גדול? ראש גדול , איזו תוכנית אדירה! יס או הוט? יס השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? השיר שלנו גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות שיער פזור או אסוף? פזור בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? חורף גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: אני צריכה למצוא דרך להוריד את השיר של גו:אודיו הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אבא שלי הדבר האחרון שבכית בגללו: אבא שלי XD הבנאדם האחרון שרבת איתו: אבא שלי , עדיין השיר האחרון שנדבק לך: go:audio - she left me מה דעתך על השאלון? פאנן

למעלה