התפקדות חודש יולי

AeroTom

New member
../images/Emo180.gif התפקדות חודש יולי../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif

שם:
מקום מגורים:
תאריך לידה:
עיסוק:
3 אלבומים אהובים לתקופה זו:
3 שירים אהובים לתקופה זו:
אלבום לייב אהוב לתקופה זו:
הספר האהוב ביותר:
הסרט האהוב ביותר:
שיר אחרון ששמעתם:
האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו:
הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו:

Aeroguy

New member
עונה!

שם: גיא מקום מגורים: ר"ג תאריך לידה: 17.9 עיסוק: עובד 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: Humble Pie - s/t, Chris Robinson - This Magnificent Distance, The Guess Who - Live At The Paramount 3 שירים אהובים לתקופה זו: Humble Pie - Sour Grain, Aerosmith - Cheesecake, Devendra Banhart - This Is The Way אלבום לייב אהוב לתקופה זו: The Guess Who - Live At The Paramount הספר האהוב ביותר: לא יצא לי לקרוא הרבה בזמן האחרון... הסרט האהוב ביותר: גם לא יצא לי לראות ממש סרטים... שיר אחרון ששמעתם: Stevie Ray Vaughan - Love Struck Baby מתוך Texas Flood האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: Humble Pie הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: תאמינו או לא, אבל אני ממש שומע לא מעט את Coda לאחרונה...

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo83.gif

שם: סנופקין מקום מגורים: עמק המומינים תאריך לידה: 1988'6'2 עיסוק: מטייל עם מפוחית וגיטרה 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: Led Zeppelin - I Jerry Cantrell - Boggy depot Pearl Jam - Ten 3 שירים אהובים לתקופה זו: Semisonic - FNT Keren Ann - not going anywhere Led Zeppelin - whole lotta love אלבום לייב אהוב לתקופה זו: Alice in chains Unplugged הספר האהוב ביותר: האלכימאי הסרט האהוב ביותר: טריפ נעורים. הרבה לפניי שקישרתי בין השם שלו ללד זפלין (באנגלית- dazed and confused) שיר אחרון ששמעתם: Pearl Jam - Jeremy האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: ג'רי קנטרל הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: הראשון..

Anuerysm

New member
../images/Emo11.gif

שם: גידי מקום מגורים: פתח תקווה תאריך לידה: 29 אפריל 91 עיסוק: תלמיד בחופשה ;[ 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: Kid A, על המשמרת, Islands 3 שירים אהובים לתקופה זו: Optimistic, Idioteque, להתעורר אלבום לייב אהוב לתקופה זו: Pink Floyd - Is There Anybody Out There הספר האהוב ביותר: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה הסרט האהוב ביותר: להרוג את ביל שיר אחרון ששמעתם: Radiohead - Optimistic האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: הוא לא ממש מחובר אלי, אני מחובר אליו, רדיוהד. הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: דווקא II, שהוא אלבום פחות אהוב עלי, קיבל אצלי חשק לא מוסבר ביום חמישי.

שמיקי

New member
אני אני

שם: שמיק מקום מגורים:דימונה\ירושלים תאריך לידה:12.1 עיסוק: כרגע? חדרנית בבית מלון חח 3 אלבומים אהובים לתקופה זו:yes-fragile pink floyd- wish you were here camel- snow goose 3 שירים אהובים לתקופה זו:black-pearl jam babe im gonna leave you-led zeppelin אקדח-אביתר בנאי אלבום לייב אהוב לתקופה זו:pink floyd-ummagumma הספר האהוב ביותר:יאו יש יותר מידי אבל אני אלך על.. מישהו לרוץ איתו-דוד גרוסמן הסרט האהוב ביותר:3 בפארק =] שיר אחרון ששמעתם:shine on you crazy daimond2 האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: רוג'ר ווטרס הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: השלישי..

לגרם

New member
מתפקד!

שם: אורי מקום מגורים: תל אביב תאריך לידה: 28.5 עיסוק: בקרוב עבודה... 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: Pink Floyd-Animals,White Willow-Sacrament, Mogwai-Rock Action 3 שירים אהובים לתקופה זו: Nick Drake-Pink Moon,Matisyahu-Beat Box,Rush-YYZ אלבום לייב אהוב לתקופה זו: חחח הלייב של ווטרס שאבא הקליט שהיה בארץ:] ספר אהוב: לא היה זמן:\ סרט אהוב: הסרט על הדורס, לא מפסיק לראות אותו! שיר אחרון ששמעתם: The Doors- Summer's Almost Gone האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: בגלל מחר ה3 ביולי, ללא ספק ג'ים מוריסון הוצאה כלשהיא של זפלין שאהובה לתקופה זו: I

MOLA BOY

New member
לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם לי קוראים אורי ואני נולדתי ב29.5 אולי הפרידו אותנו בלידה...

MOLA BOY

New member
ME ME ME

שם: אורי כץ תאריך לידה: 29.5.1994 מקום מגורים: הסמטאות האפלות של מרכז הכרמל עיסוק: תלמיד 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: THE WALL- PINK FLOYD, PHISICAL GRAFFITY, GET A GRIP - AEROSMITH 3 שירים אהובים לתקופה זו: MOTHER- PINK FLOYD, baba o'rielly - the who, ten years gone - led zeppelin אלבום הלייב אהוב לתקופה זו: אני לא שומע ממש כאלה.. ספר אהוב ביותר: אין לי ממש... פעם קראתי את הארי פוטר וגביע האש עד איזה עמוד 70 ואז סגרתי את הספר ואחרי זה כבר לא היה לי כוח לקרוא עוד אבל זה היה ממש טוב ואני לא קורא גם ספרים כמעט... סרט אהוב ביותר: אואה, קשה מאוד להחליט אבל אני חושב ש SCHOOL OF ROCK או X-MAN 3 או משהו בסגנון... שיר אחרון ששמעתי: HEY YOU- PINK FLOYD הוצאה כלשהיא של לד זפלין האמן שהכי מחובר אליי לתקופה זו: רוג'ר ווטרס הוצאה כלשהי של לד זפלין שאהובה עליי בתקופה זו: עזבו אותי בחייאת רבאק

לגרם

New member
מפחיד משו

קראתי גם ת'ספר הזה ובעוד 73 התייאשתי וסגרתי אותו! אומנם יום אחר יום נולדנו, אבל אני ב88 ואתה ב94.

AeroTom

New member
וגם אני מתפקד

שם: תומר מקום מגורים: גבעת שמואל תאריך לידה: 16/10/82 עיסוק: עובד 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: Chris Robinson - This Magnificent Distance Lynyrd Skynyrd - Gimme Back My Bullets Deluxe Edition Tom Petty - Wildflowers 3 שירים אהובים לתקופה זו: Chris Robinson - Train Robbers Tom Petty - You Don't Know How It Feels The Black Crowes - No Speak No Slave אלבום לייב אהוב לתקופה זו: Live At The Greek הספר האהוב ביותר: Fight Club הסרט האהוב ביותר: Almost Famous AKA Untitled שיר אחרון ששמעתם: The Black Crowes - By Your Side האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: Tom Petty נראה לי. הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: הספר In Concert...

AeroTom

New member
אכן

כמו כל הספרים של צ'אק פאולניק. הסופר האהוב עלי

AeroTom

New member
כן, הוא היה הראשון

חוץ ממנו יש לו עוד 6: Survivor Invisible Monsters Choke Lullaby Diary Haunted (האחרון שלו) חוץ מהם יש לו גם 2 ספרים לא עלילתיים: Stranger Than Fiction שהוא אסופת סיפורים אמיתיים. ו-Fugitives & Refugees שהוא המדריך האישי שלו לפורטלנד, אורגון, מקום מגוריו.

AeroTom

New member
אישית האהובים עלי ביותר

הם Fight Club ו-Invisble Monsters. מאוד אהבתי גם את Lullaby ו-Diary. הם הבאים בתור באהובים. מה שטוב בספר של Fight Club זה שבניגוד לסרט יש לו 2 משמעויות בסוף. הפרק האחרון בספר ממש מעולה. ויש שם גם כמה וכמה דברים שונים מהסרט.

catch 2 2

New member
INVISIBLE MONSTERS ../images/Emo99.gif

קראתי את החמישה הראשונים, הארבעה הראשונים כתובים באותה צורה בדיוק, כך שאו שאוהבים או שמואסים... סופר טוב, יודע להשתמש במה שיש לו. יודע איך לקחת את הדברים הכי מופרעים ולהכריח אותך לצחוק עליהם במקום לבכות. בסך הכל, חמוד מאוד, כל עוד לא לוקחים אותו יותר מדי ברצינות... Self destruction might be the answer
The answer is that there is no answer

ErezLahat7

New member
עונה

שם: ארז
מקום מגורים: לוד"ג
תאריך לידה: 14.7.1982
3 אלבומים אהובים לתקופה זו: USE YOUR ILLUSION 2 LED ZEPPELIN 3 HOW THE WEST WAS WON
3 שירים אהובים לתקופה זו: Celebration Day Stairway to Heaven Dazed & Confused
אלבום לייב אהוב לתקופה זו: How the West was Won
הספר האהוב ביותר: אות קין
הסרט האהוב ביותר: בחזרה לעתיד
שיר אחרון ששמעתם: (Dont cry (Alternative Version
האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: אני
הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: How the West was Won

למעלה