התפקדות חודש יולי

FuNky M0nK

New member
מתפקד

שם: אביב מקום מגורים: נס ציונה תאריך לידה: 24 ליוני 92 עיסוק: אין 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: אממ BBc Session, Mothers Milk -RHCP, Physical graffiti 3 שירים אהובים לתקופה זו: אין 3 מסוימים אלבום לייב אהוב לתקופה זו:bbc Session!!! החדש אצלי!!!! הספר האהוב ביותר: אממ לא יודע. הסרט האהוב ביותר: אין אחד. שיר אחרון ששמעתם:HeartBreaker מהבי בי סי האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: לד זפלין. שמעתם עליהם? הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו:BBc Session

Liorking

New member
מתפקד

שם: ליאור מקום מגורים: ת"א תאריך לידה: 10 ביולי 1988 עיסוק: כבר לא תלמיד! היום טקס הסיום שלי 3 אלבומים לתקופה זו: Back In Black, There's A Riot Goin' On, Santana III אלבום לייב: בד"כ אני לא שומע אלבומים לייב ספר אהוב: קצת קשה, אני מתחיל עכשיו את החייל האמיץ שוויק סרט אהוב: להציל את טוראי ריאן שיר אחרון ששמעתי: ג'קי (היהודים) האמן שאני הכי מתחבר אליו בתקופה זו: אריק קלפטון הוצאה כלשהיא של לד זפלין לתקופה זו: לד זפלין 1

DOCTOR ROBERT

New member
באיחור, אבל לא נורא

שם: יפתח כרמלי מקום מגורים: באר-שבע תאריך לידה: הראשון לפברואר, 1994 עיסוק: אין, אבל אני מקווה למצוא משהו לעשות בחופש, להרוויח כמה גרושים. 3 אלבומים אהובים לתקופה זו:קשה... טוב (ושתדעו לכם, זה משתנה כל יום!): 1.ENDTRODUCING- DJ SHADOW 2.SIGUR ROS - AGEATIS BYRJUN 3.BEATLES- REVOLVER 3 שירים אהובים לתקופה זו: BEATLES - TOMMORROW NEVER KNOWS MASSIVE ATTACK - GROUP FOUR PINK FLOYD- BREATH אלבום לייב אהוב לתקופה זו:אין לי אף אלבום לייב. בבקשה אל תהרגו אותי! הספר האהוב ביותר: כל טרילוגיית "חומריו האפלים" של פיליפ פולמן. מומלץ! הסרט האהוב ביותר: BEATLES - YELLOW SUBMARINE שיר אחרון ששמעתם: LED ZEP - IN MY TIME OF DYING האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו: יש כמה. SIGUR ROS, LED ZEP, BEATLES. הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו: פיזיקל גרפיטי. ורק הערה לסיום- זה לא שעכשיו פתאום התחלתי לאהוב את הביטלס. הם הלהקה הראשונה שהכרתי, והלהקה הטובה ביותר אי-פעם, לעניות דעתי.

Speed King

New member
יאללה גמני

שם:נדב מקום מגורים:חולון תאריך לידה:18.10.87 עיסוק:שמיניסט בדימוס 3 אלבומים אהובים לתקופה זו: Bob Dylan- Freewheelin Bob Dylan Eric Claptom- Journeyman The Beatles- Hard Days' Night 3 שירים אהובים לתקופה זו: Bob Dylan- Girl From The North Country Ray Charles-Unchain my heart Led Zeppelin- Sick Again אלבום לייב אהוב לתקופה זו:pink Floyd- Pulse הספר האהוב ביותר:הספרים של הארי פוטר :p הסרט האהוב ביותר:חומות של תקווה שיר אחרון ששמעתם:Highway Star האמן שהכי מחובר אליכם בתקופה זו:Bob dylan... הוצאה כלשהיא של לד זפלין אהובה עליכם לתקופה זו:דווקא הוצאה שלהם?:p נו טוב אמממ How The West Was Won.

למעלה