מסדר נוכחות- ספטמבר

On drugs

New member
אני כאן

אני בקושי כותב אבל עדיין פה שם:ארז גיל: 19 איזור מגורים ב"ש איך היה החופש: נחמד עד משעמם מוות סתם ככה: עוד מעט צבא יששששששש(בעעעעע)

frikin shin

New member
עונה:

שמי: דניאל גילי: 14 איזור מגורים: תל אביב איך היה החופש: הכי כיף בעולם... ניו יורק שולטת.............. I
NY סתם ככה: "Why are you running so fast? being last is our thing"

../images/Emo26.gif

שם: ניצן
איזור מגורים: אריאל
איך היה החופש? די משעמם, אבל בטלה תמיד עדיפה על מתמטיקה.
סתם ככה: בדקתי אתמול את הציונים שלי בבגרויות של שנה שעברה וסתם ככה בא לי להשוויץ: היסטוריה - 97, לשון - 99, מתמטיקה - 99, מחשבים (2 יח"ל) - 97, מחשבים (1 יח"ל) - 100.

גיל מ

New member
מתייצב למסדר

שם: גיל גיל : (שם
) שבע עשרה עוד יומיים איזור מגורים: ראשל"צ איך היה החופש: סבבה סתם ככה: היום יש לי שיעור נהיגה שני ומחר כנראה אני קונה גיטרה!

גיל מ

New member
תודה רבה ו...

היום כבר קניתי את הגיטרה - ibanez gio (אני כ"כ מבין בגיטרות פשוט זה הסוג של הגיטרה) אז הנה תמונה - לא הגיטרה שלי אבל גיטרה בדיוק כמו שלי ואפילו באותו צבע

DAN1EL

New member
אני../images/Emo26.gif

שם: דניאל גיל: 16 איזור מגורים: המרכז? איך היה החופש? קצר. סתם ככה: יש לי גדנ"ע ביום ראשון. זה כיף?

kalista

New member
אוקיי...

שם: מלכה גיל: 14 ו 8חודשים מחר איזור מגורים: מושב נידח אומר לכם משהו?!
איך היה החופש: היה כיף... חלבתי הרבה
סתם ככה: אני התחלתי יומיים לפני כולם את הלימודים...

backstreet girl

New member
אני

שם: רוני גיל: עוד חודש וחצי 15! איזור מגורים: ראש העין איך היה החופש: כיף לאללה! סתם ככה: היית יום ראשון בסופרלנד והיה כיך חיים!! עשיתי שם בנג'י!!!

yuliyul

New member
נ"ש- שלום לכולם... זוכרים אותי?

הצטרפתי בערך בתחילת החופש ומאז הייתי טיפה עסוקה... בכל מקרה, מישהו יודע מה השמות של כל האוספים של רד הוט? אני יודעת על greatest hits אבל חברה שלי (דניאל- frikin shin) אמר לי שיש עוד. מישהו יודע? תודה

lollapalooza

New member
לא מנצל"שים שרשור התפקדות../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

תפתחי שרשור חדש.

נוכחת

החופש נמשך לי עד אפריל אבל אני מנסה לקצר אותו אם רק הצבא יענה לבקשותי להקדים את הגיוס... סתם ככה הכל חרא אבל אני אופטימית.

DimensiA

New member
אני.....

שם: בן טייטל גיל: 17 עוד שבועיים איזור מגורים: הרצליה החופש היה אחלה, פאנקי במיוחד עם הלהקה סתם ככה: הייתי מת לאיזה זמר סטייל אנתוני בשביל הלהקה. ואני מת לעבור טסט ראשון עוד שבועיים

טוב אז עכשיו אני...

שם: מירית (נו אתם יודעים...)
ערד עיר הבדואים
חו"ל ופאנקי מונקס. ולישוןןןןןןןןןןןן
סתם ככה:
משעמם לי בלי

זה די בערך.. כל המדינה פה חחח

הכוונה "מוקפת בדואים" וואטאבר... (כן וגם פה יש מורות צפונבוניות כמו המורה שלי לתנ"ך ספרות וחיבורץץ כל השאר בסדר).

Dizen

New member
כאן אבל בשקט ../images/Emo9.gif

שם: יעל
איזור מגורים: רעננה
איך היה החופש: כיף גדול
סתם ככה: מקס ברנר זה טוב

Nofar RHCP

New member
כאן

שם: נופר כהן גיל: 14 איזור מגורים: גן יבנה איך היה החופש? מעוללה!! סתם ככה: אני מכורה לרד הוט נואשות

paradoxile

New member
הגיבור הנעלם

שזה אני האיש,הבעל, השטן חזרתי שם:אילן גיל:22 אזור מגורים:STREETS איך היה בחופש?איזה חופש ואיזה נעליים סתם ככה:אני נשוי

למעלה