../images/Emo135.gifעונה . *איזה שאלון מעאפן , אותם שאלות*
רשמו 12 שמות של להקות/זמרים/זמרת 1. הראל סקעת . 2. רגב הוד . 3. הראל מויאל . 4. שירי מימון . 5. אייל גולן . 6. קובי פרץ . 7. הגיים בויז . D; 8. אביב גפן . O; 9. מאיה בוסקילה . 10. אמיר פיי גוטמן . 11. ישי לוי . 12. משה פרץ . 1. מתי לראשונה שמעת את להקה מספר 4? לפני 4 שנים [?] 2. ואת להקה מספר 11? אממ לא יודעת . O; 3. ואת 8? מזמן אני חושבת . D; 4. מהו השיר האהוב עלייך, מלהקה מספר 5? יש כמה ,, מתגעגע , לוחמת , שמועות , אם יש גן עדן ואני חושבת יש עוד כמה .
5. ו-9? אמממ ,, D = 6. מי הכיר לך את להקה מספר 1? בכוכב נולד .
אני זוכרת בגמר רציתי שהוא יזכה אבל התחלתי לאהוב אותו בגלל דודה שלי ועכשיו אני אוהבת אותו והיא לא . = D 7. ואת להקה מספר 3? מאותו כוכב נולד .
8. השיר הכי מוצלח של להקה מספר 11 הוא? רוצה אותך . P = 9. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב את להקה מספר 10? 7 - הוא חמוד כזה . D; 10. ואת להקה מספר 2? 5 - אני אוהבת ת'שירים שלו חח 11. האלבום המוצלח ביותר של להקה מספר 1? אני מאמינה בכל האלבומים שלו יהיו יפיייייים .
חוצמזה האלבום הראשון שלו פשוט מדהים .
12. מתי הכרת את להקה מספר 12? ומהו השיר הכי טוב שלהם? משה פרץ [?] בערך שהסינגל "אש" ייצא , יש מצב שלפני .
והשיר 'אש' יפה וגם 'ורק איתך' . = P 13. וכול זה לגבי להקה מספר 5? בקשר לשירים אמרתי , ! והכרתי אותו עוד בכיתה א' ככה .
אני זוכרת שאחי היה שומע את
הקלטת שלו .
14. האם יש משהו מיוחד בלהקה מספר 4? יש לה אחלה קול , וגם שירים יפים . D; 15. שיר אהוב מלהקה מספר 10: אממממ ,, מרגיש [ ? ] 16. שיר ראשון ששמעת של להקה מספר 1? אממ יש את 'שלכת' שאותו אני הכי זוכרת מכוכב נולד ואז כמון שמעתי את 'הנני כאן' , ומהדיסק הסינגל הראשון - 'ואת' .
17. שיר אהוב, להקה מספר 7:
סוף סוף זה באמת להקה
אמממ כמווווווובן 'אשמור את לבי' , אחלה שיר . = P 18. ושיר ראשון? 'אשמור את לבי' גם היה השיר הראשון ששמעתי שלהם . [; 19. ואותו דבר לגבי להקה מספר 6: לא זוכרת . O = 20. מה אתה יותר אוהב לשמוע 2 או 5? שתיהם טובים . (
21. 4 או 9? שירי מימון . 22. 8 או 12? משה פרץ . 23. 11 או 3? ישי לוי , למרות שמויאל נחמד . [; 24. 10 או 1? 1 , בלי לראות מי זה 10 .
אה אמיר פיי גוטמן ,, XD בכל זאת הראל - ברוווווור . (
25. ואחרון: 6 או 7? קובי פרץ .
ובכללי - שיר ששומעים כשעצוב? אממ ,, אין מש'ו ספציפי . = P שיר אופטימי: אמממ ,, O; שיר שנוא: לא יודעת . P = שיר אהוב, ביותר? משהו ממני , אלייך שר , כמה חסר ואני חושבת שיש עוד כמה . D; להקת כל הזמנים: ממממממ ,, [; שיר נוסטלגי? חחחחח בדיוק השבוע כתבתי בפורום ת'שיר של שרית חדד "יאללה לך הביתה מוטי שלום ותודה ..." , אבל זה סתם שיר מעאפן . D = יש כול מיני שירים , אחד שניזכרתי בו עכשיו זה של אייל גולן שהייתי בכיתה א' זה הולך ככה "אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם עבר והדמעות ממשיכות... " חחחחחח לא זוכרת איך קוראים לו .
שיר מלא זיכרונות: מממממ ,, ((; שיר מקפיץ: עודני ילד .
הצילצול\רינגטון שלי: של דנה אינטרנשיונל ועידן יניב .
הכי חרוש ברשימת שירים: רוצה אותך , ורק איתך . ויש עוד כל מיני שירים ,, וכמובן של הראל .
שיר שאתה מקדיש: אני מקדישה לי את משהו ממני . סתם . D; שיר שלא מקדישים:
יש כאלה ששמים את 'ואת' כשיא חתונות וזה הכי לא מתאים . D = הכי ישן, תמיד יפה: אמממממ ,, מה אתה שומע עכשיו? בואי נעזור של עילי ורן . P =