משחקים ושאלונים

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifשלי ../images/Emo13.gif

מסנג'ר - נופר בוסקילה 3 > שבת שלום וחג שמח מה ששנוא עליך תעשה לחברייך איסיקיו- נימצאת היפיפיה - מה ששנוא עליך תעשה לחבריך :) אז מה שלומית כבר בנתה תסוכה?D= חג שמח. רחוק מהעין רחוק מהלב :] . "אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי .." יאללה ד''ש למשפחה הג'עמה שלכם .

../images/Emo105.gifעונה.

מסנג'רר - "חחחחחחחחח נופר תולעת ספרים" איסי- "because you live because you make me belive in myself" אין כמו חופש ( = 0522250670

../images/Emo168.gifשליי=]

איסי: פהה:) שבוע טוב אנשים.... אחלה שבת היתה=] מחר רואה תבנאדם הכי חתיך בעולם!!!! בייי=]

../images/Emo135.gifשלי . = P

באיסי [: - אננננני פפפה , ואתם לללא . D = חחחחחחחחח שחר חסון המלך , ! XD * סגידה *

שאלון. נחמד עד מאוד.חובה לענות לכל אחת D;;

גם אם הוא ארוך[: ------------- שם: כינויי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו?

lililulu

New member
אניייי:] משעמם../images/Emo10.gif

שם: עמית כינויי: תבדקו כשאתם נכנסים להודעה למעלה
תאריך לידה: 9.9.92 מזל: בתולה סגנון לבוש: לא יודעת סטייל כללי: מאחד עד עשר? 0 חחח סתם לא יודעת פירסינג: אין קעקועים: לא צבע אהוב: אדום צבע שנוא: ורוד פוקסיה מאכל אהוב: רביולי חטיף אהוב: דוריטוס חטיף שנוא: לא יודעת פרי אהוב: אבטיח פרי שנוא: אגס בע"ח אהוב: כלב/דולפין/סוס יש בע"ח? כן מקום בילוי מועדף: מממ..אין..מה שיוצא יוצא מוטו: לחיות את הרגע ומה שיבוא יבוא סרט: לא יודעת שיר: "כי לעולם לא, תצעדי ל...לבד הפועל מגידו"
זמר: יש הרבה טובים זמרת: כנ"ל להקה: התקווה 6, היהודים גם כל מיני... סטייה: לא יודעת אבל בטוח יש משו שריטה: כנ"ל חולשה: שוקולד מפחיד: מוות, דם משמח: חיוך מאנשים שאתה אוהב מכעיס: שלא מקשיבים לך, שלא מאמינים לך כשאתה אומר את האמת מעציב: מוות לא עלינו מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: דוגרי שיר שעושה מצב רוח טוב: כשיש מצברוח רע שירים לא ממש עוזרים... בנאדם שעושה מצב רוח טוב: תלוי ממה המצברוח הרע ביה"ס: מה איתו? כיתה : כנ"ל עיר מגורים: אהה יקנעם גובה: מאיפה אני יודעת?! מוצא: ארגנטינופת אופטימי \ פסימי: תלוי מתי העדפה מינית: סטרייטית טלויזיה: מה איתה? רדיו: גלגל"צ דיסק: מציאות נפרדת הכי אוהב בגוף שלך: ידיים הכי שונא בגוף שלך: רגליים תכונה שנואה בעצמך: מתעצבנת ממש מהר ומכל דבר קטן תכונה שנואה באחרים: אדישות לדברים חשובים, צביעות, אנשים שלא אכפת להם מאף אחד אחר חוץ מעצמם לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: תלוי בסיטואציה בחיים לא יתפסו אותך עם: לא יודעת 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, אוכל, מישהו איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא למה אתה לא שם? --- עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לבד רוצה אבל לא יכול? אה הא...ההורים פה את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יודעת לא יכול בלי: לישון מתגעגע ל: בן דוד גורם לך לבכות: כל מיני.. מצחיק אותך: אנשים מסויימים בחיים לא: נכנסתי לארומה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שומרת לעצמי מתנה שהיית רוצה לקבל: טיסה זוגית לאיטליה כישרון: לא יודעת תחביבים: אוסף: אין ציטוט אהוב: אין מקלחת או אמבטיה: תלוי מתי ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: אביב לבן או שחור: שחור בבגדים לבן בכל דבר אחר אופי או יופי: אופי כמות או איכות: תלוי קור או חום: תלוי מתי חלום שאתה זוכר: ארוך מדי לספר חלום שהיית רוצה שיתגשם: בית, בעל, ילדים, אושר הדבר הכי נועז שעשית: לא יודעת הדבר הכי טיפשי שעשית: היו מלא הדבר הכי מצחיק שעשית: כנ"ל הדבר הכי מצחיק שקרה לך: כנ"ל הדבר הכי מפדח שקרה לך: אוח מעייפות השאלות האלה מקרה הכי טוב שקרה לך: המסיבה ההיא...מזמן.... מקרה הכי רע שקרה לך: נובמבר לפני עוד מעט 5 שנים הרגש הכי שלילי בעולם: שאין לך אף אחד בעולם הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם: לא יודעת דבר ראשון על הבוקר: סוגרים את השעון דבר אחרון לפני שהולכים לישון: סורגים את המנורה הקטנה מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: על מה שעבר בזמן האחרון או ביום שהיה מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: משתנה נרדם בקלות? ככה ככה קם בקלות? ככה ככה איך אתה עונה לטלפון?: הלו איך הציונים: ככה איך העסקים?: גיבור על מצויר: בובספוגD; דמות מצויירת: סימבה סדרה מצוירת: שאלתיאל קוואק סרט דיסני אהוב: מלך האריות
הכי היית רוצה לפגוש את: אלוהים יכתבו על המצבה שלך: מה שרוצים אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? אושר איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: כלב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? לא יודעת אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? גבר כי אין מחזור ומשתינים איפה שבא לך ואישה בגלל כל השאר יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: יש מלא סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: לא ממש זוכרת אותה, הייתי חצי שיכורה אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא סטוץ או מערכת רצינית?: תלוי עם מי האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לא נראה לי אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? רותם סלע העיקרון הכי חזק שלך: מממ... שיר שתקוע לך בראש: סרט הודי כואב לך משהו עכשיו? הבטן איך אתה מרגיש עכשיו? בכללי סביר

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונההה:]]חן את סתוומההה פצצות

שם:נופר כינויי:נופ תאריך לידה:26.8 מזל:בתולה סגנון לבוש:סטייל סטייל כללי:לאלא , סטייל מיוחד חחחחח פירסינג:אף , בבע''ה בגבה:). קעקועים:לא צבע אהוב:חום צבע שנוא:ורודד מאכל אהוב:הכל חטיף אהוב:הכל חטיף שנוא:אין פרי אהוב:אפרסקס פרי שנוא:נאממ גויאבה בע"ח אהוב:אאיןן יש בע"ח?כה מקום בילוי מועדף:נאממממ יש הרבה קניון ,גושן [אחמ חן] חברות מוטו:עדיף להתאכזב ולנסות מאשר לא לנסות ולהתאכזב סרט:הודי שיר:אייל גולן מגרשהשדים זמר:אייל גולן זמרת:בלאט להקה:מוניקה סטייה:נימשכת לבנים נמוכים שחומים שריטה:חחחחחחח עמוקה חולשה:בנים צנועים D= מפחיד:גנבים :O משמח:מוזיקה מכעיס:אבא \ =טובב נו לפעמים מעציב:מוות \ = מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:הכייי סטייל D= שיר שעושה מצב רוח טוב:מזרחית D= בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אלעד , ושירה .:] ביה"ס:שקד כיתה :י'3 עיר מגורים:חיפה גובה:מטר 69 .. מוצא:מרוקאית אופטימי \ פסימי:אוטימית תמיד העדפה מינית:בולבול DDDD+ טלויזיה:נאמממ לא הרבה רדיו:94 אף אם D = דיסק:גם אייל גולן אביהו מדינה מוניקה סקס שיייגעצ ,עידן יניב .. הכי אוהב בגוף שלך:נאממממ חחחחחחחח הכי שונא בגוף שלך:אין לי בעיה עם הגוף שלי :) תכונה שנואה בעצמך:חחח שלמה עם עצמי , אבל אם כבר , עושהמהר טעויות .. תכונה שנואה באחרים:קינאה , שקריים \ = לוקח לכל מקום:פלללאפון שלי.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:יש מלאכים -אבי גואטה , או רעל באהבה .. בחיים לא יתפסו אותך עם:מינייייי בלאטט 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מחשבב,,,,,אוכל ,,, מיייםם איפה אתה עכשיו?בחדר שלי :]] יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כןן למה אתה לא שם?אין באפשרותי :[ עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?קודם עם שירה , ואאאזז איתו:[ רוצה אבל לא יכול?בדיווק את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא אבא אחותי , קצת את אחי ,, שירק , הוא ,רינת ,לילך, חן , דלזז .. וועוד את מי אתה הכי שונא בעולם?נאממ לאא שונאת אפחחחד . לא יכול בלי:מחשב ואוכל . מתגעגע ל:אלללעד גורם לך לבכות:אלעד מצחיק אותך:אלעד[?!] בחיים לא:אתאבד מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מותתתת כוסעמוו החודש האחרון לא עובר לי בטוב מתנה שהיית רוצה לקבל:נננאמ ,,,,...... ישלי הכל , אבל אם כבר מערכת קולנוע לחדר אווו אופנוע :]][נווו ישלייי חלומות של גבר D = ]] כישרון:אממ , תחביבים:לשיר לירקוד להיות במחשב לבזבזז אוסף:כסף ציטוט אהוב:אומרים שהיהפה שמח לפני שנולדתי .. מקלחת או אמבטיה:דוווש ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:בבגד שחור בכללי לבן אופי או יופי:אופייי כמות או איכות:איכככככותת אלא מה קור או חום:באמצע :Dג חלום שאתה זוכר:יש ככ הרבה :[ חלום שהיית רוצה שיתגשם:לא אפרט הדבר הכי נועז שעשית:שומרת על הגאווה והכבוד . הדבר הכי טיפשי שעשית:חחחחחחחחחח אוו יש מלא ,האחרון היה לשחק עם דודה שלייי בסוכה אני אומרת קוווקוו והיא בובווו חחחחחחחחחחחח הדבר הכי מצחיק שעשית:חחחחיש מלא הדבר הכי מצחיק שקרה לך:חחחחח כנ'ל הדבר הכי מפדח שקרה לך:חחחחחח האחרון שילשום חשבנו שפרצו הבית בכלל האחות הפסטרמה הזאת איך ניבהלתי מהר רצתי ליראות אם המחשב שלי חי ונושם D= מקרה הכי טוב שקרה לך:הכרתי אותך אותך אותך .. נאמממ ואותך D= מקרה הכי רע שקרה לך:הכרתי אותך אותך אותך ובמיוחד במיוחד אותך :) הרגש הכי שלילי בעולם:חחח מוות [?!] הרגש הכי חיובי בעולם:חחחחח אושר , החפץ הכי חשוב לך בעולם:השרשרת זהבב אואווו מהבת מצווה היא עליי , פחדד אם היא תעלם D: דבר ראשון על הבוקר:פיפיי לצחצחשינייים דבר אחרון לפני שהולכים לישון:חחח לצחצח שיניים קרם פנים מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:חחח לדבר עם ה' עוצמת עיניים ואומרת שמע ישראל והולכת לישון :] מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:בלאטטט כמה שאין לי כוח לקום נרדם בקלות?תלוי , תקופה אחרונה ממש לא = \ קם בקלות?לא DDDD- איך אתה עונה לטלפון?:זיייהלו ? חחח סתםם תלוי מי ... היום חן התקשרה אמרתי לה אהה אחותD+ ובבטלפון בבית "שלום הגעתם למשפחת בוסקילה מדברת נופר במה אוכל לעזור.?" חחח סתם D= הלוו ?! איך הציונים:נחמדים איך העסקים?:פפפשש טס גיבור על מצויר:חחחחחח אה? דמות מצויירת:מר בלופרר =אלעד סדרה מצוירת:ארתור , דורה סרט דיסני אהוב:= הכי היית רוצה לפגוש את:שירה , אלד .. יכתבו על המצבה שלך:קברו אותי הפוך כדי שתנשקו לי ת'תחת :) חח סתם , על המצבה נאממ היהה טוב וטוב שהיה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?שכול מי שאני מכירה יחייה לנצח איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:חחחחח דבורהה עוקצת את ככל מי שזזז לה בזבית של העיין עושה רע לאחרים ומתה:) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?חחחחחחחחח אפחד :] אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישששה אין כמו להיות אישה יש חבר\ה?ללא :[[ השיר הכי רומנטי שיש:לא מבינה ברומנטיקה סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:היוו הרבהD= אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כהה סטוץ או מערכת רצינית?:תלוי עם מי האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:כןן חחח אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?חחחחחחח את שירה בדוק העיקרון הכי חזק שלך:מילת ברזל:] שיר שתקוע לך בראש: הלילה לא ניגמר כמו שיכורר באפלהה מתדנדד בין השבילים שמובילים אל ביתה אל תבוא זה ניגמר הלב שלי ניקרע ממךך חברות לי סיפרוו שראו אותך איתההה איתך אני הרגשתיי אהבהה אמיתייתתת איתך אני ניסחפתייי אל מקומותת ורודיםם כואב לך משהו עכשיו?כןןןןןןןן איך אתה מרגיש עכשיו?הגבבב מת:(

../images/Emo105.gifעונה.

שם: דילב. כינויי: דילבי , דלז
... תאריך לידה: 14.9.91 מזל: בתולה. פירסינג: בטבור. קעקועים: כרגע לא. צבע אהוב: חום, צהוב בננה.. כל צבע בבהיר :] צבע שנוא: סגול כהה. מאכל אהוב: כמעט הכל. חטיף אהוב: במבה, דוריטוס, ביסלי, בייגלה , מה שבא ליד
חטיף שנוא: ציטוס כאפה :\ פרי אהוב: מללללא ! פרי שנוא: גויאבה. בע"ח אהוב: כווולם =] יש בע"ח? הלוואי \= מקום בילוי מועדף: בבית :) מוטו: אם אוהבים אז אוהבים -עד- הסוף 3> סרט: מלא. שיר: כנ"ל. זמר: הראל סקעת, ג'סי מקרטיני ויש עוד המון. זמרת: הרבה ... להקה: סינרגיה. שריטה: לאכווול קרח !!! אחחח אין אין דברים כאלה
חולשה: לבנים רחבים S: מפחיד: כשלון , אכזבה ומוות. משמח: מחמאות, אהבה ... מכעיס: קנאה, סכסכנות .. מעציב: אנשים בוכים .. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אחרי משהו רע תמיד יבוא משהו טוב. שיר שעושה מצב רוח טוב: because you live בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אנשים שאני אוהבת. ביה"ס: שקד. כיתה : י' עיר מגורים: קרית חיים. גובה: 1.75 מוצא: חצי מצרית חצי צברית. אופטימי \ פסימי: אופטימית !!! העדפה מינית: מה? חחח טלויזיה: תשוקת הנצים ותוכנית :] רדיו: S: דיסק: S: הכי אוהב בגוף שלך: רגליים .. הכי שונא בגוף שלך: ידיים
תכונה שנואה בעצמך: לוקחת דברים ללב . תכונה שנואה באחרים: קנאות, סכסכנות, נקמנות .. לוקח לכל מקום: פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: my immortal בחיים לא יתפסו אותך עם: גזרה גבוהה או סקיני ג'ינס או עקבים גבוהים. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, מחשב וגבר
איפה אתה עכשיו? בבית.. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא. למה אתה לא שם? - עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? וואי מישהו מהבצפר שלי כזה חתייייך ! שניים בעצם ..
רוצה אבל לא יכול? אה הא. את מי אתה הכי אוהב בעולם? כמה וכמה
את מי אתה הכי שונא בעולם? כנ"ל. לא יכול בלי: פלאפון. מתגעגע ל: שחחחחף :] גורם לך לבכות: אנשים בוכים או דברים עצובים. מצחיק אותך: דברים מצחיקים.. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: ששחף תבוא כבבבבר !!! מתנה שהיית רוצה לקבל: מחשב נייד . כישרון: כל מיני דברים. תחביבים: לקרוא, להיות במחשב וללכת לקניון ולהופעות. אוסף: חרוזים. ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: אמבטיה. ים או בריכה: בריכה. חורף או קיץ: קיץ ! לבן או שחור: לבן. אופי או יופי: גם וגם. כמות או איכות: תלוי. קור או חום: חום. הרגש הכי שלילי בעולם: שרע לי. הרגש הכי חיובי בעולם: שטוב לי. החפץ הכי חשוב לך בעולם: שרשרת אחת ... דבר ראשון על הבוקר: פיפי. דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מצחצחת שיניים. מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מה אני אעשה מחר. מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: אם זה בצפר אז "פאק בצפר" אם לא אז "חופש אפשר לישון עוד ..." נרדם בקלות? אם אני עייפה אז כן. קם בקלות? לא S: איך אתה עונה לטלפון?: "הלו"
איך הציונים: כרגע לא היה מבחן. איך העסקים?: חחחחחח דה בסט. גיבור על מצויר: מה? יכתבו על המצבה שלך: "לחיות את החיים" או "נתראה בעולם הבא" אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? שתיהיה לי אהבה הדדית עם מישהו שאני אוהבת. איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: כלב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אסתי גרינזבורג ?
אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה !!! יש חבר\ה? לא. השיר הכי רומנטי שיש: "ואז תבואי" של מויאל. אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כן. סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינית. האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כן. שיר שתקוע לך בראש: the reason כואב לך משהו עכשיו? לא. איך אתה מרגיש עכשיו? נפלא

|דליגה|עונה . [; אני ימשיך אח"כ . P =

שם: מיכל . כינויי: מיכליק . D; תאריך לידה: 12.9 . מזל: בתולה . סגנון לבוש: אממממ , O; סטייל כללי:
פירסינג: אין . קעקועים: אין . צבע אהוב: הכללל . :) צבע שנוא: אין . P = מאכל אהוב: צ'יפס . חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה . = P חטיף שנוא: הכל טעים לי . D = פרי אהוב: הככככל , סתם חחח ממ יש ויש . [; פרי שנוא: אני יודעת ... ? , בע"ח אהוב: כלב . P; יש בע"ח? בטח . [: מקום בילוי מועדף: ביצפר . סתם חחחחחחחח D; אמממ לא'דעת . [; מוטו: תמיד להיות שמייח ומאושר . D = מועתק מהראל , סתם .D; אינלי מש'ו מיוחד . = D סרט: נאמ ,, P = שיר: משהו ממני , כמה חסר , אלייך שר ......... , זמר: הראל סקעת .
זמרת: - להקה: - סטייה: הראל .
שריטה: אמ ,, חולשה: הראל . D = מפחיד: את . DX משמח: ממממ ,, כל מיני . [; מכעיס: אממ מעציב: שמישהו נפטר .
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: לא זוכרת ,, אבל אני חושבת שיש . D = שיר שעושה מצב רוח טוב: כמה עוד אפשר . [ : בנאדם שעושה מצב רוח טוב: הראל . D; ביה"ס: אורט לא אומרת איזה . P = כיתה : י' עיר מגורים: אשקלון . גובה: מטר ומש'ו . D: מוצא: חצי מרוקאית חצי פרסית .
אופטימי \ פסימי: אופטימית . :) העדפה מינית: בנות . סתתתתתתם . D = הראל .
טלויזיה: ממ כל מיני . [; רדיו: - דיסק: הראל סקעת .
הכי אוהב בגוף שלך: הכככל . D = חח סתם . [; הכי שונא בגוף שלך: אמממממ ,,,, תכונה שנואה בעצמך: נאאאאמ , D; תכונה שנואה באחרים: אגואיסטים , חשים ,, לוקח לכל מקום: פלא' , את עצמי . [; שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: חח אני לא שומעת שיר כדי להיות יותר עצובה , או לשמוח . D = בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים קשים .
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אוווווווכל ומלא , מישהו שלא יהיה משעמם ומחשב . :) איפה אתה עכשיו? בבית . O; יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? ליד הראל .
למה אתה לא שם? כי אינלי את האפשרות .
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? הראל . D = רוצה אבל לא יכול? אה - הא . מה אמרתי עכשיו ?! את מי אתה הכי אוהב בעולם? אימא , אבא והראל . :) את מי אתה הכי שונא בעולם? - לא יכול בלי: מחשב [ ? ] . מתגעגע ל: סבא . ; ( גורם לך לבכות: אמ , מצחיק אותך: שחר חסון .
בחיים לא: ממש לא , , ! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: - מתנה שהיית רוצה לקבל: את הראל .
כישרון: אממ ,, תחביבים: מחשב , טלוויזיה . D = אוסף: - ציטוט אהוב: " משהו ממני עכשיו שלך אני , יכול רק לקוות - שלא תתני אותו לגבר שיאהב אותך , כי הוא שלי והוא בסוד . " ויש עוד . :) מקלחת או אמבטיה: מקלחת . ים או בריכה: בבריכה יש פיפי של ילדים קטנים אבל בכ"ז בריכה . D; חורף או קיץ: גם וגם . [; לבן או שחור: אממממ ,, אופי או יופי: גם וגם . ^^ כמות או איכות: איכות . קור או חום: באמצע . P = חלום שאתה זוכר: חחחחח של אתמול , אבל עזבו .
חלום שהיית רוצה שיתגשם: לפגוש את הראל .
הדבר הכי נועז שעשית: אממ ,, הדבר הכי טיפשי שעשית: אממ ,, הדבר הכי מצחיק שעשית: אממ ,, הדבר הכי מצחיק שקרה לך: אממ ,, הדבר הכי מפדח שקרה לך: אממ ,, מקרה הכי טוב שקרה לך: אמ ,, מקרה הכי רע שקרה לך: אממ ,, אני צריכה להיזכר . D = הרגש הכי שלילי בעולם: נאמ ... הרגש הכי חיובי בעולם: נאמ ... החפץ הכי חשוב לך בעולם: מחשב ?!
סתם . D; דבר ראשון על הבוקר: לצחצח שיניים . דבר אחרון לפני שהולכים לישון: אממ כל פעם מש'ו אחר . [; מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: אממ ,, מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: אוי לא , צריך לקום לביצפר . S; נרדם בקלות? לא . קם בקלות? לא . |: איך אתה עונה לטלפון?: לפעמים "הלו" וכשאני יודעת מי זה ובא לי לענות אחרת אז "אה?" D =

../images/Emo135.gifממשיכה. כאילו מישהו יקרא את זה. ../images/Emo122.gif

איך הציונים: נחמדים מאוד , למרות שעדיין לא חילקו לנו ת'שתי בחנים שעשינו . P = איך העסקים?: מעולים . D; גיבור על מצויר: אה ? , O; דמות מצויירת: טוויטי . = D סדרה מצוירת: ארתוווור . :) סרט דיסני אהוב: אממ ,,,,, לא'דעת . O; הכי היית רוצה לפגוש את: הראל .
D; יכתבו על המצבה שלך: אממ , אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? לפגוש את הראל . =D
איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אמממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אני , אני ועצמי . [; אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? א י ש ה . יש חבר\ה? לא . השיר הכי רומנטי שיש: נאאאמ ,, P = סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אממ ,, D = אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כן .. סטוץ או מערכת רצינית?: רציני . האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לא . D = אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? חחחחח אממ אותי . D; העיקרון הכי חזק שלך: נאאאמ להלהלה . O = שיר שתקוע לך בראש: לבנתיים אין מש'ו . [; כואב לך משהו עכשיו? לא . = P איך אתה מרגיש עכשיו? מצויין . :)

../images/Emo168.gifעונההה=]

שם:ספיר=] כינויי:יש מלאD: תאריך לידה:21.12.91 מזל:קשת סגנון לבוש:יפה עד מאוד!!!D: סטייל כללי:סטיללל!חח=] פירסינג:לא=] קעקועים:לאאא צבע אהוב:חום שחורר תכלת..... צבע שנוא:סגול ,תורכיז.... מאכל אהוב:צ'יפס=] חטיף אהוב:במבה=]ביסלי,צ'יפס מקסיקני...חחח חטיף שנוא:דוריטוס חמוץץץ=\ פרי אהוב:אפרסק=]תותים.... פרי שנוא:גוייבה...חחח בע"ח אהוב:דולפין יש בע"ח?כןןן=] מקום בילוי מועדף: מוטו:שאוהבים משו...-אוהבים אותו עד הסוף!!!=] סרט:הרבה=] שיר:כנ"ל זמר:דב"ח אייל גולן עידן יניב וכו..... זמרת:כולמיני להקה:סינרגיה, בית הבובות..... סטייה:תמנים=]חחחחח שריטה:מלידהה=]
חולשה:לאנשים שרוטים!!!!=]חחחח ולמחשב XD מפחיד:אלוקים! משמח:ההופעה של דניאל מחר חחחחחחחחח מכעיס:שקרנים,צבועים=\\ מעציב:מוותת=\ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:יש הרבה=]חחחח שיר שעושה מצב רוח טוב:אחרייך-אלון=]חחח לפחות עכשיו.... בנאדם שעושה מצב רוח טוב:מי שאני מעריכה ואוהבת=] ביה"ס:צביה=] כיתה :י' עיר מגורים:נהריה גובה:לאדעתתת מוצא:מרוקאית בנשמה=]חחח אופטימי \ פסימי:אפוטימית=] העדפה מינית:אה??חחחחחחחחחחח טלויזיה:24=] רדיו:כאב ראשעזבו=\חחח דיסק:כולמיני הכי אוהב בגוף שלך:עינים,שפתיםם .... הכי שונא בגוף שלך:אצבעות=]חחחח תכונה שנואה בעצמך:לקחת ללב.... תכונה שנואה באחרים:שקרנים,צבועיים=\\\\\\\\ לוקח לכל מקום:פלאאא....ואת עצמי
חחחחח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:תלוי.... בחיים לא יתפסו אותך עם:גזרה גבוההה=\ 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מחשב פלא ושירים[אמפי...] איפה אתה עכשיו?בביתי=] יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן=] למה אתה לא שם?כי איןלי כוחח ללכתתD: עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?מישהווווו=]חחח רוצה אבל לא יכול?אפשר להגיד.... את מי אתה הכי אוהב בעולם?ה' שבשמיים=] את מי אתה הכי שונא בעולם?ערבים!!!!! לא יכול בלי:שירים ,מחשב מתגעגע ל:ידיד שלי=\וחברה שלי=] גורם לך לבכות:אמממ..... מצחיק אותך:אני=]חחחחחחח בחיים לא:אתאבד ,יחזור בשאלה[בעזרת ה'!!] מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מחררררררר=]חחחחח מתנה שהיית רוצה לקבל:אממ יש הכולל חחח צכה לחשוב על משוו=] כישרון:מממממממ...... תחביבים:מחשב =] אוסף:לאאא חחחח ציטוט אהוב:"בנאדם אף פעם א משתנה רק לומד מהטעויות של עצמו" מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר:==== חלום שהיית רוצה שיתגשם:יש כמה=] הדבר הכי נועז שעשית:מממממ הדבר הכי טיפשי שעשית:מממממממ הדבר הכי מצחיק שעשית:הרבה=]חחחחחחחח הדבר הכי מצחיק שקרה לך:כנ"ל הדבר הכי מפדח שקרה לך:===== מקרה הכי טוב שקרה לך:=== מקרה הכי רע שקרה לך:==== הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר:לשטוף פנים ולצחצח שיניים דבר אחרון לפני שהולכים לישון:לעלות למיטה חחח מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:תלוי חחח מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:==== נרדם בקלות?לפעמים קם בקלות?לא! איך אתה עונה לטלפון?:הלו? איך הציונים:סבבבהה איך העסקים?:ברוך ה' חחחחחחחחחחחחח גיבור על מצויר:=] דמות מצויירת:מיקי מאוס=] סדרה מצוירת:מרקו חחחחחחחח סרט דיסני אהוב:כולמיני לאא זוכרת חחחחח הכי היית רוצה לפגוש את:דב"ח חחחחח יכתבו על המצבה שלך:לא אוהבת לא שונאת חחח סתםםם עד אזז=]חחחחחח אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?אשמור לעצמי=] איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:שום חייהה חחח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אף אחד אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?רקקק אישה=]חחח יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:======אין כוח להמשיךךךD= ====== אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו? =]]

למעלה