../images/Emo34.gifעונההה:]]חן את סתוומההה פצצות
שם:נופר כינויי:נופ תאריך לידה:26.8 מזל:בתולה סגנון לבוש:סטייל סטייל כללי:לאלא , סטייל מיוחד חחחחח פירסינג:אף , בבע''ה בגבה
. קעקועים:לא צבע אהוב:חום צבע שנוא:ורודד מאכל אהוב:הכל חטיף אהוב:הכל חטיף שנוא:אין פרי אהוב:אפרסקס פרי שנוא:נאממ גויאבה בע"ח אהוב:אאיןן יש בע"ח?כה מקום בילוי מועדף:נאממממ יש הרבה קניון ,גושן [אחמ חן] חברות מוטו:עדיף להתאכזב ולנסות מאשר לא לנסות ולהתאכזב סרט:הודי שיר:אייל גולן מגרשהשדים זמר:אייל גולן זמרת:בלאט להקה:מוניקה סטייה:נימשכת לבנים נמוכים שחומים שריטה:חחחחחחח עמוקה חולשה:בנים צנועים D= מפחיד:גנבים :O משמח:מוזיקה מכעיס:אבא \ =טובב נו לפעמים מעציב:מוות \ = מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:הכייי סטייל D= שיר שעושה מצב רוח טוב:מזרחית D= בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אלעד , ושירה .:] ביה"ס:שקד כיתה :י'3 עיר מגורים:חיפה גובה:מטר 69 .. מוצא:מרוקאית אופטימי \ פסימי:אוטימית תמיד העדפה מינית:בולבול DDDD+ טלויזיה:נאמממ לא הרבה רדיו:94 אף אם D = דיסק:גם אייל גולן אביהו מדינה מוניקה סקס שיייגעצ ,עידן יניב .. הכי אוהב בגוף שלך:נאממממ חחחחחחחח הכי שונא בגוף שלך:אין לי בעיה עם הגוף שלי
תכונה שנואה בעצמך:חחח שלמה עם עצמי , אבל אם כבר , עושהמהר טעויות .. תכונה שנואה באחרים:קינאה , שקריים \ = לוקח לכל מקום:פלללאפון שלי.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:יש מלאכים -אבי גואטה , או רעל באהבה .. בחיים לא יתפסו אותך עם:מינייייי בלאטט 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מחשבב,,,,,אוכל ,,, מיייםם איפה אתה עכשיו?בחדר שלי :]] יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כןן למה אתה לא שם?אין באפשרותי :[ עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?קודם עם שירה , ואאאזז איתו:[ רוצה אבל לא יכול?בדיווק את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא אבא אחותי , קצת את אחי ,, שירק , הוא ,רינת ,לילך, חן , דלזז .. וועוד את מי אתה הכי שונא בעולם?נאממ לאא שונאת אפחחחד . לא יכול בלי:מחשב ואוכל . מתגעגע ל:אלללעד גורם לך לבכות:אלעד מצחיק אותך:אלעד[?!] בחיים לא:אתאבד מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מותתתת כוסעמוו החודש האחרון לא עובר לי בטוב מתנה שהיית רוצה לקבל:נננאמ ,,,,...... ישלי הכל , אבל אם כבר מערכת קולנוע לחדר אווו אופנוע :]][נווו ישלייי חלומות של גבר D = ]] כישרון:אממ , תחביבים:לשיר לירקוד להיות במחשב לבזבזז אוסף:כסף ציטוט אהוב:אומרים שהיהפה שמח לפני שנולדתי .. מקלחת או אמבטיה:דוווש ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:בבגד שחור בכללי לבן אופי או יופי:אופייי כמות או איכות:איכככככותת אלא מה קור או חום:באמצע
ג חלום שאתה זוכר:יש ככ הרבה :[ חלום שהיית רוצה שיתגשם:לא אפרט הדבר הכי נועז שעשית:שומרת על הגאווה והכבוד . הדבר הכי טיפשי שעשית:חחחחחחחחחח אוו יש מלא ,האחרון היה לשחק עם דודה שלייי בסוכה אני אומרת קוווקוו והיא בובווו חחחחחחחחחחחח הדבר הכי מצחיק שעשית:חחחחיש מלא הדבר הכי מצחיק שקרה לך:חחחחח כנ'ל הדבר הכי מפדח שקרה לך:חחחחחח האחרון שילשום חשבנו שפרצו הבית בכלל האחות הפסטרמה הזאת איך ניבהלתי מהר רצתי ליראות אם המחשב שלי חי ונושם D= מקרה הכי טוב שקרה לך:הכרתי אותך אותך אותך .. נאמממ ואותך D= מקרה הכי רע שקרה לך:הכרתי אותך אותך אותך ובמיוחד במיוחד אותך
הרגש הכי שלילי בעולם:חחח מוות [?!] הרגש הכי חיובי בעולם:חחחחח אושר , החפץ הכי חשוב לך בעולם:השרשרת זהבב אואווו מהבת מצווה היא עליי , פחדד אם היא תעלם D: דבר ראשון על הבוקר:פיפיי לצחצחשינייים דבר אחרון לפני שהולכים לישון:חחח לצחצח שיניים קרם פנים מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:חחח לדבר עם ה' עוצמת עיניים ואומרת שמע ישראל והולכת לישון :] מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:בלאטטט כמה שאין לי כוח לקום נרדם בקלות?תלוי , תקופה אחרונה ממש לא = \ קם בקלות?לא DDDD- איך אתה עונה לטלפון?:זיייהלו ? חחח סתםם תלוי מי ... היום חן התקשרה אמרתי לה אהה אחותD+ ובבטלפון בבית "שלום הגעתם למשפחת בוסקילה מדברת נופר במה אוכל לעזור.?" חחח סתם D= הלוו ?! איך הציונים:נחמדים איך העסקים?:פפפשש טס גיבור על מצויר:חחחחחח אה? דמות מצויירת:מר בלופרר =אלעד סדרה מצוירת:ארתור , דורה סרט דיסני אהוב:= הכי היית רוצה לפגוש את:שירה , אלד .. יכתבו על המצבה שלך:קברו אותי הפוך כדי שתנשקו לי ת'תחת
חח סתם , על המצבה נאממ היהה טוב וטוב שהיה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?שכול מי שאני מכירה יחייה לנצח איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:חחחחח דבורהה עוקצת את ככל מי שזזז לה בזבית של העיין עושה רע לאחרים ומתה
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?חחחחחחחחח אפחד :] אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישששה אין כמו להיות אישה יש חבר\ה?ללא :[[ השיר הכי רומנטי שיש:לא מבינה ברומנטיקה סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:היוו הרבהD= אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כהה סטוץ או מערכת רצינית?:תלוי עם מי האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:כןן חחח אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?חחחחחחח את שירה בדוק העיקרון הכי חזק שלך:מילת ברזל:] שיר שתקוע לך בראש: הלילה לא ניגמר כמו שיכורר באפלהה מתדנדד בין השבילים שמובילים אל ביתה אל תבוא זה ניגמר הלב שלי ניקרע ממךך חברות לי סיפרוו שראו אותך איתההה איתך אני הרגשתיי אהבהה אמיתייתתת איתך אני ניסחפתייי אל מקומותת ורודיםם כואב לך משהו עכשיו?כןןןןןןןן איך אתה מרגיש עכשיו?הגבבב מת