משחק השבוע

rainbow 1974

New member
../images/Emo180.gifמשחק השבוע../images/Emo180.gif

טוב, לאחר ה"היענות" הגבוהה שלכם למשחק של שבוע שעבר החלטתי השבוע לעשות משחק שלא ממש דורש לחשוב יותר מידיי או לחפש באינטרנט אבל אז ראיתי בפורום תיקים באפלה (כל הזכויות שמורות..) משחק יותר יפה אז החלטתי לדחות אותו בשבוע.. המשחק הוא: "עם מי מקווין הייתם רוצים להיות בסיטואציות הבאות?" אתם גם יכולים להסביר למה אם בא לכם. אתם כבר מכירים את הכללים- מי שעונה שואל שאלה חדשה.. עם מי מקווין הייתם רוצים להיות בבר קריוקי?

חח עם פרדי

או עם רוג'ר... הם נראים כמו חיות מסיבות זה יכול להיות ממש כיף:) עם מי הייתם רוצים להיות במשחק כדורגל?

I n n u e n d o

New member
ג'ון

הוא נראה כזה שאוהב כדורגל עם מי הייתה רוצים להיו בטיול מאורגן

עם בריאן

הוא נראה מלומד כזה-הוא יהיה מדריך תיירים פרטי:) עם מי הייתם רוצים ללכת לסופרלנד?חח

queen man

New member
עם פרדיי....

אפילו שהוא לא איתנו .... עם מי הייתה רוצה לעלות ולנגן איתו לבד בומבלדי?.. מול הרבה צופים

אממ

עם פרדי לא כי הוא יגנוב את ההצגה עם ג'ון לא כי הוא שקט *מדי* עם בריאן או רוג'ר:) עם מי הייתם רוצים *לשחק* פוטבול?

rainbow 1974

New member
עם רוג'ר../images/Emo13.gif

נחמד יהיה לראות את הכוסון הזה מזיע... חיחיחי אם מי הייתם רוצים להיתקע במעלית?

michalQ

New member
בריאן

עם מי הייתם רוצים להיות בחופשה בלונדון? סניף סניף :[ [עזבו לרגע את המצב עכשיו בלונדון]

B a m B a m

New member
בריאןןןןן!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

עם מי הייתם רוצים ללמוד למבחן? (בלי האפשרות של לנצל אותו מינית בעת השיעמום הטוטאלי...)

Bullseye

New member
פרדי.

כי נוכל לשבת ולדבר בזמן שאנחנו אוכלים ויש לי הרבה מה להגיד לו.
וגם סופסוף אני אגע מה התוספת האהובה עליו! עם מי הייתם רוצים ללכת לדיקור סיני?

michalQ

New member
רוג'ר הוא נראה לי איש של דיקור סיני

עם מי הייתם רוצים ללכת לבאולינג.? -וואי איזה משחק נחמד!!

queen man

New member
עם פרדי

כי כמו שהוא קולע בול בשירים ששלו בטח ככה בבאולינג עם מי הייתה רוצה לנ הל שיחת נפש?.

גם רוג'ר../images/Emo99.gif

הוא בטח יגיד שטויות ויצחיק אותי חעחע אממ עם מי הייתם רוצים...להיות שותפים בדירת סטודיו
(גבאאא
)?

Oukami Kun

New member
ג'ון

כי הוא נראה לי שישתוק ויקים את האוהל בזמן שאני נח לי ושותה קולה
עם מי תצאו למסע שופינג מטורף [מיועד בעיקר לנקבות, אבל גם זכרים מוזמנים לענות
]

Oukami Kun

New member
רוג'ר.

כי למתופפים יש נטייה להפוך להזויים בשעות מאוחרות [ואל תשאלו למה אני ידוע את זה...><] עם מי הייתם מעדיפים לעשות שיחת נפש?

למעלה