נו אל תתנו לי לשחק עם עצמי:)
ה האריסונית New member 9/7/05 #63 ג'ון הוא בטח היה נהנה-בנות ,פיג'מות ומיטות אוקיי-את מי הייתם מזמינים איתכם לפרום?
ר רינגו סטארית New member 10/7/05 #67 עם פרדי או דיקון... רק לא עם רוג'ר ובראיין האלה ששונאים את קולדפליי. עם מי הייתם מכינים ארוחת ערב?
ה האריסונית New member 10/7/05 #68 חחח ליטל עם רוג'ר!סתם לשם שינוי לא עם פרדי-אולי הוא היה מתחרפן ומתחיל לעשות פעלולים חחח עם מי הייתם רוצים לשחק במכוניות מתנגשות?
חחח ליטל עם רוג'ר!סתם לשם שינוי לא עם פרדי-אולי הוא היה מתחרפן ומתחיל לעשות פעלולים חחח עם מי הייתם רוצים לשחק במכוניות מתנגשות?
B B a m B a m New member 10/7/05 #69 בריאן...../images/Emo168.gif לראות אותו פריקינג אווט! עם מי הייתם רוצים ללכת לפגישה עם המורה/מרצה?
ר רינגו סטארית New member 10/7/05 #71 פרדי. אם הוא היה שר, בטוח לא היו מבחינים בקול הצפרדע שלי. עם מי הייתם רוצים לנהל שיחת וידאו בדור השלישי?
פרדי. אם הוא היה שר, בטוח לא היו מבחינים בקול הצפרדע שלי. עם מי הייתם רוצים לנהל שיחת וידאו בדור השלישי?
ה האריסונית New member 10/7/05 #72 עם רוג'ר../images/Emo99.gif חחח סתם עם ג'ון-משעשעת אותי המחשבה עליו מסתדר עם דברים מתוחכמים כל כך אם מי הייתם לומדים לבחינה(בביולוגיה? )?
עם רוג'ר../images/Emo99.gif חחח סתם עם ג'ון-משעשעת אותי המחשבה עליו מסתדר עם דברים מתוחכמים כל כך אם מי הייתם לומדים לבחינה(בביולוגיה? )?