סקר

../images/Emo180.gif סקר ../images/Emo175.gif

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? 2. מה הרקע שלכם במחשב? 3. מהו אתר הבית שלכם ? 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? 5. ועכשיו? 6. מה הצבע של החדר שלכם? 7. מי חטף את התוכי ?

ק ד ו ש

New member
תשובות - תפוז, חסר לכם

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? רטט, וצלצול כזה שאי אפשר להסביר. אם זה היה תלוי בי, הוא היה כל היום על שקט. 2. מה הרקע שלכם במחשב? תמונה של לואיס כמובן, בערך פעם בשבוע מחליפים אותה 3. מהו אתר הבית שלכם ? ג'רוזלם פוסט, בעיקר בגלל הפסיכומטרי הקרב ובא 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? עכשיו? רואה פורנו 5. ועכשיו? עדיין רואה פורנו 6. מה הצבע של החדר שלכם? כחול 7. מי חטף את התוכי ? לא יכול לגלות, אתם תגנבו לי את הסיאט לאון

תשובות

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? Sistem of a down - Chop suey 2. מה הרקע שלכם במחשב? תמונה של מוקה כמובן 3. מהו אתר הבית שלכם ? http://www.graphis.com/ 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? איך זה מרגיש - כנסיית השכל. 5. ועכשיו? שאלה מטומטמת .... 6. מה הצבע של החדר שלכם? כתום. 7. מי חטף את התוכי ? אני חושבת שמוקה. כבר יצא לה "לשחק" עם תוכי, כשזה מקפח את חייו למען המשחק.

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? אין לי פלאפון כבר שבוע. וטוב שכך. 2. מה הרקע שלכם במחשב? תמונה של הגיטרה של מרטי פרידמן. 3. מהו אתר הבית שלכם ? YNET 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Alice In Chains - Confusion 5. ועכשיו? לעיל. 6. מה הצבע של החדר שלכם? אין צבע. הכל פוסטרים ותמונות. 7. מי חטף את התוכי ?

mass

New member
ππδΔθƒ∞ƒ&#8721

1. סטאר וורס , אבל בד"כ זה על רטט. השעון מעורר אבל יותר מגניב בפלאפון, זה של מנה מנה מהחבובות. 2. כחול ופשוט. 3. BLANK 4. סמאש של אופספרינג. 5. אותו הדבר? 6. לבן 7. א'.

Misha345

New member
יאללה נורמה

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? יש כמה, Moby מג'יימס בונד האחרון, Yahel - Intelligent Life , Pink Floyd - Money , Cardigans - Erase & Rewind 2. מה הרקע שלכם במחשב? במחשב פה זה תמונה של שקיעה מהחוף של גוש קטיף, במחשב השני בוגאטי ויירון :) 3. מהו אתר הבית שלכם ? גוגל כמובן 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Felis - Herbal Cigars (Mishka RMX) 5. ועכשיו? שיר ארווך , לא נגמר מהר :) 6. מה הצבע של החדר שלכם? לבן וכחול 7. מי חטף את התוכי ? הכושלאאמא שלך

IrIsH BaBe

New member
../images/Emo197.gif

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? 2pac- changes 2. מה הרקע שלכם במחשב? נופים מעזה 3. מהו אתר הבית שלכם ? אין 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? קול גלגל המקורי (למרות שבועז שר יותר יפה בקטע של או יוו יוו יוו יווו) 5. ועכשיו? אותו הדבר 6. מה הצבע של החדר שלכם? סגול 7. מי חטף את התוכי ? וואטהבר

MrAnderson

New member
קבלי...

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? I`am sorry miss Jakson 2. מה הרקע שלכם במחשב? הרקע הרגיל אם הדשא 3. מהו אתר הבית שלכם ? GOOGLE 6. מה הצבע של החדר שלכם? לבן...השכרה מה אני יעשה 7. מי חטף את התוכי ? התוכי!!! שלחתי לבזק בינלאומי מכתב שיבטלו את רשימת ה200. כי פשוט מלא אנשים רימו!!

נו שיהיה

1. Take Five (הנעימת פתיחה של "זהבי עצבני") 2. תמונה מאיזה טיול 3. גוגל 4. White Zombies - I'm Hell 5. אותו דבר 6. לבן 7. וואלה לא יודע

ק ד ו ש

New member
סעמק עם הליכוד האלה

לפני כמה ימים ביבי התקשר, עכשיו עוזי לנדאו. שרמוטות מה נראה להם שמישהו יבחר במפלגה המושחתת הזאת?

yehuda18

New member
כן

אני אבחר. מה עדיף? קדימה? עבודה? דתיים? רק ליכוד ! ! ! אף מפלגה לא מושלמת, בכל מפלגה יש שחיתות ברמה כזו או אחרת.. אבל אם כולנו לא נצביע זה פשוט מחזק את השמאל והדתיים...

ק ד ו ש

New member
אף אחד לא אמר לא להצביע

למרות שזה הדבר שהכי מפתה לעשות עם מה שקורה כאן. ואתה יודע מה, עדיף קדימה מהליכוד. עבודה זאת המפלגה הכי מושחתת שיש, אם קראת קצת מה היה שם בפריימריז האחרון, וזאת מפלגה שמקום המדינה קיימת על שקרים ורמאויות. אבל הליכוד לא יותר טובים. הדיעות של המפלגה אמנם טובות לפי דעתי, זה איזשהו ימין יחסית מתון, אבל שורה תחתונה מפלגה מחורבנת, עם מלא בבונים ששולטים בה (חברי המרכז), דילים פוליטיים, שחיתות מטורפת, התקפלות לדתיים בממשלות שהקימו, וכו'.

yehuda18

New member
קדימה?

נו באמת... לך תצביע למפלגת המחדל.. והסיבה שעושים דילים עם הדתיים... כי אין ברירה! אם היו מצביעים לליכוד ולא היו יושבים על התחת בבית ומסתכלים על המדגמים... היו לליכוד מספיק מנדטים ולא היו צריכים לשחד את הדתיים.

ק ד ו ש

New member
אל תדאג, גם לקדימה לא אצביע

אבל אם היו שלוש מפלגות: ליכוד קדימה ועבודה, הייתי בוחר בקדימה. למרות שזה טרפה וזה נבלה.. נראה לי שליברמן הוא התשובה הכי טובה היום. הוא עוד "חף מפשע" יחסית למפלגות אחרות. ותקשיב, לגבי הדילים עם הדתיים, עדיף להכניס את העבודה מאשר את הדתיים. חבורת פרזיטים מסריחים שלא עושים צבא ושמים זין על המדינה. מה יותר גרוע מזה? אפילו מרצ לא יותר גרועים מהם. אמנם הדיעות שלהם מסריחות לטעמי, אבל לפחות הם עושים את זה מאיכפתיות למדינה.

גקי גק

New member
כן, אנשים מטומטמים כמוכם יתקשרו.

תמיד אתם אומרים לא נצביע לזה, זה דפק אותנו, זה דפק אותנו. ותמיד אתם מצביעים לאלה שדפקו אתכם. זאת עוד הוכחה לטמטום הישראלי. יעלא אחמינדאג'גדאג'ד תקים מדינה חדשה, תמחק א המדינה הקיימת, לא צריך אותה. תשאיר יהודים טובים ועשירים שמהם ימשיך העם היהודי.

ק ד ו ש

New member
אהה כי היית איתי בקלפי נכון??

שכחתי. בקשר לשאר ההודעה, מסכים איתך בהחלט. אינשאללה שיפול פה אטום שיקימו מדינה חדשה, בלי ערבים, בלי חרדים, ובלי משוחתים.

גקי גק

New member
ובלי אנשים שכותבים עם שגיאות כתיב

משוחתים=מושחתים. למה אתה שונא ערבים? מילא חרדים. הם מסריחים, מגעילים, דוחים, אנסים, גנבים, אוכלי חינם. לא משרתים בצבא. אבל ערבים, הם לא אנסים, לא גנבים, לא אוכלי חינם, חלקם אפילו משרתים בצבא הגייס החמישי. מספיק עם השנאה לעם אחר.

למעלה