סקר

IrIsH BaBe

New member
וואלה חברים שלך

גם הקימו חיל ים משלהם. בקרוב- שייטת החמאס

עוגייה

New member
קקי

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? מרגול - נערי שובה אלי 2. מה הרקע שלכם במחשב? איזה תמונה שאחותי צילמה 3. מהו אתר הבית שלכם ? ynet 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? - 5. ועכשיו? עדיין - 6. מה הצבע של החדר שלכם? לבן וירוק.. בלי שום קשר למכבי חיפה טפו 7. מי חטף את התוכי ? כנראה לא הייתי פה יותר מדי זמן כי אין לי מושג על מה את מדברת

Shaycus

New member
תשובות

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? world hold on 2. מה הרקע שלכם במחשב? הרקע הרגיל של שמיים כחולים וגבעות ירוקות 3. מהו אתר הבית שלכם ? תפוז 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? שום שיר כואב לי הראש 5. ועכשיו? אל תעצבני אותי 6. מה הצבע של החדר שלכם? תכלת נורא בהיר, אי אפשר להבדיל לבינו לבין לבן, רק שמסתכלים על התקרה רואים הבדל 7. מי חטף את התוכי ? את מי זה מעניין?

Jan22

New member
חח

1. אין לי צלצול ואין לי מנגינה ,כי יש לי דור 1 או בכלל פחות מזה. יש לו איזה צלצול חסר הגדרה. 2.רקע ? 24 ,סוף עונה רביעית ,כשג'ק הולך ליד פסי הרכבת. תמונה שאומרת הרבה ! 3. USE BLANK 4. שומעים עכשיו ? HOTEL CALI4RNIA 5.זו הגירסא LIVE ,הארוכה ,ולכן הוא עדיין מתנגן. 6.צבע חדר ? לבן ? 7.תוכי ? ילדה בת 7 משחקת בחול של הים. היא מגיעה לאיזה נודיסט ושואלת אותו ''מה זה ,אדון ? '' עונה לה ..'' זה תוכי ,ויש לו מקור ארוך '' ..''אפשר לשחק איתו ,שואלת הילדה..'' ,כן כמובן ....עוברות להן כמה שעות והבחור מתעורר ...מסתכל למטה ורואה תוכי ללא מקור .....''מה ,מה עשית יא מטומטמת ? '' ...עונה לו הילדה '' שיחקתי עם התוכי והוא ירק עליי ,אז כרתתי לו את המקור ! ערב טוב.

מאטפיקס

New member
ט'ז

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? רגיל כזה, רינג רינג, אבל עם טון משתנה. 2. מה הרקע שלכם במחשב? הסנאי הדרמטי 3. מהו אתר הבית שלכם ? וואלה 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? לא שומעת, עבר עליי יום ארוך, צריך שקט. 5. ועכשיו?עדיין שקט.. 6. מה הצבע של החדר שלכם? אפרסק חלש כזה.. 7. מי חטף את התוכי ? וענונו

m o r t a l z

New member
הממם

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? - איפה הילד - מישהו שומע אותי (עריכה מקורית שלי) 2. מה הרקע שלכם במחשב? - http://interfacelift.com/wallpaper/details.php?id=1203 3. מהו אתר הבית שלכם ? - about:blank 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? - לא שומע 5. ועכשיו? - עדיין לא שומע 6. מה הצבע של החדר שלכם? - כחול וצהוב בהיר 7. מי חטף את התוכי? - אמא'שלך

JamicaniT

New member
הופה ..

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? the roots - the seed. אבל הוא משתנה כל כמה חודשים .. 2. מה הרקע שלכם במחשב? שקיעה. 3. מהו אתר הבית שלכם ? walla 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? אביב גפן - לילות לבנים. 5. ועכשיו? עדיין .. 6. מה הצבע של החדר שלכם? כתום. 7. מי חטף את התוכי ? אני.

BenisaaC

New member
טוב

1. איזה צלצול יש לכם בפלאפון ? ליילה של אריק קלפטון, מאז הפלאפון הראשון, כל פעם שהחלפתי פלאפון הורדתי אותו 2. מה הרקע שלכם במחשב? דשא ושמים 3. מהו אתר הבית שלכם ? MSN 4. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? כלום 5. ועכשיו? כלום 6. מה הצבע של החדר שלכם? הקירות לבנים אבל מכוסים בהמון ירוק צהוב אדום 7. מי חטף את התוכי ? באמת איפה מואיז?

למעלה