שאלות בקשות וטענות

שאלה חשובההה

אוקיי נכון במסגרת הפרקים כל החברה נוסעים למקום עם שלג, אז מישהו יודע מתי זה יהיה בפרקים פה בישראל..?

ג ב ש ו ש

New member
לא,הוא לא חדש הוא כותב פה../images/Emo88.gif

לפעמים אני רואה הודעות שלו.. וחבל להסביר מיליון פעם במקום לשרשר נכון אחת ולתמיד

אהלן בנות יש לי שאלה

לא יודע איפה נעלמה ההודעה הראשונה אבל השאלה שלי זה יש ברבלדה שחקנית ממש כוסית יש לה שיער שחור ועניים חומות יש לי תמונה שלה ואמרו לי שהיא מרבלדה אני לא מצליח להעלות תתמונה יש לה גוף פצצה יש לכם מושג מה שמה ועוד תמונות?

bigmomentom

New member
בטח! זה מהפרומו המדהים לעונה 2

הנה תורידי: http://rapidshare.de/files/3303292/AVANCE_2DA_TEMPORADA.wmv.html או http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=05OGEIECLOKG0P1Y7LKXY6XFM

מי יכול לעלות לפה את ההופעה בטיחואנ

תגידו יש כבר סרטונים של ההופעה בטיחואנה אני כבר מתה לראות את זה בבקשה למי שיש שיעלה לפה זה חשובב לי מאוד תהנו לי בבקשה דנדוש

תענו לי בבקשה זה חשוב

ההם יצא כבר סרטונים של ההופעה בטיחואנה בבקשה תעלו את זה לאפה למי שיש בבקשההההה

מילי17

New member
אם למישהו יש סרטונים

של ההופעות שלהם בתוכנית אני אשמח
ושמות של שירים מהדיסק.

soy rebelde

New member
איזו תוכנית?

והנה השמות של השירים מהדיסק הראשון: [השני הוא דיסק של הופעה חיה והוא כולל אותם שירים עם תוספות..] 1.REBELDE 2.SOLO QUEDATE EN SILECIO 3.OTRO DIA QUE VA 4.UN POCO DE TU AMOR 5.ENSEÑAME 6.FUTURO EX NOVIO 7.TENERTE Y QUERERTE 8.CUANDO EL AMOR SE ACABA 9.SANTA NO SOY 10.FUEGO 11.SALVAME

shucina

New member
שאלה ...

הדיסק השני מההופעה .. זה די וי די או רק מוזיקה פשוט בגרסאות הופעה.. ויש אתר שיש בו את כל הדיסק השני ?

camila4ever

New member
../images/Emo41.gifעונה לך--- יש לי הכל!

יש אתר עם כל הדיסק- שלחי לי מסר ואני אתן לך... זה רק שירים אבל יש דיבורים ויש שתי מחרוזות שירים שהם מחדשים מכל מיני מחזור זמר וסרטים.. יש לי הכל, אני יכולה לשלוח לך..

מילי17

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

והסרטונים של הופעות מכל הסדרה.. רצוי מפרקים שעדיין לא שודרו בישראל.

soy rebelde

New member
בבקשה..

וכל הזמן מעלים בפורום סירטונים מקטעים מתקדמים, שכרגע משודרים במקסיקו..פשוט תחפשי בפורום, יש הרבה סירטונים! אני מצרפת לך קישור לשרשור שיש בו מלא מלא סירטונים

TuTyBoP15

New member
גבשוש אני יכולה לפרסם פה את

הנובלה שלי למרות שאני מפרסמת אותה גם בפורום טלנובלות

למעלה