שאלות בקשות וטענות

שאלה למיבינים לגבי הפרק שיהיה!!

איך קוראים לזמר שיופיע היום ? ומאיזה מדינה הוא מגיע? הפותרים נכונה יזכו בהערכה שלי אלהם!!!!!

סוכריה16

New member
חח יא קרוע! עיינת יודעת!

היא מכירה אותו ואמרה הוא טוב.. ושיש שלו שיר חרוש בMTV אני מקווה שעוד מעט היא תענה

ג ב ש ו ש

New member
למה אתה לא משרשר../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

אני מבקש ממך לשרשר למקום הנכון..יש לפרק היומי שירשור חפש אותו ותכתוב שם
מה כ"כ קשה

גבי יש לי הצעה לגלרייה

אולי תעשה גלריית זיכרון ל-406... נכון שזה רבלדה אבל הרוב פה מתים על 406 אז לזכר הימים הטובים תעשה אחת כזאת טוב!?! חחחחחחחח

ג ב ש ו ש

New member
סורי אבל זה לא קשור../images/Emo122.gif../images/Emo88.gif

עם כל האהבה שלי לסדרה אבל לא קשור

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

זה כואב !

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

מצד אחד זה חלק מהשחקנים, אבל מצד שני כנסו לגלריה של פורום טלנובלות.

אני צריכה שם של שיר...

יש שיר שאני לא ממש זוכרת אותו ... אבל יש תרגום שהולך ככה... "תלמד אותי לאהוב..." משהו כזה... מי שיודע את השם של השיר שיכתוב...

Miss Death

New member
משהו יכול להשיג לי

תמונות של רוברטה עם סימון?? זה דחוף בבקשה....

christeamo

New member
יש משו שמעצבן אותי!

נכון שRBD שרים מדהים!!111 ויש להם שירים פצצה אבל חוץ מ-רק תישאר בשקט, האקס העתידי שלה,רבלדה,קצת מאהבתך,וסלוואמה לא מורידים לפורומים המקסיקנים שום שיר אחר ושתדעו לכם שאני מתהה על fuego ועל ensename ו tenerte y quererte בכללללללל מיש'ו יכול לעזור לי ?! תודה =))) ______________________________ כריס=> te amo mi angel tu eres lo mas valioso ce tengo en la vida te quiero tanto ! אוהבת אותך !!! כריסטיאן -> לא שכחתי אותךךך מטורפתתתתת עליךךךךךךךךךך סקסי אחדד =) ומתאים לוווו כתוםםםםםםם!!!!!!!!!

shucina

New member
זה לא אמור להיות בעונה השניה ?

בארגנטינה זה היה בעונה השניה הם נסעו לברילוצ'ה .. וכאן מה ?

bigmomentom

New member
כנראה התכוונת לפרקים בקנדה

ואני מניחה שנראה אותם אצלנו עוד 20-30 פרקים בערך.

למעלה