שיר השבוע

may90

New member
מה שהם אומרים:

החבר הקוקסינל [כע זה בן, שימו לב לזקןXD] אומר: OMG i rule! guess who got us two front tickets to the hottest gig ever?! ו[כע זה ההומור המוזר שלי] החבר הלא-חכם-במיוחד אומר:"MOM :D" אין לכם מושג איך הסיטואציה הזו מצחיקה אותי XD

Xx SharoN xX

New member
שלי =]

מהו שיר השבוע שלכם? Broken Heart- falling up
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?broccoli, room on the 3rd floo
מהו אלבום השבוע שלכם?Dawn Escapes - falling up
מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?

SPFAN

New member
נו, משעמם ../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע שלכם?אביתר בנאי וקורין אלאל - כשזה עמוק
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Too Close For Comfort
מהו אלבום השבוע שלכם? Alanis Morissette - Under Rug Swept
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אממ... אין ><
מהו סמיילי השבוע שלכם? תסתכלו ימינה

loner in love

New member
../images/Emo2.gif

אתה לא אמור לעשות את זה כי משעמם! אתה אמור לעשות את זה באהבההההה

LovE BuSTeD

New member
שלי

הו שיר השבוע שלכם?just my luck מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?כנל מהו אלבום השבוע שלכם?wonderland מהו משפט/בית השבוע שלכם?just my luck just my luck........... מהו סמיילי השבוע שלכם?אין

L u L i1

New member
באלייP:

מהו שיר השבוע שלכם? where is your boy tonight?-fall out boy מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? אממ...פליז פליז...למרות ששמעתי אותו רק אתמולP: מהו אלבום השבוע שלכם?הממ..אין מהו משפט/בית השבוע שלכם?who i am hates who ive been מהו סמיילי השבוע שלכם?O: תודע!
שבוע טוב לכולם ובהצלחה בבגרויות

I LOVE BMSF

New member
שלי...

מהו שיר השבוע שלכם? let u go - ashly parker angel מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? פליז פליז... מהו אלבום השבוע שלכם?------ מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין מהו סמיילי השבוע שלכם?

Yely

New member
אניייי =]

מהו שיר השבוע שלכם? Nelly Furtado - Maneater Boy Kill Boy - Suzie Duncan James - Sooner or Later
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? החדש על לינדסי :] מהו אלבום השבוע שלכם? Fall Out Boy - From Under The Cork Tree מהו משפט\בית השבוע שלכם? Break My Heart, Ill Break Your Penis =] מהו סמיילי השבוע שלכם?:} תנקססס

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifבאיחור קטנטן../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם?
Simple Plan - Promise Simple Plan - Me Against The World Busta Ryhmes - Touch It (Remix) Artic Monkeys - The View From The Afternoon
Yellowcard - Ocean Avenue Yellowcard - Only One
Finch - Stay With Me
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Mcfly - Crazy Little Thing Called Love McFly - Please Please
מהו אלבום השבוע שלכם? Yellowcard - Ocean Avenue
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Yellowcard - Only One Here I go, scream my lungs out and try to get to you You are my only one I let go, there's just no one that gets me like you do You are my only, my only one
מהו סמיילי השבוע שלכם?
ותמונהה של המתופף הכי שווההה! *חוץ מהארי*

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif של אף אחד.. חח

מהקליפ האחרון של ארקטיק מונקיז

ThatGirl

New member
^^ הופ

מהו שיר השבוע שלכם? Jack Johnson - Good people Euro Trip- Scotty Doesnt Know כל שירי hawk nelson למיניהם
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? just my luck מהו אלבום השבוע שלכם? just my luck ו-letters to the president של hawk nelson מהו משפט/בית השבוע שלכם? raise your hands up if you friend is a homoo חחחח מהו סמיילי השבוע שלכם?

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold המילים כל כך מדהימות.. Rooster - Home מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? בטוח שלא PLEASE PLEASE מהו אלבום השבוע שלכם? הבכורה של ROOSTER מהו משפט/בית השבוע שלכם? if i had to choose her or the sun I'd be one nocturnal son of a gun
מהו סמיילי השבוע שלכם?

lotem levi

New member
עונה:]

מהו שיר השבוע שלכם? you & me- lifehouse מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? iv'e got you מהו אלבום השבוע שלכם? --- מהו משפט/בית השבוע שלכם? אל תעשו סקס כי אז תיכנסו להיריון ותמותו..(מהסרט ילדות רעות) מהו סמיילי השבוע שלכם?

loner in love

New member
../images/Emo122.gif

שכחתי בכלל שעשיתי את הפינה השבוע
מהו שיר השבוע שלכם? THE KOOKS - NAIVE מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? אממ. אין. מהו אלבום השבוע שלכם? TAKING BACK SUNDAY - LOUDER NOW מהו משפט/בית השבוע שלכם? כל משפט מהדיסק
מהו סמיילי השבוע שלכם? איןאין

loner in love

New member
../images/Emo26.gif

בית יותר ספציפי :p And it's all too familiar And it happens all the time. All the cards begin to stack up, Twisting heartache into fine Little pieces that avoid an awful crime, But it's you I can't deny. (You I can't deny.) ובכלל TAKING BACK SUNDAY - MY BLUE HEAVEN מתווסף לשיר השבוע שלי :p

reutc1

New member
mine..

מהו שיר השבוע שלכם? RIHANNA-SOS מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? unsaid things מהו אלבום השבוע שלכם? - מהו משפט/בית השבוע שלכם? Just your presence and I second guess my sanity Yes it's a lesson, it's unfair, you stole my vanity מהו סמיילי השבוע שלכם?

למעלה