שלב גלגל ההצלה

niranat

New member
../images/Emo180.gifשלב גלגל ההצלה../images/Emo180.gif

אווה, את החוליה החלשה, שלום! השבוע עפה לנו אווה וזה מותיר אותנו עם שתי מתמודדות בלבד - אמנדה ואן, ועכשיו - זה הזמן להחזיר את אהבתנו הגדולה ביותר שתצטרף אליהן בקרב הגדול. רותחים על זה שהעיפו את יה-יה? מתים להחזיר את ניקול? מתגעגעים לנורל? קדימה! כל אחד רושם בכותרת ההודעה את שם המתמודדת שאותה הוא פשוט מת
להחזיר למשחק ולתת לה עוד צ'אנס להפוך לטופ מודל של הפורום. וכל אלה מתמודדות על גלגל ההצלה שלכם, אתם מחליטים מי חוזרת למשחק ובגדול!
קריסטי
נורל
ג'ניפר
יה-יה
אווה
ג'ולי
טוקרה
ליה
ניקול
מגדלנה
קלי
קאסי זה בידיים שלכם - מי תקבל עוד צ'אנס אחרון?

Dark Force

New member
../images/Emo180.gifאווה../images/Emo70.gif ונא לקרוא למה:

אוקיי, בטוח כולם ירצו להחזיר את ניקול, אבל תקשיבו: אווה, מדגמנת מעולה כל התמונות שלה טובות- ובאמת שבתחרות היא צריכה לנצח
וכל השאר סתמיות, ניקול אמנם יפהפיה אבל היא מאוד מאוד מסחרית ומשעממת. ואין לי שום דבר נגה. אבל אני חייב להעיף את אן מהתחרות, כי היא כ"כ משעממת

Dark Force

New member
נ.ב../images/Emo56.gif|פגרה|

פעם אמנדה ואן היו אחת נגד השנייה, ואמנדה ניצחה. תחשבו על מי שיכולה להפיל את אמנדה- ועובדה שכל השאר נפלו. אווה נפלה רק שאמנדה זכתה בחסינות, והיא היחידה שיכולה להפיל אותה

oOBAGIRAOo

New member
*התלבטות רציניתי בין ניקול ונורל*

טוב נו, ניקול. פשוט כי יש לה יותר סיכוי. הלוואי הלוואי ואווה לא תחזור!

niranat

New member
תצביעי מחדש, בכותרת ../images/Emo27.gif

כי כשאני סופרת את הקולות אני לא פותחת את ההודעות אז מה שכתוב בתוכן לא יספר.

niranat

New member
חח לא קשור לקשוחה ../images/Emo11.gif

סתם זה לא נוח לפתוח כל הודעה.. אני עוברת ככה מהר וסופרת, אז אם משהו רשום בבפנוכו של ההודעה זה פשוט לא יספר וכל קול יכול להכריע

oOBAGIRAOo

New member
בפנוכו?

כמה את מזכירה לי את אמא שלי (כן, כן. הזאתי שעוד לא יצאה מתחילה שנות ה-90)

purple rain2

New member
תצטרכי להצביע שוב!!

כי כשאני באה למחוק את ההצבעה הקודמת שלך זה מוחק גם את זאתי כי כתבת את ההודעה הזו כתגובה... לכן תצביעי מחדש כתגובה להודעה הראשית ואז אני אמחק.

niranat

New member
לא לא זה בסדר

אל תצביעי מחדש... אל תדאגי אני שולטת בעניינים

למעלה