קיי
ק קיי בנט New member 6/8/05 #14 ../images/Emo180.gif../images/Emo127.gifקריסטי אחרי התלבטות קשה בינה לבין ניקול לבין טוקרה. הרי היא עפה מוקדם ולא היה מגיע לה לעוף מוקדם. תזכירו לי למה היא עפה? בגלל ה"לסת" שמייחדת אותה?
../images/Emo180.gif../images/Emo127.gifקריסטי אחרי התלבטות קשה בינה לבין ניקול לבין טוקרה. הרי היא עפה מוקדם ולא היה מגיע לה לעוף מוקדם. תזכירו לי למה היא עפה? בגלל ה"לסת" שמייחדת אותה?
• •••SeXy BoY••• New member 6/8/05 #16 ../images/Emo127.gifאווה! הכי נורמלית שמה!../images/Emo87.gif כאילו גם השאר.. אבל אני מעדיף משמה את אווה..
../images/Emo127.gifאווה! הכי נורמלית שמה!../images/Emo87.gif כאילו גם השאר.. אבל אני מעדיף משמה את אווה..
• •••SeXy BoY••• New member 10/8/05 #67 אופפס אני מבטל את ההצבעה לאווה../images/Emo87.gif ומצביע לקאסי! ובבקשה אל תכתבי לי שימחקו את ההודעה ושאני ירשום בכותרת וכאלה.. בבקשה תעשי טובה ותחשיבי את הקול לקאסי! תודה..
אופפס אני מבטל את ההצבעה לאווה../images/Emo87.gif ומצביע לקאסי! ובבקשה אל תכתבי לי שימחקו את ההודעה ושאני ירשום בכותרת וכאלה.. בבקשה תעשי טובה ותחשיבי את הקול לקאסי! תודה..
ע עדידי15 New member 6/8/05 #21 תלמד לשרשר כבר ררר../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif שמור את זה
P purple rain2 New member 6/8/05 #25 ../images/Emo45.gifמזדהה../images/Emo122.gif אני לא מבינה, מה כ"כ קשה לעשות "הוספת תגובה" לכותרת השרשור ולא להודעה האחרונה?!?!?!?
../images/Emo45.gifמזדהה../images/Emo122.gif אני לא מבינה, מה כ"כ קשה לעשות "הוספת תגובה" לכותרת השרשור ולא להודעה האחרונה?!?!?!?
ש שניצלונה New member 6/8/05 #33 לי אין זמן! אני עושה את זה כל הזמן בט"ב.. אולי מישהו אחר יהיה נחמד (**אהמ** הילית שוב התפקיד נופל עלייך **אהמ**)
לי אין זמן! אני עושה את זה כל הזמן בט"ב.. אולי מישהו אחר יהיה נחמד (**אהמ** הילית שוב התפקיד נופל עלייך **אהמ**)
P purple rain2 New member 6/8/05 #34 האבסורד הוא... שכמו שהעליתי את המאמר בטב"ע העליתי אותו גם בכ"נ, לכי שניה לפורום ותראי מה הלך שם, במיוחד חפשי את ההודעה שלו
האבסורד הוא... שכמו שהעליתי את המאמר בטב"ע העליתי אותו גם בכ"נ, לכי שניה לפורום ותראי מה הלך שם, במיוחד חפשי את ההודעה שלו
ש שניצלונה New member 6/8/05 #35 כבר ראיתי בכ"נ לפני כמה שעות../images/Emo6.gif ולא הבנתי איזו הודעה לחפש
P purple rain2 New member 6/8/05 #26 ../images/Emo127.gifקאסי../images/Emo7.gif קדימה, אנשים, you can do it