שרשור הכרות

מיצי007

New member
../images/Emo180.gifשרשור הכרות../images/Emo180.gif

(היה שרשור הכרות שמישהי פתחה אבל בטעות נמחק בעקבות הסדר המסיבי שנאלצתי לעשות בפורום,סורי
)
כינוי:
למה בחרתם בכינוי הזה:
איזור מגורים:
תאריך יומולדת:
איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:
הסרט האהוב עליכן:
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:
השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....
מוזיקה אהובה:
פדיחה שקרתה לכן: זהו
אם למישהי יש עוד משהו לספר אני בטוחה שנשמח לשמוע,גם בראד ישמח
(אחת התמונות המסוקסות ביותר של הגבר המסוקס ביותר הזה
)

עונה לשאלון

כינוי: ניקול (ג'ין גריי) למה בחרתם בכינוי הזה: כי זה השם שלי ודמות קומיקס גיל: 18 וחצי שם: ניקול איזור מגורים: חירייה תאריך יומולדת: 26.11 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: ג'וני דפ, אדוארד נורטון, גארי אולדמן
הסרט האהוב עליכן: השער התשיעי ופייט קלאב
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: מאז שראיתי 12 קופים בגיל 13 ככה השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי אחלה שחקן מוזיקה אהובה: אואו צריך להכנס לזה? רוק, ג'אז, סווינג, מוזיקה צוענית, גראג', רוק קלאסי, אלטרנטיבי וטריפהופ פדיחה שקרתה לכן: אמממ.... זה קשור במיצי, שינה ויותר מדיי סרטים של ג'וני דפ בלילה אחד.

karin byrne

New member
*עונה*

כינוי:karin byrne... למה בחרתם בכינוי הזה:אמממ קארין זה השם שלי וביירן זה שהם משפחה של ניקי שהוא הפייבוריט שלי ממהלהקה ווסטלייף)... גיל: 15 וקצת... שם: קארין... איזור מגורים:קרית ים(עיר ליד חיפה למי שלא יודע)... תאריך יומולדת:25.4.89... איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:אמממ אני אוהבת את אורלנדו בלום
,ראסל קראו,אדוארד נורטון,ג'וני דפ וניקול קידמן(בטח יש עוד כמה שלא עולים לי לראש עכשיו)... הסרט האהוב עליכן:יש הרבה...טרויה,שודדי הקאריביים,גלדיאטור,שרה"ט,אקס ועוד... מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:מאז ומתמיד זכור לי שהכרתי אותו וככל שראיתי יותר ויותר סרטים שלו ככה אהבתי אותו יותר... השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... שחקן טוב ומוכשר שהיופי שלו(
) זה רק בונוס...! מוזיקה אהובה:אמממ בעיקרון מוסיקה לועזית...כלמיני... פדיחה שקרתה לכן:אהמ...טוב זה פדיחה...המקום:ביצפר...הזמן:הפסקה(זה קרה לי השנה)...הפדיחה:הלכתי לקרוא ל-2 חברות שלי שהלכו ליד הקיוסק ואמממ...משכתי את חברה שלי ביד כזה ואמרתי לה בואי ואז התחלנו כזה לריב בצחוק ואז חברה שלי דחפה אותי קצת חזק מדי ואמממ...נפלתי על איזה סלע שהיה ליד(כן יש לנו סלעים בביצפר...זה ליופי...נראה לי ככה
) ונפלתי עם הרגליים כזה על הסלע והגוף שלי היה על הרצפה...קיצר פדיחה ועוד יותר פדיחה שכל הביצפר היה שםםםםם!!!!!

מיצי007

New member
גם אני אענה,נו טוב טוב

כינוי: מיצי007 למה בחרתי בכינוי הזה: כי זה כינוי שמשלב פוסי וקשיחות! שני דברים מנוגדים! נחמד לא? גיל: 19 וחצי שם: מיצי איזור מגורים: תל אביב תאריך יומולדת: 21.2.85 איזה עוד שחקנים ושחקניות אני אוהבת: אדוארד נורטון(אהובי
), כריסטיאן בייל, ג'ייק ג'ילנהל, ג'וני דפ מן הסתם
, אנג'לינה ג'ולי, סקרלט ג'והנסן..... הסרט האהוב עלי: פייט קלאב וספרות זולה מתי התחלתי לאהוב את בראד: מאז שראיתי לראשונה את הסרט שלו קליפורניה, הייתי בת 12 ככה שראיתי אותו ואז ראיתי את רוחות של תשוקה ולא יודעת למה אבל בפעם הראשונה הוא עצבן אותי. השלמת משפט בראד פיט בשבילי זה עיניים כחולות,תחת של פלדה... סתם סתם- בראד פיט בשבילי הוא כל מה ששחקן טוב צריך להיות. מוזיקה אהובה: אויש איך אני מצטערת שכתבתי את השאלה הזאת כי אני אוהבת כל כך הרבה מוזיקה. פדיחה שקרתה לי: נתקלתי באותו עץ פעמיים במהלך טיול שנתי שהיה לי בביצפר. והשתכרתי ועשיתי יותר מידי שטויות.(לא באותו זמן עם העץ כן?
) וזהו,מה שיש לי עוד לספר זה שאני צינית,מאוד צינית...ככה שאל תעלבו מכל דבר שאני אומרת כי הרוב נאמר בציניות

CharmeD3

New member
שלי!

כינוי:CharmeD3 למה בחרתם בכינוי הזה:כי אני מתה על התוכנית מכושפות! גיל:14 שם:נופר איזור מגורים:- תאריך יומולדת:4.6 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:לינדסי לוהאן הכי מדהימה ביקום, אני פשוט מתה עליה!!! הסרט האהוב עליכן:ווואואואואו יש הרבה! מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:אמממממ האמת העצתי אותו לפני המון זמן....:/ השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....הוא ה-שחקן.... מוזיקה אהובה:רוק, פופ פדיחה שקרתה לכן:מעדיפה לא לספר...:/

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעונה

כינוי: Gold Girl
למה בחרתם בכינוי הזה: כי פעם חישפתי כינוי לאי סי קיו ולא מצאתי אז ידיד שלי הכינוי שלו היה גולד בוי..ואני שינתי את זה לגולד גירל
שם: ממ.. למה זה משנה
איזור מגורים: נשאיר חסוי
תאריך יומולדת:20.07 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:ממ.. בראד בראד ועוד פעם בראד
הסרט האהוב עליכן: ברור שטרויה
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: well,תמיד אהבתי אותו אבל אחרי טרויה זה התחיל חזק להיות חזק ביותר
השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....הבנאדם הכי מושלם בעולם..פשוט מלך
מוזיקה אהובה: פופ.. וקצת רוק פדיחה שקרתה לכן: ממ.. לא זכור לי כרגע

¥ AmbeR ¥

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifעונהההה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

כינוי: ¥ AmbeR ¥
למה בחרתי בכינוי? כי זה השם שלי באינגלישוכבר היה AMBER אז שמתי את ה ¥ כי זה נראה נחמד...
שם: ענבר
איזור מגורים :ירושלים
תאריך יומלדת : 3/11/1990
עוד שחקנים שחקניות : אני ממש אוהבת את המשחק של שון פן ואת ג'וד לאו אני ממש אוהבת את רנה זלווגר ואת אנג'לינה ג'ולי ויש לי אובססיה לאשטון קוטצ'ר...
סרט אהוב: טוב זה קשה ממש אז אני מעדיפה לוותר על השאלה...
בראד התחלתי לפניש שנתיים כשצפיתי לראשונה בסרט "רוחות של תשוקה"[אחד מהאהובים עלי]
בראד פיט בשבילי חלום שיהיה מאוד קשה לנסות להגשים
[אבל אני אתאמץ]
מוזיקה אהובה : רוק מטאל הלהקה האהובה עלי היא נירוונה...
פאדיחה: סתם נכנסתי לחברה של אחותי לשירותים באמצע שהיא ישב על האסלה ועשתה את צריכה =/ לא כלכך ביד פאדיחה..

Anwanis

New member
גמאני עונה :)

כינוי: Anwanis למה בחרתי: פירושו "אישה של אמת" בשפת האלפים של טולקין. חיפשתי כינוי מקורי, אבל שיהלום אותי, וואלה. :) גיל: 18 וכמה חודשים. שם: עדי איזור מגורים: איזור חיפה, לא חיפה ממש תאריך יומולדת: 24.3.1986 עוד שחקנים ושחקניות: ג'וני דפ!!! הוא ענק. אני אוהבת את אנג'לינה ג'ולי, אדוארד נורטון, אלן ריקמן (הקול שלו, גאד!)... יש הרבה. הסרט האהוב עליי: קשה, קשה. לא יכולה לבחור. מתי התחלתי לאהוב את בראד: בערך בגיל 14 ראיתי את ראיון עם הערפד. מאז אני מאוהבת בו, שחקן ענק. בראד פיט בשבילי:... שחקן ענק, עם כשרון בכמויות, וגם יופי לא חסר. מוזיקה אהובה: פסקולים של סרטים, מוזיקה אירית, ישראלית (משינה, אביב גפן, היהודים וכו'), רוק קל. פאדיחה: בקורס מד"צים קפצתי בנשיקות וחיבוקים על ידיד שלי, שבסופו של דבר התברר שזה סתם מישהו שמאוד דומה לו...

איק ^^ ../images/Emo29.gif

כינוי: כבשה מייללת לירח למה בחרתם בכינוי הזה: זה סיפור קצת ארוך. משהו שקשור לאדם-כבשה (weresheep) ולפורוםפיקים הזויים. גיל: 16 שם: אופיר. אבל חברים שלי קוראים לי ג'וּן
. איזור מגורים: בדרום הרחוק (עם כל הפינגווינים וזה) תאריך יומולדת: 04/05/88 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: ג'וני תעשה-לי-ילד דפ, רובין וויליאמס, אד נורטון, טובי מגוויר. הסרט האהוב עליכן: פייט קלאב (כמה לא צפוי...
) מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: אחרי שראיתי את 12 הקופים, בגיל 12 או משהו. עד אז חשבתי שהוא רק פוזה :X. השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי... הוא שחקן מעולה, ואדם מגניב. מוזיקה אהובה: רוק ופאנק פדיחה שקרתה לכן: הממ... צחקתי על מישהו והוא עמד מאחורי
.

../images/Emo41.gifME../images/Emo26.gif

קצת באיחור אבל לא נורא...
כינוי: DaF
למה בחרתם בכינוי הזה: כי ככה כולם קוראים לי ואני אוהבת ת'כינוי
שם: דפנה
איזור מגורים: הרצליה
תאריך יומולדת: 15.8.90
איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: ג'וני דפ
הסרט האהוב עליכן: ממממ ליודעת.. הרבה כל סרט שבראד או ג'וני משחקים בו
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: מהסרט אושן 11
השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.. הבנאדם הכי מושלם שיש
מוזיקה אהובה: קצת רוק ובעיקר שחורה
פדיחה שקרתה לכן: ממ.. מרבה אני ילדה של פאדיחות.. חחח

עונה ../images/Emo9.gif

כינוי: לירונילה היחידה למה בחרתם בכינוי הזה: רציתי לכתוב לירון אבל הוא היה תפוס אז פשוט הלכתי על סתם משהו שנשאר פנוי ... גיל: 14 עוד מעט.. שם: לירון איזור מגורים: נוותר.. תאריך יומולדת: 19.09.90 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: מלא! אולנדו בלום , יו ג'קמן, מרי קייט ואשלי, אנג'לינה ג'ולי ועודדדד!!! הסרט האהוב עליכן: יש כמה טובים אבל הכי שר הטבעות מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: כמו רובכן בטרויה..הושפעתי קצת.. אבל תמיד הערצתי אותו כשחקן.. השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... שחקן מעולה, מושלם! מוזיקה אהובה: הכל!! אבל בעיקר פופ פדיחה שקרתה לכן: אמממ...לא זוכרת

Zohar James

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo36.gif

כינוי: Zohar James למה בחרתם בכינוי הזה: כי...אני אישתו של דאנקן מבלו חחח...סתם גיל: 14 שם: זוהר איזור מגורים: כפר סבא תאריך יומולדת: 28.3 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: התאומות אולסון, אורלנדו בלום, טום קרוז, טום הנקס ועוד.. הסרט האהוב עליכן: טרויה מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: ברוחות של תשוקה השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....שחקן מצויין וכוסון לא נורמלי מוזיקה אהובה: פופ והיפ הופ פדיחה שקרתה לכן: יש לי המון פאדיחות חחחח..

שליייי

כינוי: למה בחרתם בכינוי הזה:כי אני בפורום חברים וזה על שם מונדלר שזה מוניקה וצ'נדלר גיל:16 שם:נוי איזור מגורים:איזור השרון(לא באלי להגיד עיר- משיודע יודע:) תאריך יומולדת:26.10.88 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:כל הקסט של "חברים",ג'יק ג'ילנהול ודיוויד ארקט הסרט האהוב עליכן:הממממ.... אין לי ממש אבל אחד הטובים שראיתי זה חייב להיות "טרויה" מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:מאז שראיתי טרויה השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... כוסון עולמי ושחקן מעווולהה מוזיקה אהובה:כמעט הכללללל בעיקר שקטה ישנה פדיחה שקרתה לכן:המממ... אשמור את זה לעמי

אניאניאניאני../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

כינוי: זוארץ שולט
למה בחרתם בכינוי הזה: כי אמא שלי וחברה טובה מאוד מאוד שלי קוראות לי ככה.
שם: זהר
איזור מגורים: לומשנה
תאריך יומולדת: 6.8
איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: אורלנדו בלום, ג'וני דפ, ליב טיילר ועוד קצת אורלנדו בלום(
).
הסרט האהוב עליכן: יש המון. טרויה, הסמוראי האחרון, איש על הירח, עיר של מלאכים, היפה והחיה, שר הטבעות ועוד המוןהמון.
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: תמיד אהבתי אותו, אבל כפרצוף. כשחקן התחלתי לאהוב אותו אחרי טרויה.
השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... הוא שחקן מעולה וכוסי בטירוף
מוזיקה אהובה: הכל.
פדיחה שקרתה לכן: עזבו. יש הרבהההה יותר מדי.

tuty fruty

New member
התשובות שלי

כינוי:בפורום tuty fruty למה בחרתם בכינוי הזה:סיפור ארוך מפורום אחר שאני נמצאת בו גיל:16 וחצי שם:רנה איזור מגורים:איזור השרון תאריך יומולדת: 29.9 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:ג'וליה סטיילס וג'וליה רוברטס הסרט האהוב עליכן:יש מלא-ריקוד צמוד 10 דברים שאני שונאת אצלך שיער מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:לא יודעת בדיוק מתי אבל הוא שחקן מעולה! השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....גם חתיך וגם שחקן מה אפשר יותר מזה? מוזיקה אהובה:רוק ישראלי פדיחה שקרתה לכן:קרו המון הכי שאני זוכרת שהייתי קטנה עשיתי סיבוב על האופניים כדי להרשים את חברים של אח שלי ונסעתי נורא מהר ונפלתי

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות שלי../images/Emo168.gif../images/Emo42.gif

כינוי: AsHtOn GiRl 3 למה בחרתם בכינוי הזה: כי אני אוהבת את אשטון
איזור מגורים: ת"א תאריך יומולדת: 14/4/89 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: אשטון קוצ'ר, בנחמין רוחאס, דרו פולר...
קמילה בורדונבה, קתרין הייגל...
הסרט האהוב עליכן: הצלצול
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: אחרי "טרויה"
השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... הבנאדם השני הכי יפה ומושלם בעולם
מוזיקה אהובה: רוק, פופ והיפ הופ
שונאתץ מזרחית וכל מוזיקה בעברית
פדיחה שקרתה לכן: חחחח קרו הרבה

NarihS

New member
אוקיי אני!

כינוי: NarihS למה בחרתם בכינוי הזה: זה השם שלי במהופך.. ShiraN NarihS הבנתם? :) גיל: ממש בקרוב 17. שם: שירן. איזור מגורים: מעלה אדומים, ליד י-ם.. תאריך יומולדת: 21.7.87 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: טום קרוז, ויל סמית', ג'ים קארי, קתרין זיטה ג'ונס, ניקול קידמן, ג'וליה רוברטס.. ויש עוד בעיקרון אבל זה לא חשוב.. הסרט אהוב עליכן: שר הטבעות!!!!!!!!!!!! מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: לפני 6 שנים. השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי... הוא הגבר הכי מושלם שקיים בעולם!!!!!!!!!!!!! וביקום כולו!!!!!!!!! מוזיקה אהובה: פופ, רוק, ראפ, היפ הופ, ורק לועזי. פדיחה שקרתה לכן: לא זוכרת כרגע... יש לי עוד משהו לספר!: אני חולה על הבקסטריט בויז! מעריצה אותם שנים!!! ובריטני ספירס היא הזמרת הכי מושלמת שיש!!!!! מתה עליה!!!

מיטל101

New member
אני עונה.....!!!

כינוי:מיטל101 למה בחרתם בכינוי הזה:סתם...לא ידעתי שאני אתחיל להיות בפורומים!! גיל:14 וקצת שם:מיטל איזור מגורים:חיפה תאריך יומולדת:10.6.90 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:המון-בראד פיט,אורלנדו בלום,ג'וני דפ,טום קרוז,ויגו,ויל סמית,ליב טיילר,פליפה,בנחמין,קמילה,לו ועוד המון.. הסרט האהוב עליכן:יש הרבה אהל הסרטים של הארי פוטר,שר הטבעות,טרויה ועוד....................................................... מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:מאז שאני זוכרת את עצמי.. השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....כוסון עולמי ושחקן מוכשר אחו שקשוקי....חחחח מוזיקה אהובה:כמעט הכל חוץ מקלאסי,אופרה והדברים האלה... פדיחה שקרתה לכן:לא ממש זוכרת...אבל החלקתי על קליפת בננה ברחוב...

למעלה