שרשור הכרות

dobash

New member
ההההממפ.שלי.=].

כינוי:
דובש למה בחרתם בכינוי הזה:
וואי חח סיפור ארוך.. בעיקר כי אני אוכלת מלא וקראו לי דובה=]..וסתם עוד משו חחח לא חשוב.. גיל:
15 שם:
הדר איזור מגורים:
ראש העין המעפנהה!=\ תאריך יומולדת:
6.12.89 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:
ממ... אורלנדו בלום,ג'וני דפ אנתוני הופקינס הסרט האהוב עליכן:
בלי שום ספקק רוחות של תשוקה מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:
וואי חח..מזמן...אממ... בגיל 12 ככה?.. השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי..
השחקן הכי טוב בעולם והאיש היפה ביותר עליי אדמות... מוזיקה אהובה:
פאנק רוק,רוק עברי ובזמן האחרון קצת גראנג' פדיחה שקרתה לכן:
יותר מדיי! כל חיי מבוססים על פאדיחות..=\

אנייייייייי

כינוי:
קישקאשתא למה בחרתם בכינוי הזה:
אמממממממ לא יודעת......סתם שם חמוד....מה?לא??? גיל:
14 וחודשיים בערך שם:
יעל איזור מגורים:
מרכז.....צריך גם עיר??אז.....מודיעין תאריך יומולדת:
18/5/90 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:
ג'וליה רוברטס, לינדזי לוהאן......אין לי עוד, נראה לי....... הסרט האהוב עליכן:
לא יודעת, יש הרבה......אבל אני ממש אוהבת את "אלאדין", של דיסני, סרט ממש יפה....מומלץ בחום!!! מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:
לא יודעת......תמיד אהבתי אותו בגלל המראה שלו, בזמן האחרון התחלתי לאהוב אותו גם כשחקן... השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....
כוסון עולמי ושחקן טוב... מוזיקה אהובה:
הכל חוץ ממזרחית!!! פדיחה שקרתה לכן:
כשהייתי קטנה, אז הלכתי עם המשפחה למלון "ריביירה" באילת, ונתקעתי בזכוכית, כי חשבתי שזה מעבר, כאילו שאין שם זכוכית......איזה מטומטמת הייתי!!!!

Dark Muse

New member
../images/Emo13.gif

כינוי : Dark Muse למה בחרתי בכינוי : מורכב משם של הלהקה MUSE שאני מאד אוהב ומזדהה ומניק ישן שלי במשחקים גיל : 17.10 שם: גיא אזור מגורים: בת ים תאריך יום הולדת: 15.9.86 איזה עוד שחקנים אני אוהב: ג'וני דפ, אדוארד נורטון, אד הריס ועוד הרבה טובים. בראד פיט בשבילי קודם כל כישרון ענק ושחקן ענק, אחרי זה כל השאר. מוזיקה אהובה : מיוז נייטוויש ברי סחרוף פדיחה קרתה לי : לא היו לי הרבה... לא זוכר אותם

sallta

New member
../images/Emo118.gif

כינוי: סווירררלי ז"ל
למה בחרתם בכינוי הזה: כי סווירררלי ז"ל גיל: 16 שם: - איזור מגורים: - תאריך יומולדת: עבר איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: אדוארד נורטון הסרט האהוב עליכן: שירות המשלוחים של קיקי
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: אף פעם לא ממש אהבתי אותו השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... הוא שחקן . מסתורי [?] מוזיקה אהובה: ראפ, היפ הופ, R&B, מה עוד יש [?]
פדיחה שקרתה לכן: כתבתי בפורום הזה

love amor

New member
עונה../images/Emo9.gif

כינוי:love amor למה בחרתם בכינוי הזה:אתם לא רוצים לדעת
גיל:17 שם:עדי איזור מגורים:חולון תאריך יומולדת:18.3.87 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:(אתן אוהבות
)ג'וליה רוברטס,מישל פייפר,רנה זלווגר,יו גרנט,ניקול קידמן..
הסרט האהוב עליכן:12 הקופים ורוחות של תשוקה מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:אממ לא זוכרת
השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....
מוזיקה אהובה:הכל(חוץ ממה שלא..) פדיחה שקרתה לכן: לא יודעת חח

love amor

New member
תיקון:

בסרט אהוב אם הכוונה לבכלל..אז יש מלא
חשבתי רק שלו

metl

New member
אני../images/Emo70.gif

כינוי: metl למה בחרתם בכינוי הזה: אממ...לא יודעת
גיל: עוד מעט 15 שם: מיטל איזור מגורים: פ"ת תאריך יומולדת: 28.10 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות:ג'וליה רוברט,יו גראנט,ברוס וויליס,טום קרוז (
) אממ..זהו לבנתיים הסרט האהוב עליכן: הרבה...אין משהו ספציפי מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....שחקן מדהים ומוכשר אה כן,וגם חתיך!
מוזיקה אהובה: אממ...הכל? פדיחה שקרתה לכן: אממ...לא זכור לי כרגע

13usted

New member
../images/Emo70.gifהיי../images/Emo70.gif

כינוי:13usted
למה בחרתם בכינוי זה?כי אני מתה על באסטדדדד
שם:רחלי
איזור מגורים:חדרה-בלעכס בלעכס בלעכס
תאריך יומולדת:כג אדר,20/3
איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבת:אשטון קוצ'ר
ויואן מקגרגור
הסרט האהוב עליכן:FIGHT CLUBBBBB
מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן:כשחקן...נראה לי אחרי שראיתי רוחות של תשוקה
השלימו את המשפט הבא-בראד פיט בשבילי...היצור הכי יפה
ומוכשר עלי אדמות
מוזיקה אהובה:רוקקקקק
ופופ רועש
פדיחה שקרתה לכן:אממ...לוידעת
סופסוף פורום לבראאאאאאאאד:)

joey 666

New member
לא קשורה לפורום.... משועממת

כינוי:joey 666 למה בחרתם בכינוי הזה:ג'ואי הוא השם שלי וגם שמתופף של סליפנוט! גיל:15 שם:ג'ואי איזור מגורים: כרמיאל :\ תאריך יומולדת: 18.7.89 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: אנג'לינה ג'ולי, ג'ים קארי, אנטוניו בנדרס, ליאונרדו דיקפריו הסרט האהוב עליכן: ג'יי ובוב השקט וטיטניק מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: אמממ... הוא אחלה ושווה השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... שאלה מכשילה? חח סתם... שחקן מצוין! מוזיקה אהובה: מאטל פדיחה שקרתה לכן: לא זכור לי

hadasrulez

New member
אנייייי

כינוי: hadasrulez למה בחרתם בכינוי הזה: כי רק ככה הוא הסכים להכניס אותי גיל: 14 שם: הדס איזור מגורים: מרכז תאריך יומולדת: 17.5 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: צ'אד מאריי, לינדסי לוהאן הסרט האהוב עליכן: freaky friday, Mean girls מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: וואוו נראה לי מתמיד חח השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי....הגבר האידיאלי(?) מוזיקה אהובה: פאנק ומה שמסביב פדיחה שקרתה לכן: שאני אתחיל..?

Velma Kelly

New member
אני../images/Emo3.gif

כינוי: Velma Kelly למה בחרתם בכינוי הזה: אחרי הסרט, הדמות עוררה בי השארה מסויימת באותה תקופה.. גיל: 15 (עוד 3 חודשים
) שם: גל איזור מגורים: רמת גן תאריך יומולדת: 6.10 איזה עוד שחקנים ושחקניות אתן אוהבות: קולין פארל (בעלי היקר
), ברוס וויליס, רוברט דה נירו, מל גיבסון, יואן מקרגור.. (פחות שחקנים יותר במאים: מל ברוקס, קווינטין טרנטינו, טים ברטון) הסרט האהוב עליכן: של בראד פיט? אם כן אז "מועדון קרב" אם לא אז "הנסיכה הקסומה" מתי התחלתן לאהוב את בראד פיט כשחקן: כשחקן? "במועדון קרב" בכלל? מאז שדודה שלי תלתה את הפוסטר שלו בחדר כשהייתי קטנה.. השלימו את המשפט הבא- בראד פיט בשבילי.... איך בן אדם צריך להראות בגיל 40:) מוזיקה אהובה: משינה, קווין, סאונטרקס למינהם, דוקטור קספר.. פדיחה שקרתה לכן: נתתי למישהו כינוי כדי שאני לא אדע שאני מדברת עליו ואז הוא גילה והבנתי כמה דיברתי עליו לידו

למעלה