שרשור התפקדות!!

fay valentine

New member
../images/Emo180.gif שרשור התפקדות!!

הזכויות על חלק מהשאלות שייכות לשינג'י איקארי-קון, כי העתקתי את חלקן ממנו. (תודה לך!!
) שם: גיל: כיתה: מאנגה אהובה: אנימה אהובה: דמות הכי אהובה בבליץ': דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): משהו קטן על עצמכם: משהו שבא לכם לספר לי: משפט שאתם אוהבים: פתיחה הכי אהובה: סיומת הכי אהובה: זנפקטו אהוב: מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): שיהיה לכוווולם אחלה סופ"ש וקיץ חם ומאגניב!!

Ikari Shinji

New member
שמח ששימשתי מקור להשראה

שם: אוראל גיל: 19 כיתה: צבא - קריה מאנגה אהובה: הייתה D.N.Angel אנימה אהובה: הייתה Rurouni Kenshin OVA דמות הכי אהובה בבליץ': Ishida Uriyuu דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): nope משהו קטן על עצמכם: הייתי פאנבוי ועזבתי את עולם האנימה משהו שבא לכם לספר לי: את מגניבה? משפט שאתם אוהבים: פוליטיקה היא לא הדבר הכי טוב שיש לנו, אבל היא הדבר היחיד שיש לנו - ראה"מ של בריטניה בזמן מלחמת העולם השנייה, 1950 פתיחה הכי אהובה: Rolling Star - YUI סיומת הכי אהובה: LIFE - YUI זנפקטו אהוב: Hitsugaya Toshiro - I have no idea what's his zanpakutou's name מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): משפץ את החדר (בזמן הנוכחי ונח מהצבא) תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): ציור שאני עובד עליו... לינק: http://haradarikufanboy.deviantart.com/gallery/

Guid

New member
הממ.. אם אפשר לשאול...

למה עזבת את עולם האנימה?

Ikari Shinji

New member
אני רק אגיד ש...

חטפתי זעזוע רומנטי מסויים שגרם לי לחשוב על מה שאני אוהב ולא אוהב בחיים שלי וגיליתי שאין לי מושג למה אני אהבתי אנימה בכלל. בגלל זה עזבתי אותו... אני עדיין מצייר והכל, פשוט לא בסגנון הזה יותר. אם כי מאנגה אני קורא מדי פעם, זה כן.

ShimiChan

New member
מתפקד

שם:שמעון\שימי גיל:16 כיתה:יא' מאנגה אהובה:בליץ' אנימה אהובה:בליץ'? דמות הכי אהובה בבליץ':אורהורה דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת):אוריהימה משהו קטן על עצמכם:אני דימונאי משהו שבא לכם לספר לי:יש לי זנב. משפט שאתם אוהבים:אז,את באה לכאן הרבה? פתיחה הכי אהובה:aqua timez-alones סיומת הכי אהובה:yui-life זנפקטו אהוב:ניג'יגסומי\סנבונזאקורה מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה):משחק במחשב תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה):אין לי :)

ketty the sheep

New member
מיאו~~

שם: קטיה גיל: 19~ מאנגה אהובה: Hunter x Hunter, בליץ'. אנימה אהובה: האנטר האנטר~ דמות הכי אהובה בבליץ': זה משתנה כל יום בערך. כרגע - גרימי. D: דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): ממ.. צ'אדו? ^^ משהו קטן על עצמכם: אני עייפה.
משהו שבא לכם לספר לי: האמא של המנהלת פורום שלכם כל כך שמנה שבגללה לוקח לפורום חצי שעה לעלות. משפט שאתם אוהבים: hai, Tuti desu? :D פתיחה הכי אהובה: Hanabi (זה היה שיר פתיחה, נכון? אין לי כח לבדוק עכשיו. >.<) סיומת הכי אהובה: הוקיבושי זנפקטו אהוב: של רוקיה D: קירהקירה. מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): הולכת לישון. x___x

JeeChan

New member
עונה ^^

שם: אור גיל: 20 כיתה: אין P: מאנגה אהובה: אין מנגה ספציפית ^^, כרגע בליץ', דיגריימן וטסובאסה אנימה אהובה: יותר מדי X_X הפעם אומר חשיש [פרינס אוף טניס] ^^ דמות הכי אהובה בבליץ': איצ'יגו [כמה לא צפוי O:] דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): אין לי כוח לחשוב על כאלה XD משהו קטן על עצמכם: שאלו ואני אענה י.י משהו שבא לכם לספר לי: שאלו ואני אענה '.' משפט שאתם אוהבים: XD אין פתיחה הכי אהובה: פתיחה שניה :] סיומת הכי אהובה: סיום חמישי 3> זנפקטו אהוב: של איצ'יגו P: מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): נפגש עם ידידים/ידידות, רואה אנימה, קורא מנגה.

The Snow fox

New member
שלום.

שם: מריל. גיל: 14. כיתה: י"ט. מאנגה אהובה: וואן פיס. אנימה אהובה: אין לי. דמות הכי אהובה בבליץ': אוריהימה. דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): ג'ורג' קוסטנזה (סדרה אחרת P: ) משהו קטן על עצמכם: משהו קטן וטוב. משהו שבא לכם לספר לי: ונדמה שזה קרוב. משפט שאתם אוהבים: "It's a Festivus miracle!" פתיחה הכי אהובה: לא יודע. סיומת הכי אהובה: לא יודע. זנפקטו אהוב: לא יודע, אני ממש אוהב את החרבות בבליץ'. מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): אין לי יותר מדי מוטביציה לעשות משהו בזמן האחרון, אז אני עושה הרבה כלום, אם יש זמן פנוי. אבל עקרונית יש לי המון תחביבים, אבל אני מתעסק איתן כשיש לי מוטביציה=> חופשים. תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): הו.

Hinamori

New member
טוב!

שם: חנ. גיל: החודש אני אהיה 14 ^___^ כיתה: ח'. אבל גם זה הולך להשתנות החודש. XD מאנגה אהובה: וואן פיס ודי גריי מן. אנימה אהובה: וואן פיס 3> דמות הכי אהובה בבליץ': הינאמורי, היטסוגאיה~ דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): אממ... לא יודעת בבליץ', פעם הייתי מזדהה עם הינאמורי. מסדרה אחרת אני מזדהה עם מיראנדה מדי גריי מן [מי לא? י.י] משהו קטן על עצמכם: אני שונאת את רינאלי. משהו שבא לכם לספר לי: התמכרתי לדג"מ שוב ;___; פרק 120 כזה... אמג. כולם מסכנים-צ'אן!!! חוץ מרינאלי, הלוואי שרוד תהרוג אותה כבר >___>;;;;; משפט שאתם אוהבים: "כל הטענות בדבר עליונות האדם לא יכולות לשנות עובדה אחת: בסבל כולם שווים" - פיטר סינגר. פתיחה הכי אהובה: די-טכנולייף. סיומת הכי אהובה: הוקיבושי ^___^ זנפקטו אהוב: של היטסוגאיה. מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): אנימה, מנגה, כינור. בזה בערך מסתכמים הדברים שמעניינים אותי. XD תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): ^___^ דג"מ דג"מ דג"מ~

Aneduune

New member
מיאו.

שם: גיל: כיתה: ט', עודמעט י'. ._.; מאנגה אהובה: X/1999. אנימה אהובה: נארוטווווו 3333> דמות הכי אהובה בבליץ': ביאקויה~ דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): הממ. ._.; בסדרה אחרת, סאסקה(נארוטו) KILL ME. אני עדיין לא מבינה את זה. משהו קטן על עצמכם: אני מכורה לנארוטו? '-'; ולשוקולד. ולאנימה\מנגה. ולספרים. ולעוד המון דברים. ילדה מכורה. משהו שבא לכם לספר לי: אצ'י+הומואים זה השילוב! ^^ משפט שאתם אוהבים: People can't gain anything without sacrificing something else. [פמ"א.] פתיחה הכי אהובה: D-tecnolife סיומת הכי אהובה: החדשה נורא נחמדה. זנפקטו אהוב: של ביאקויה. B| מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): יותר מידי אנימה. ._.; תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): _________________

Ikari Shinji

New member
אל תשחקי מלוכלך, תשתפי פעולה כמו כולם ותגידי

שם וגיל, לא יפה לא להגיד. אם כבר משתתפת, אז עד הסוף... אל תדאגי, אנחנו לא נושכים (יותר מדי חזק).

Aneduune

New member
ווטפXDDDDDD O_O"

למה זה ריק? ._. טוב, אז... [אי אפשר לערוך כאן, נכון?] שם: ג'ואנה~[ג'ונע, ג'וני וכד'.] גיל: 15 וכמה חודשים~

Tiger Eye16

New member
מתפקדת!!!

שם: הדס גיל: 17 וחצי כיתה: י"א מאנגה אהובה: היחידה שאני קוראת כרגע ~~ בליץ'! אנימה אהובה: כמובן בליץ'~~ ^___^ דמות הכי אהובה בבליץ': קן-צ'אן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): קן-צ'אן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו קטן על עצמכם: אממ אנמממ אממ... ~כלום~ משהו שבא לכם לספר לי: אמממ פיקה היא הכלבה היא פיקתית בעולם XDDDD (תעשו כאילו אתם מבינים) משפט שאתם אוהבים: "הבל הבלים אמר קהלת הכל הבל" (קהלת א',1) מה?!?!?!? אני מושפעת בצורה קשה.. לא אשמתי.. מחר בגרות לא .. כבר היום!! מה אני עושה פה?!!?!? פתיחה הכי אהובה: הכל חוץ מטונייט טונייט סיומת הכי אהובה: הוקובושי זנפקטו אהוב: סנבונזאקורה ^^ מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): רוקדת

RaVeN IYI

New member
רייבן היתה פה, משום מה~

שם רייבן. גיל 18 יום שישי. כתה יב', אבל מי בכלל לומד שם י.י מנגה אהובה דיגריימן, עד פרק 97 [T_T] אנימה אהובה המ. המ.. היקארו נו גו. דמות הכי אהובה בבליץ' איצ'ימארו גין~ דמות שאתם מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת) לאלא, אני מיוחדת~ משהו קטן על עצמכם אני רוצה ארפי T_T משהו שבא לכם לספר לי יש לי ארפי~ משפט שאתם אוהבים "Show me yours and i'll show you mine" {: פתיחה אהובה D-techno life סיומת אהובה לייף והוקיבושי~ [הו הו והאנאבי >< לא ראיתי את הפרקים עם זה כי אין לי כח אבל השיר עצמו מעולה ^^] זאנפקוטו אהוב פח כאילו אכפת לי מזה י.י [שינסו 333>] עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה) ארפי~ ולכתוב. המוןהמון י.י לכתוב זה טוב 3> תמונה המהמ.. אין לי כח י.י;

למעלה