שרשור התפקדות!!

Noya Nyan

New member
גמאני ^^"

שם: נוי D; גיל: עוד מעט 15 ^^; כיתה: סיימתי ט' P: מאנגה אהובה: אממ. בליץ'. טסובאסה. כרונו. (דיגריימן?) אנימה אהובה: אהמאהמ. פרינסס טוטו? XD (גם CCS !#$) (נראה לי כל שבוע אני מחליפה ס_ס) דמות הכי אהובה בבליץ': רוקיהההה 3333> דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): אפחד XD משהו קטן על עצמכם: אני... ג'ינג'ית... ס_ס" משהו שבא לכם לספר לי: הרגע הורדתי את המחזמר של בליץ' עם כתוביות. XDD חהחה. משפט שאתם אוהבים: "כל האנשים מחייכים באותה השפה :)" פתיחה הכי אהובה: Rolling Star ו- DtechnoLife סיומת הכי אהובה: Sakura Biyori זנפקטו אהוב: סודה נו שיראיוקי 3> הזאנפאקטו של רוקיה 333> מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): אנימה P: מנגה P: מחשב P: תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): אולקיהימה 333333> יאיאיאייי *___*" קאוואיי ;;

fay valentine

New member
Ossu!! ^_^

שם: מירב (מיי) ראש-דלעת גיל: 22 לצערי כיתה: ג' (מכללה) מאנגה אהובה: דת' נוט אנימה אהובה: נארוטו ובליץ'. דמות הכי אהובה בבליץ': השילוש הקדוש - קנפאצ'י כי הוא מופרע, אורהרה כי הוא שולט, וצ'אדו... כי אני רוצה לאנוס אותו בלילה ולנשוך לו את השפה התחתונה. ^^;;;;;; דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): קואיצ'י מדיג'ימון4 (כי גם אני כל הזמן נופלת). משהו קטן על עצמכם: אני דלעת. משהו שבא לכם לספר לי: ... אני דלעת משפט שאתם אוהבים: הנאום של זאנגטסו מהפרקים הראשונים איתו. "תסתכל קדימה. אל תהסס. ...." זה פשוט אחד המשפטים הכי אהובים עליי. פתיחה הכי אהובה: אסטריסק וטונייט-טונייט-טונייט. סיומת הכי אהובה: אני אוהבת הרבה מהם. קשה לי לבחור אחד. זנפקטו אהוב: זאנגטסו וסנבונזאקורה מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): משחקי פלאש באינטרנט. זה ממכר. אה ושטויות עם הפוטושופ. תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): אחרי הרבה זמן שעבדתי על התמונה הזו, שיפצתי, בניתי מחדש ושילבתי - סוף סוף זה מוכן. התמונה של איצ'יגו בתחבושות מפרק 114 (אני חושבת), בלי קון עליו! יאיי!!!

Ayelet chan

New member
*עונה*

שם: איילת. גיל: 15 וחצי. כיתה: ט'. מאנגה אהובה: פרוטס. אנימה אהובה: CCS. דמות הכי אהובה בבליץ': רוקיה. ^__^ דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): לא יודעת... X: משהו קטן על עצמכם: אני איילת, היי. ^__^ משהו שבא לכם לספר לי: הא, יש לי שיער? משפט שאתם אוהבים: The best happiness is seeing the one you love happy. פתיחה הכי אהובה: הראשונה של CCS. סיומת הכי אהובה: של CCS. זנפקטו אהוב: שאורי? XDDDD לא, סתם, של היטסוגאיה~ מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): רואה אנימה/קוראת מאנגה. תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה):

Ayelet chan

New member
בעצם, אני גם ממש אוהבת טסובאסה,

ודיגריימן וכל מאנגה של קלאמפ. XD

מתפקדת! המפקד!

שם: ניצנע גיל:15 כיתה:ט מאנגה אהובה: הוליק אנימה אהובה: בהתלבטות קשה ביותר דמות הכי אהובה בבליץ': דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): מזדהה עמוקות עם רוקיה בעיקר משהו קטן על עצמכם: אני מקבלת שוגר-היי נורא בקלות ומשמרת אותו לאורךף זמן משהו שבא לכם לספר לי: אני חושבת שהחיים יפים? משפט שאתם אוהבים: "בלי אבל!" פתיחה הכי אהובה: די טקונולייף *___* סיומת הכי אהובה: הוקיבושי *___* זנפקטו אהוב: של רוקיה *_* כל כך יפה...... מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): הכול! תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): שיהיה לכוווולם אחלה סופ"ש וקיץ חם ומאגניב!!

Goggle Girl

New member
>3<

שם: עדי גיל: 20 כיתה: ;[ מאנגה אהובה: פרוטס באסקט וגנשיקן אנימה אהובה: בליץ', וואן פיס וניאון ג'נסיס אוונגליון. וליין. דמות הכי אהובה בבליץ': איצ'יגו כמובן, למרות שאחרי מה שהולך עכשיו בסדרה אוריהימה לקחה ממנו את התואר של דמות אהובה בכלל בסדרה והוא נשאר בתור הזכר הראשי. דמות שאתם הכי מזדהים איתה: בבליץ' זו אוריהימה. היא פשוט כזאת דמות קוקי שעושה לי כל הזמן צביטה בלב. היא וקייגו האמת. פשוט כי הוא רעשן וחמוד ורוצה צומי ולא נותנים לו ;[ משהו קטן על עצמי: אני לא קטנה! O< משפט שאתם אוהבים: המשפט המפורסם של אוריהימה על הגשם, המשפט של איצ'יגו מTATOOS IN THE SKY, השאלה של סורה מצ'יין אוף ממוריז על אם הוא כל כך מאוהב בקאירי, למה למען השם הוא לא זוכר אותה, וכמובן המשפט המעוות מקינגדום הארטס שתיים - Sora. It starts with an Ass. פתיחה הכי אהובה: אלונז סיום הכי אהוב: MY PACE זנפקטו אהוב: למען האמת אין לי '-' מה אתם עושים בשעות הפנאי: קינגדום הארטס, אנימה, מנגה, פיקים, ציד פאנארטים עצבני

CibiHeart92

New member
ניה!

שם: נאקורי גיל: 19 D:< עכשיו באמת כיתה: =ם=; מאנגה אהובה: פרוטס באסקט ודי גריי מן אנימה אהובה: פרוטס באסקט ופרינס אוב טניס דמות הכי אהובה בבליץ': רנג'י דמות שאתם הכי מזדהים איתה בבליץ' (או בסדרה אחרת): קיו מפרוטס באסקט משהו קטן על עצמכם: אני סכיזופרנית. בו. משהו שבא לכם לספר לי: יש לי יום הולדת היום י.י משפט שאתם אוהבים: "אלכס עזב את צה''ל, עמית הוא המש''ק החדש" (זה משפט שאני ממש רוצה לשמוע) פתיחה הכי אהובה: פליי היי של פרינס אוב טניס סיומת הכי אהובה: מיי פייס D: זנפקטו אהוב: היורינמארו! 3> מה אתם עושים בשעות הפנאי (במידה ויש כאלה): ציור~~~~~ תמונה (אם בא לכם. לא חייב בהכרח שלכם. אפשר גם מעולם האנימה והמאנגה): D: מהמצעד ביום שישי //( ^3^ )

fay valentine

New member
מזל טוב!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif|מתנה|

הרבה הרבה מזל טוב. רק עוד שנה עד לחילוף קידומת, הא? איך היה המצעד?

למעלה