שרשור ח
שי

Forza Italia

איטליה שיחקו בצורה מושלמת. נכון, לא היו המון הזדמנויות (10 בעיטות למסגרת מכיוון איטליה לעומת 2 של גרמניה) אבל לטעמי המשחק לא היה משעמם לרגע! שליטה מושלמת בכדור (ראיתם כמה מסירות מדויקות?!) התקפה התקפה התקפה וריצה מטורפת במשך 120 דקות... בזכות השופט שנתן למשחק לזרום. הסיום היה מתוק במיוחד. פורצה איטליה!!

לא הייתה שום הצדה המועל יד

כאמור לפני זה היה בכלל ביד שמאל. אתה לא היית שמח לאחר שער ומניף ידיים לאוויר? זה נראה שהוא מודה לאלוהים בכלל, ולא להיטלר. המכות לא קשורות בכלל לשחקנים הגרמנים, אבל כן קשורות לשחקנים הארגנטינאים.ץ לאיטליה לא הגיע! הגרלה קלה מדי, לא שכנעו, שיחקו בונקרי לפי דעתי כשרק בסוף ליפי שלח את כולם קדימה בגלל החשש מפנדלים.

ארגינין

New member
צודק!

מי שבקושי מנצח את ארה"ב ואת גאנה ואת אוקראינה אמנם הביסו, אבל לא במשחק משכנע במיוחד (מבולגן, הגנתי עם מתפרצות).. לא צריך להגיע לגמר לדעתי. גם לא צרפת לצורך העניין. בכלל המונידאל הזה אף נבחרת לא שכנעה, רק ארגנטינה לדעתי באמת הגיעה מבית קשה (סרביה ומונטנגרו, הולנד.. קבוצות קשות) אבל ברגע החשוב הם עפו.. נקווה שפורטוגל יעשו פייט יפה, למרות שגם להם לא מגיע (אלימות מטורפת מול הולנד וגם מול אנגליה).

אני אוהב סטטיסטיקה

שלושת הקבוצות האחרונות ששיחקו נגד פורטוגל לא הצליחול לסיים את המחשק ב-11 שחקנים...אז הם לא משחקים נקי זה בטוח. ואיטליה? עם כל פרשות השחיתות שמה, וסיפורי מכירות המשחקים...הלוואי שלא יזכו כי הכל ישכח למושחתים. אחרי שגרמניה עפה אני בעד צרפת, כדי שנוכל להגיד שאלופת העולם לא הצליחה לנצח פעמיים את ישראל הקטנטונת

ארגינין

New member
רצית סטטיסטיקות..

מונידאל 70 ומשהו (לא זוכר איזה)- הכדורגל באיטליה היה על סף הכחדה בגלל פרשת שחיתות ענקית שעירבה הרבה קבוצות. באותה שנה איטליה לקחו את המונדיאל (זה גם היה האחרון שהם לקחו נדמה לי) ההיסטוריה חוזרת?

asiuta

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif

וזה כל מה שיש לי להגיד... אה, ויהיה טוב, אל תדאג. יש הרבה דגות בים..

Corpus Magnus

New member
Is ıt possıble Im sufferıng fr

Is it possible that Im suffering from Manic depression ? I have times when Im really down followed by times when Im really up. Being down sucks ass, I truely dont know what to do inorder to get rid of that crappy feeling. Last night I had the most aweful dream. It lasted only a few second, for the first time of my mature life, I woke up suddenly screaming out loud in terror in a way that got the whole hotel up. The only thing I remember from that dream, is that Vines and other plants with massive spikes thrusted towards me in great speed in a formation similar to razor wire, the one on top of jails fences. I remember it impaling my entire body, cutting through my flesh from one side and returning from my backto cut me again. The pain was pretty real, and I can remember the pain even now, when Im awake. whats wrong with me ?

Corpus Magnus

New member
I workout even better than usual

I have great sessions, Im doing the regular ABC Program that I usually do - I even progress very good

אולי כדאי שתדבר עם מישהו

בתור התחלה, אתה יכול להיכנס לאתר של סה"ר: http://www.sahar.org.il/ יש שם עם מי לדבר ולפרוק קצת, אולי זה יעזור. אם לא, אולי הם ידעו למי להפנות אותך הלאה.

Corpus Magnus

New member
Sahar Are amatures.

They just lısten and do not develope the conversatıon. ıts lıke talkıng to a wall. I do not need people to tell me how hard the tıme ıs that Im goıng through, but to gıve me practıcal solutıons to my predıcament

אז אם זה כל כך מציק לך

וסתם לדבר על זה לא עוזר, לך לפסיכולוג, מישהו מקצועי שאמור לדעת לעזור לך.

Phrenum

New member
...

גם לי יש תקופות שבהן אני בטוח שאני מאני דפרסיבי, אין יותר מדי מה לעשות עם הדכאונות האלה, רק לזכור שהם יעברו. בקשר לחלומות, סיוטים קורים, גם לי קרה לא פעם שהתעוררתי בלילה אחרי סיוט שאחריו לא יכולתי לישון יותר (רק בלי הצעקות, הרפלקס הזה לא מפותח אצלי :-\), אני לא חושב שמשהו לא בסדר אצלך.

natalysh

New member
בואו לא ניסחף...

עם כל הכבוד למצב העצוב שאני מבינה אותו, אתה לא הראשון והאחרון שנפרד מחברתו ו/או היה לו סיוט. בתקופות קשות יש נטיה לדכדוך/סיוטים וזה הלא משהו פתולוגי, ולכן לפי דעתי אין סיבה לפנות לייעוץ פסיכולוגי וכו', אלא במקרים קיצוניים (שאני לא חושבת שזה המקרה פה). בתור התחלה אני הייתי מנסה לשפר לי את מצב הרוח בדברים קטנים, שטויות, ואין כמו להיות בחו"ל בשביל לעשות זאת. אז במקום לשרוץ פה, אני מציעה לך לקום ולהנות מהטיול, לפנק את עצמך בשטויות, לעשות מדיטציה. כל תקופה קשה עוברת. זה מה שאני משננת לעצמי כל יום ויום בשבועות האחרונים. תחשוב על כמה טוב יהיה לך אחר כך.

למעלה