שרשור כתבות

אגב כתבות

בכתבה קטנה שפורסמה היום בידיעות אחרונות היה רשום שאחרי הכל התרומות המיסים והכל ז'ניה ועובד קיבלו כל אחד 190 אלף שקל כבר היה עדיף לקבל את הג'יפ מהעונה הקודמת...

TEENAGER1

New member
לאו דווקא...

זה תלוי. לא לכל אחד יש מה לעשות עם ג'יפ. אז תגידו - שימכור את הג'יפ? חח תעשו לי טובה, עד שמישהו יקבל ג'יפ הוא לא ימכור אותו
מה שאני אומרת זה, שלדעתי אם ניקח את עובד וז'ניה כדוגמא - לכל אחד מהם יש יותר צורך בכסף מאשר בג'יפ.

זה נכון מה שאני התכוונתי לומר....

שאני מבחינה אישית הייתי במעדיפה לקבל ג'יפ.. אבל מה לעשות לא אני זאתי שקיבלתי את הפרס הזה

capoeira100

New member
סקופים בראיון בלעדי של עובד וז'ניה

מעונינים לקרוא ראיון בלעדי מלא בסקופים של המנצחים הגדולים של סוף הדרך 2 כנסו לאתר דוסיבות וקראו את הכתבה: "מיליון שקל ביבי"

ה ו ד י ש

New member
הם כאלה מצחיקים! ../images/Emo6.gif

עובד וז'ניה החמודים!!!! ושיהיה להם בהצלחה בהמשך הדרך! ובראיון הזה לא קשה לראות שהם באמת מתאימים. חחח אשליות...

shakshuka6

New member
חחח אחלה רעיון וגם קורע!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את ז'ניה אבל בגמר ממש עיצבן אותי שכשהם עשו את התשבץ אז ז'ניה התחילה עם נאום הלא מבינה שלה, ושמחתי לדעת שהיא מתנצלת ומסכימה שהיא לא הייתה צריכה להתערב. מגיע לה כל שקל ללא ספק!! וגם לעובד!!

sr16

New member
יפהההההה

מצחיק....עובד הזה גם חתיך וגם חכם! אבל ת'אמת הייתי בהתחלה בעד אוהד וישאל אחרי זה התחלתי לאהוב את ג'נייה ועובד....

למעלה