שרשור משחקים ושאלונים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מהירות וקצב על גלגלים מוצאים מהיום בפורום הרשמי לתחרות המירוצים הכי גדולה בעולם - פורמולה 1. בואו להכנס לקצב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1832
מדברים על משנתם של אנשי הימין הגדולים ודנים בסוגיות השונות מנקודת מבט קצת אחרת. פורום הימין שלנו מזמין אתכם להקליק ימינה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1833
ביסקסואליות, לסביות וטרנסיות בגילאי 30 ומעלה מוזמנות לפורום שכולו אהבת נשים, פורום לסביות 30+ מניף את דגל הגאווה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1834
חלקת האלוהים בעמק חפר מכילה כ-40 יישובים. אם אתם מתגוררים ביישובים, הצטרפו לפורום ישובי עמק חפר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1835
הם מבשלים, אוהבים וחושבים בשר. פורום קרניבורים מזמין אתכם להצטרף לחגיגת אוכל בשרי! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1836

../images/Emo41.gifמשחקים ושאלונים=]../images/Emo41.gif

מתגעגעת נשמותתת יאלה נצלו תשרשור!! אני תכף יעלה לפה איזה שאלון!!!
יום טוב..... תעלו גם!!!!

המכתב שלא יגיע ליעדו.../images/Emo105.gif

זה לא ממש משחק,אבל שיהיה^^ אמ,תכתבו מכתב למישהו או מישהי ופשוט תגידי לו או לה כל מה שאתן רוצות. ושזה יהיה אנונימי. שתפו פעולה חמודות:]]

נמנמנמ.../images/Emo105.gif

אני כ"כ מתגעגעת אליך, לשטויות שלך, לצחוק שלך, לשגעונות שלך, לחיבוקים שלך, למילים שלך, לטמטום שלך, תחזור כבר. לא להאמין חודשיים שלמים בלעדייך. והשיחת טלפון שלך עשתה לי כ"כ טוב לא להאמין כמה חיזקת אותי. הלוואי והייתי כמוך. לא נלחמת על שום דבר, עושה רק מה שאני יודעת שיעשה לי טוב, ומעיפה את כל הדברים הרעים, המעיקים. אתה פשוט חיי את החיים, נהנה, וכולם יכולים להזדיין. אני פשוט סוגדת לך. ואמנם נתת לי בערך 70 נשיקות לפני שהלכת אבל נו באמת, זה לא באמת מזיז לי. דמאט תחזור כבר, יש לנו ככ הרבה על מה לדבר.

MaStuLa76

New member
אתה..

אני יודעת שזה בלתי אפשרי, אבל כל כך רציתי שתהיה אתמול . שהיית רואה אותי. מחייכת. צוחקת. רוקדת. נהנת. אוהבת את החיים. אחרי שהכרת אותי בתור אחת די עצובה . הייתי מבטיחה , שהייתי סולחת על הכל . אבל לא היית שם . ואני לא סולחת. לא כרגע. לא שאתה צריך את הסליחה שלי , אתה חי את החיים , לא ? ניסיתי להמשיך הלאה . ניסיתי . נו. זה קשה, אתה יודע שזה קשה ? |: אני הרי בעצמי יודעת שלא קל לך בחיים . שראיתי אותך שוכב במיטה עוצם עיניים , פוקח , רואה בעיניים שלך , שאולי מאוחרי כל הפוזה , אתה ילד רגיש. שגם בוכה לפעמים . כן. אני יודעת את זה. ולמה אני בכלל מבזבזת את הזמן שלי במחשבות עליך ? זה לא ברור. גם לא ברור לי מתי זה ייפסק. מתי זה יפסק ?! דדדייייייייי , המציאות הזאת נושכת , כואבת, והכי ? מ-ע-י-י-פ-ת . התייאשתי . |:

../images/Emo28.gifיש לי מלא.נתחיל [:

הנה זה שוב קורה . הלב כואב הלב אוהב. אני לא מצליחה לשכוח אהבה שולטת במוח. שמך חרוט בליבי אני אוהבת עד עומקי נשמתי. למה הלב בחר דווקא בך? בך, שאין לנו זיכרונות משותפים, בך, שאין לנו יחד רגעים יפים . החלומות שלי חזרו ואיתם התקוות לראותך. אני אוהבת אותך .

lililulu

New member
אהם

אני מצטערת שלא יצא לנו להכיר... כל כך השתנתי מאז...אתה לעולם לא תבין כמה רציתי שתהיה כמו האח הגדול שאף פעם לא היה לי...אני יודעת שאם היית כאן זה היה קורה... ואולי אפילו היית מאושר פה, סיפרו לי שאתה היית זה שאמר שהחיים פה הרבה יותר טובים משם, ואין דוגמא טובה יותר מזאת למשפט "אל תפתח פה לשטן"... אני מאמינה שאתה שומר עליי או לפחות רואה אותי מלמעלה, אז תדע שאני לעולם לא אשכח אותך, ואני כל כך מצטערת אם פגעתי בך במעט זמן שיצא לנו להיפגש... אני אוהבת אותך.

.../images/Emo105.gif

הלוואי ויכולתי לקחת הכל כמוך, הלוואי ויכולתי להישאר קטנה ותמימה לנצח, כל החיים האלה, הפכו אותי להיות בן אדם כ"כ עמוק, זה מעצבן אותי, אני שונאת את זה. שונאת לנתח את התנועות של כולם, את המילים שלך, את המעשים שלהם. זה מוציא אותי מדעתי, הכבדות הזאת. היייתי עושה הכל כדי לא לקחת דברים כ"כ ברצינות, כדי להפסיק לנתח ולחפור בכל דבר. פשוט לחייך, לא לחשוב על אהבות מיותרות, על כאב מסויים, על דמעות העבר וההווה. אני בסך הכל ילדה. זה לא צריך להיות ככה. 2.11.07 הלוואי ותזכור לחבק אותי.

../images/Emo217.gifספיר? אם היית קוראת מה רשמתי היית מבינה

שלא משרשרים יותר כלום להודעות של תפוז ! פותחים הושדעה חדשה . בגלל שראיתי ששירה ורותם כבר רשמו פה אז אני לא מוחקת ..

MaStuLa76

New member
דיל? :)

מה הבעיה ? פתחי שרשור" משחקים ושאלונים " ותשרשרי את ההודעה הזאת לשם [= ככה זה יהיה יותר מסודר . [:

../images/Emo141.gifכן אבל דילבב=]]]

היה משעמם וזה אז אז אמרתי ננצל תשרשוררר לא נורא פעם ב.....לא תמיד שפותחים!

../images/Emo75.gifשל תפוז אפשר לנצל ,, את של אוף לא צריך

כי גם ככה זה שירשור מיוחד לכול הדברים שלא קשורים . :) אבל לפעמים אני מנצלש"ת שם כדי שיראו . [;

האם בחופש......./images/Emo105.gif

הייתם בים- הייתם בבריכה- יצא לכם להיות בקניון- הייתם במפגש פורום- הייתם בעבודה של אחד ההורים- הייתם בלונה פארק- נסעתם ברכת- נסעתם באוטובוס- ישנתם 12 שעות- הייתם בסופרלנד- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- מצאתם חבר- עבדתם- שתיתם- השתכרתם- עישנתם- צחקתם עד טירוף- עשיתם מלא שטויות- נסעתם לאילת- יצאתם מהארץ- קניתם דיסק חדש- התגעגעת ללימודים? קניתם ספרים- קניתם תיק חדש- סידרתם תחדר- דילגתם על לילה- הייתם בהופעה- הייתם במסיבה- הקשבתם לדיסקמן- הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתם בייביסיטר- קניתם שרשרת- קניתם נעליים- משעמם לי,מה לעשות^^

עונה:)../images/Emo105.gif

הייתם בים- אולי 60 פעמים[: הייתם בבריכה- כן. אבל פחותDD:: יצא לכם להיות בקניון- חח יצא לי?~_~ התנחלתי בקניונים של ארצנו היפהD: הייתם במפגש פורום- לא הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן הייתם בלונה פארק- לא. נסעתם ברכת- כן:) נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כןDDD::: הייתם בסופרלנד- כן^_^ הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אהאה.:]]] ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- 3 לילות אצל יהרדנה!333> מצאתם חבר- כן... עבדתם- כן שתיתם- כן השתכרתם- כן עישנתם- כן אבל זה היה קצר*.* צחקתם עד טירוף- כןן[= עשיתם מלא שטויות- אהא[= נסעתם לאילת- לא];;; לא נורא.בסוכות בע"ה.D: יצאתם מהארץ- לא]; קניתם דיסק חדש- כן:]]] של יוני,של מוש,היהודים:] יש עוד כמה.. התגעגעת ללימודים? קצת בהתחלה.. קניתם ספרים- כן קניתם תיק חדש- כןן
סידרתם תחדר- כןDD:: דילגתם על לילה- יענו לא ישנתי בכלל?~_~ לא יצא לי. הייתם בהופעה- במלא הופעותDDD:: הייתם במסיבה- כן הקשבתם לדיסקמן- לאD; הקשבתי לאמפיXD הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כן[= הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ברור:]]]] ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן!DDD: להרבה יותר מ-3 הייתה יומהולדתX_X היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא:] אני חושבת שהספקתי את כל מה שרציתי. עשיתם בייביסיטר- לא. קניתם שרשרת- כן קניתם נעליים- כןן[=

למעלה