שרשור משחקים ושאלונים

lililulu

New member
אם הוא צהוב כמו הסמיילי אוותר [:

אני לא מכניסה לגופי בולבולונים מכל הצבעים והסוגים כמוךD;

עונה:))../images/Emo105.gif

לאיזה כיתה אתם עולים? י' במילה אחת - איך היה החופש? אין דברים כאלה[: מצטערת אבל זה 3 מילים:) תתמודדו. משהו רע שקרה בחופש? הם טסו לי. חברה שלי נפטרה. ;; משהו טוב שקרה בחופש? הופעה של אביב גפן באמפי וואהל, ניצנים 2007! שזו חוויה ככ מדהימה. הופעה של שב"ק ס', אמ. ואני חושבת שג'וני אלדד נעמון ויהרדנה עשו לי את החופש בעיקרון:] והיה גם סופרלנד,מימדיון,ימית 2000 ועוד הרבה שאינלי כוח להיזכר בהם כעתD: אההה ונתניה ות"א והרבה !!!!!! :) מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם? כל ההופעות:] מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם? אילת =\ בשביל זה יש את סוכות!P: הכרתם אנשים חדשים בחופש? מלא:]]]]] מה קניתם בחופש הזה? X_X עדיף שאני לא אתחיל. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? שיהיה כיף:] שתקווה הזונה תכנס להיריון כבר! =\ חח,ושאני אצליח בבגרויות[;

../images/Emo204.gif עונה :)

לאיזה כיתה אתם עולים? ח' במילה אחת - איך היה החופש? סבבה משהו רע שקרה בחופש? -- משהו טוב שקרה בחופש? נמנמנמנ ... מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם? וואלה אממ לראות ת'בויז?! D: מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם? ללכת לאולפנים של כוכב נולד |: הכרתם אנשים חדשים בחופש? כן מה קניתם בחופש הזה? כל מיני D = מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? בהצללללה !! :)

חן XD

New member
עונה: ]

לאיזה כיתה אתם עולים? י' במילה אחת - איך היה החופש? חחלום משהו רע שקרה בחופש? כלום משהו טוב שקרה בחופש? הכל מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם? אממ הופעות וכאלה מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם? כלום הכרתם אנשים חדשים בחופש? בטחח מה קניתם בחופש הזה? אוו מלא מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? בריאות ואאהבה D; ;

שריתיXD

New member
../images/Emo47.gif <<כתרD;

לאיזה כיתה אתם עולים?ח' במילה אחת - איך היה החופש?כיף D= משהו רע שקרה בחופש?נתקעתי בת"א כל הלילה \= משהו טוב שקרה בחופש?פגשתי את אושרי P: מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם?קניון, קניון, קניון, קניון, אילת, קניון. מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם?- הכרתם אנשים חדשים בחופש?כן, נראה לי. מה קניתם בחופש הזה?בגדים,נעליים,תכשיטים,הסתפרתי,כרטיסי רכבת,בשמים,תיק לבצפר, ואולי יש עוד לא זוכרתXD מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה?איני יודעת לעצמי אבל- ששירה לא תשלשל לעולם. [:

../images/Emo217.gifיופי רותם :) = 3>

לאיזה כיתה אתם עולים? י'. במילה אחת - איך היה החופש? וואו
משהו רע שקרה בחופש? מסרו את החתול שלי. משהו טוב שקרה בחופש? כמעט הכל. הרבה מאוד דברים. מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם? להנות כמה שיותר :], לשפץ ת'חדר. מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם? לקנות מחשב. הכרתם אנשים חדשים בחופש? הרבה. מה קניתם בחופש הזה? כנ"ל. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? המון הצלחה.

MaStuLa76

New member
הפורום איטי כ"כ. |:

לאיזה כיתה אתם עולים?י' במילה אחת - איך היה החופש?בסדר משהו רע שקרה בחופש?אהמ משהו טוב שקרה בחופש?שראיתי את נופק זה הכי הכי מהכל. מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם?כל מיני [: מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם?לעבוד.|: הכרתם אנשים חדשים בחופש?כן מה קניתם בחופש הזה?מלא מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה?אהבה,טאקט.

../images/Emo141.gifעונההה=]

לאיזה כיתה אתם עולים?י'=] במילה אחת - איך היה החופש?אחלה
משהו רע שקרה בחופש?אבאאאאא שלייי
עזבו=\ משהו טוב שקרה בחופש?הרבה דברים=] מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם?כמעט כול מה שרציתי עשיתי נראלי חחח מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם?לסוע לצרפת ולא יסתדר בסוף=] הכרתם אנשים חדשים בחופש?כה=] מה קניתם בחופש הזה?שניה אני יבדוקXDהרבה חחחח מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה?הצלחה רבה!!!!!=]

../images/Emo75.gifטרלהלהלה . [:

לאיזה כיתה אתם עולים? י' . במילה אחת - איך היה החופש? אחלללללה . :) משהו רע שקרה בחופש? השכן ,,
בתחילת החופש .. \; משהו טוב שקרה בחופש? המווווון , ים המלח , ההופעה של הראל וכול מיני דברים קטנים כאלה . [; מה תיכננתם לעשות בחופש והלך לכם? אממ ההופעה . :) מה תכננתם לעשות בחופש ולא הלך לכם? רציתי ללכת לכפר המוזיקה אבל לא ייצא , למרות שהיה לי כרטיס . |: הכרתם אנשים חדשים בחופש? אממ אני חושבת שכן . מה קניתם בחופש הזה? אינלי כוח לפרט אבל המוווווווון . מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? הצלחה וכו' . D;

חן XD

New member
האם את...

בת? בן? בתולה? D; - עכשיו.. מאוהבת? עצובה? מאושרת? מאוהבת? יושבת? שומעת מוזיקה? לבד בבית? *תשממעעוו היה לי משעמם אז תשאו בתוצאות :) *

נוופריי

New member
נההה

בת?כן בן?כן בתולה? D; -אהההאה
עכשיו.. מאוהבת?כה עצובה?לא מאושרת?כה מאוהבת?כה יושבת?כה שומעת מוזיקה?כה לבד בבית?לא D:

../images/Emo217.gifעונה.

בת? אה הא. בן? חס ושלום D: בתולה? D; - בהחלט D: עכשיו.. מאוהבת? לא. עצובה? לא. מאושרת? כמעט D= מאוהבת? אמרתי שלא !!! יושבת? כן. שומעת מוזיקה? לא. לבד בבית? לצערי לא.

:)../images/Emo105.gif

בת? כן בן? O: בתולה? D; - לא עכשיו.. מאוהבת? כן עצובה? לא מאושרת? כן:]]]] מאוהבת? כן יושבת? לא אז עומדתD; ברור.D: שומעת מוזיקה? כן:] הכי קרוב לבד-אביב גפן לבד בבית? לא

../images/Emo141.gifעונההה=]

בת?כן כן
בן?בגלגול הבא אולי=]XD בתולה? D; -כןן=] עכשיו.. מאוהבת?חלקית=\ עצובה?כה
מאושרת?לא! מאוהבת?כבר שאלת חלקית=\ יושבת?כה שומעת מוזיקה?לא! לבד בבית?לא.....

../images/Emo75.gifעונהנהנה . D =

בת? יאפ . בן? יאפ . XD בתולה? D; - לא יאפ . D = עכשיו.. - עכשיו ? . מאוהבת? בהמווווון .
סתם , לא . >< עצובה? לא . מאושרת? אה הא מאוהבת? לא , יושבת? יאפ שומעת מוזיקה? כן לבד בבית? לא

../images/Emo75.gifאמממ , [;

"בתולה? D; - לא יאפ . D =" הי פה אל תחשבו דברים לא נכונים ,, D = חחחחחחחחחחחח XD

למעלה