שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
ואוו כמה זמן לא עניתי על השאלון הזה XD../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: MH
שיר השבוע לא של פראמור: You Me At Six- If I Were In Your Shoes We The Kings - Check Yes Juliet Mgmt - Time To Pretend סינרגיה - מתי את חוזרת? Chris Brown - Forever קליפ השבוע: You Me At Six- If I Were In Your Shoes מה שיצא לי לראות. כי אני לא נוטה לראות יותר את ערוצי המוזיקה. להקת/אומן השבוע: Chris Brown סתם כי הורדתי מלא שירים שלו XD אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: ~מנסה לחשוב מנסה לחשוב~ לאדעת XD משהו שלילי שקרה השבוע: צבא = צבועים בדרגה א'. (אחרי מה שהם עשו לאחותי אני אשכול את הרעיון של ההורים שלי עם ה"הצהרה"
) בגרות במת' (זה היה השבוע נכון?) סדרת השבוע: הלוחשת לרוחות || על טיבעי || האוס
|| חף מפשע סרט השבוע: ג'אמפ אין || פוסידון (אם ככה קוראים לסרט XD) || אקס מן -3 (לא אהבתי
) ציטוט השבוע: היינו ביום רביעי בטקס סיום קורס של אחותי וראינו את המפקדת המאוד לא נחמדה שלה. (מכשפה מפגרת) אני: יווו זאת המפקדת שלך? ~בוהה באיזו גמדה נפוחה~ אחותי: כן... אני: ואוו אני הייתי ממזמן מגלגלת אותה במדרגות מהקומה שלך (היא בקומה רביעית) עד למטה. היא הייתה מתגלגלת ממש יפה. אבא: אני פוחד לשלוח אותך לצבא. שלא תכנסי לכלא עם התגובות שלך O_O" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ דוד שלי היה בבלגיה והוא קנה לכולם מתנות ואז אני ואחותי קבלנו ארנקים (שלי כחול ושלה ורוד XD) דוד שלי: בשם ההנהלה והאידיות החשובה (האישיות הזאת זאת המפקדת של הקורס שכולם היו צריכים לעבור לדום כדי שהיא תלך XD) ~מביא לנו תארנקים~ אחותי: אווו מגניב שאנל... דוד שלי: לא, זה צ'אנל XDDDDDDDDDDD אני: כן, לא סתם צ'אנל, זה צ'אנל פריז... אתה בטוח שהיית בבלגיה? תמונת השבוע:

Emergency Exit

New member
אנייי, קצת באיחור.../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: When it rains שיר השבוע לא של פראמור: מוקי - אלוהים the ting tings -Great DJ Lifehouse - First Time קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=GF5wvycotuo להקת/אומן השבוע: מוקי\ לני קרביץ\ פאניק. אלבום השבוע: "באמת ומקרוב" - מוקי. משהו חיובי שקרה השבוע: שופינג עם אמא\ הינו 2 בנות בבית של חברהמהצופים היה מצחיק וטעים
\ לישון משהו שלילי שקרה השבוע: מלא ימי עבודה - גם בלילה. |: סדרת השבוע: ''הפמליה'' \ נמלטים סרט השבוע: 'ביום שזה יקרה' (אחד הסרטים המוזרים והדבילים חח) ציטוט השבוע: "dude, she already sounds like a chipmunk. " חחחחחחחחחח אחת התגובות בצ'יפמאנקיז של שיר של דה טינג טינגס. תמונת השבוע:

../images/Emo210.gif ימי עבודה בלילה ? ../images/Emo2.gif

אולי ישב"צים , לפי מה שאני יודעת אסור לעשות ימי עבודה בלילה .. ><;;

pati15

New member
|מתלהב|

שיר השבוע של פראמור:לא שמעתי אותם השבוע=( שיר השבוע לא של פראמור:NIRVANA-LITHIUM קליפ השבוע:____________ להקת/אומן השבוע:NIRVANA אלבום השבוע:___________ משהו חיובי שקרה השבוע:תעודות משהו שלילי שקרה השבוע:_______________ סדרת השבוע:בובספוג
סרט השבוע:לא ראיתי שום סרט=) ציטוט השבוע:"_______________________" תמונת השבוע:=)

May Music

New member
Tell me what I need to do.

שיר השבוע של פראמור: הממ Emergency שיר השבוע לא של פראמור: לא יודע קליפ השבוע: גם להקת/אומן השבוע: גם אלבום השבוע: גם משהו חיובי שקרה השבוע: אין משהו שלילי שקרה השבוע: עזבו. חח סדרת השבוע: אין. אולי בעצם פרוג'קט ראנוואי. סרט השבוע: אין ציטוט השבוע: בכותרת תמונת השבוע: בטח. חח

למעלה