ואוו כמה זמן לא עניתי על השאלון הזה XD../images/Emo29.gif
שיר השבוע של פראמור: MH
שיר השבוע לא של פראמור: You Me At Six- If I Were In Your Shoes We The Kings - Check Yes Juliet Mgmt - Time To Pretend סינרגיה - מתי את חוזרת? Chris Brown - Forever
קליפ השבוע: You Me At Six- If I Were In Your Shoes מה שיצא לי לראות. כי אני לא נוטה לראות יותר את ערוצי המוזיקה.
להקת/אומן השבוע: Chris Brown סתם כי הורדתי מלא שירים שלו XD
אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: ~מנסה לחשוב מנסה לחשוב~ לאדעת XD
משהו שלילי שקרה השבוע: צבא = צבועים בדרגה א'. (אחרי מה שהם עשו לאחותי אני אשכול את הרעיון של ההורים שלי עם ה"הצהרה"
) בגרות במת' (זה היה השבוע נכון?)
סדרת השבוע: הלוחשת לרוחות || על טיבעי || האוס
|| חף מפשע
סרט השבוע: ג'אמפ אין || פוסידון (אם ככה קוראים לסרט XD) || אקס מן -3 (לא אהבתי
)
ציטוט השבוע: היינו ביום רביעי בטקס סיום קורס של אחותי וראינו את המפקדת המאוד לא נחמדה שלה. (מכשפה מפגרת) אני: יווו זאת המפקדת שלך? ~בוהה באיזו גמדה נפוחה~ אחותי: כן... אני: ואוו אני הייתי ממזמן מגלגלת אותה במדרגות מהקומה שלך (היא בקומה רביעית) עד למטה. היא הייתה מתגלגלת ממש יפה. אבא: אני פוחד לשלוח אותך לצבא. שלא תכנסי לכלא עם התגובות שלך O_O" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ דוד שלי היה בבלגיה והוא קנה לכולם מתנות ואז אני ואחותי קבלנו ארנקים (שלי כחול ושלה ורוד XD) דוד שלי: בשם ההנהלה והאידיות החשובה (האישיות הזאת זאת המפקדת של הקורס שכולם היו צריכים לעבור לדום כדי שהיא תלך XD) ~מביא לנו תארנקים~ אחותי: אווו מגניב שאנל... דוד שלי: לא, זה צ'אנל XDDDDDDDDDDD אני: כן, לא סתם צ'אנל, זה צ'אנל פריז... אתה בטוח שהיית בבלגיה?
תמונת השבוע: