שרשור שמות

ZuLi90

New member
../images/Emo180.gif שרשור שמות ../images/Emo180.gif

השם שלי: האם אתה אוהב תשם שלך? אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? למה בחרת את הכינוי שלך? כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) מה השם של בעל החיים שלך? האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? סלאמת' אוהב אתכם

ZuLi90

New member
אני מניח שאני עונה !! XD

השם שלי: ליאור האם אתה אוהב תשם שלך? NOT אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? אלעד :) למה בחרת את הכינוי שלך? אממ רציתי תכינוי zugo ששזה כינוי עתיק יומין ונובע מהתאריך לידה שלי 2.4.90 כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) אנסטסיה XD ואולי אלעד אבל לא יודע XDD מה השם של בעל החיים שלך? ציפציף - קנר חמוד אבל פחדן
האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? בהחלט!... , היה לי עיפרון שקראו לו דודו (נו הייתי בן 7 ><) מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? עידן D:D: ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? מן הסתם שידעתי אחרת לא יכלתי לכתוב את זה והוא אכן מסתיר את זהההה!!!

עונה../images/Emo6.gif

השם שלי: נאור
האם אתה אוהב תשם שלך? לפעמים כן ולפעמים לא
אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? אין לי מושג
למה בחרת את הכינוי שלך? בדיחה אישית מטומטמת
כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) אם זאת בת- שרון כמובן
(וזאת תהיה בת
) מה השם של בעל החיים שלך? ביס
(תוכי
) האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? לא! מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות?
ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? הממ כן ידעתי, ולא יודע

אזירפאל

New member
../images/Emo12.gif

השם שלי: אלעד. האם אתה אוהב תשם שלך? מסתדר איתו.
אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? לא יודע. למה בחרת את הכינוי שלך? כי אני אוהב את השם ואת הדמות.
כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? כשנגיע לגבר נחצה אותו.
מה השם של בעל החיים שלך? יש כל מיני, אבל נלך על שרגא.
האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? לא. מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? כתוּמי, אני חושב (היא היתה כתומה
). ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? האמת היא שידעתי.
ואני לא מסתיר את זה, בכל פעם שיש שאלון או משהו אני כותב את השם שלי, ויש גם בכרטיס האישי.

ZuLi90

New member
חח אני כבר נהנה מהשרשור הזה XD

אלעד אוהבים אותך XD

נמ

השם שלי: זוהר האם אתה אוהב תשם שלך? כן אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? לא רוצה למה בחרת את הכינוי שלך? עשיתי רשימה של כמה כינויים דבילים כאלו שפעם חשבתי שהם מגניבים ובחרתי את זה
כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) אני בכלל לא רוצה ילדים, אבל נגיד משהו בינלאומי נחמד כזה. מה השם של בעל החיים שלך? אין לי.
אבל יש והיו לי חיות בסימס
היו לי יוּסטוֹ (גבינה צהובה בפינית), סוּמוּ (ערפל בפינית), טוּלי (רוח בפינית), פּילין (קשית בפינית XD)... האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? בהחלט. מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? הייתה לי מגיל שנתיים בובה של תינוקת שקראתי לה יעלי, על שם ילדה (בשם יעל P:) שהייתה חברה שלי בגיל 3 XD ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה?! ידעתי, והוא לא מסתיר
הוא כותב בשאלונים וכאלה.

Ice Queen 7

New member
נמנמ

השם שלי: אלה האם אתה אוהב תשם שלך? הוא בסדר אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? לאדעת למה בחרת את הכינוי שלך? כי אני אוהבת את השיר הזה כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? לא יודעת עדיין מה השם של בעל החיים שלך? דייזי האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? פעם, כן. כשהייתי מושפעת מבלו קראתי לטלפון שלי ריאן
מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? רקסי ]: ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? ידעתי, וכמו שהוא אמר, הוא כותב את זה בשאלונים וזה P: אבל פעם התבלבלתי בינו לבין אביעד

Liquid Dreams

New member
בווהווו

השם שלי: מאיה האם אתה אוהב תשם שלך? לא ממש אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? לינטו >: לא סתם ++ אממ, האמת שאני לא יודעת איזה שם הייתי רוצה. למה בחרת את הכינוי שלך? כשנרשמתי לתפוז אהבתי שיר בשם הזה
היום אני לא סובלת את השיר אבל הכינוי חמוד :] כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? רות :] תהרגו אותי, אוהבת את השם הזה ממש
מה השם של בעל החיים שלך? פוצי D::::::::::::::::::::::::::::: האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? לא XD מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? סְגוּלי, היא עדיין ישנה אצלי במיטה D: ~מפגרת~ אין לי איפה לשים אותה מה || ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה? ידעתי
והוא לא מסתיר XP

LadySilkworm

New member
אני :)

השם שלי: שירה האם אתה אוהב תשם שלך? כן, למה לא? אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? לא יודעת.. למה בחרת את הכינוי שלך? כי הייתי צריכה כינוי וזה הכינוי שלי בדיוואנט ארט [זה לא אומר שמותר לכם להיכנס לגלריה שלי P:] כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? לא יודעת, שיוולדו קודם P: מה השם של בעל החיים שלך? אין לי.. האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? לא XD מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? אין לה שם! חהחהחהחה:) ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? ממש קונספירציה!! P:

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo75.gif

השם שלי: לא אחשוף אותו כאן... האם אתה אוהב תשם שלך? לא בדיוק אבל בערך אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? שם לועזי למה בחרת את הכינוי שלך? כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) לא יודעת עדיין... אולי רון? או נמרוד? מה השם של בעל החיים שלך? אין לי האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? רק לאוסף שלי
מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? האמת, היו לי כמה בובות ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? אין לי מושג... הודגש באמצעות מדגישומטיק

שארון*-*

השם שלי: טל האם אתה אוהב תשם שלך? לא אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? לא יודע למה בחרת את הכינוי שלך? כי השיר מעולה והאלבום גם
כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) נמנמ אם יהיה בן אז ברנדון או תומאס++, אם בת אז דריה נראה לי
. מה השם של בעל החיים שלך? אין לי]: האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? כן..XD מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? אממ לא זוכרXDD; ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? כן ידעתי והוא לא מסתיר

Amir Noy

New member
../images/Emo7.gifSo I'm trying to teach you something, but

but you turn away so im trying to show you the path but you'll walk astray
(Sonic Sydicate - Enclave
) השם שלי: עמיר
האם אתה אוהב תשם שלך? בכלל לא
אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? אלכס/ריי
למה בחרת את הכינוי שלך? כי אני מעפאן
כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) אלכס,בן או בת לא משנה
מה השם של בעל החיים שלך? אין לי בעל חיים
האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? בדרך כלל לא...לאנשים כן
מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? לא זוכר...יש מצב שסנופי
ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? ידעתי,והוא אכן מסתיר את זה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מדגישומטיק כפרה עליך

עונהP:../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

השם שלי: מאי האם אתה אוהב תשם שלך? הממ..הוא בסדר D: אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? איימי..
למה בחרת את הכינוי שלך? בהשראה מהארי פוטרXD כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) יצחק, יצחקה, שלומי
מה השם של בעל החיים שלך? קליק. האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? כןD: מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? קאו-קאו
ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? בטח שהוא מסתיר את זה, עובדה שלא ידעתי
.

למעלה