שרשור שמות

adida33

New member
עונה../images/Emo8.gif

השם שלי: עדי האם אתה אוהב תשם שלך? לא:D אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? איי.ג'יי (מאי אהמ אהמ
) למה בחרת את הכינוי שלך? כי כל ה-ADI הרגיל היה תפוסXD כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) שמעון, יפה, ושמוליק
מה השם של בעל החיים שלך? לייקה האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? כן
מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? שוקי
ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!? לא

PerfectSP

New member
אני זוכרת שהעלתי את הנושא לא מזמן../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

שאני לפחות לא יודעת שמות של אנשים:) השם שלי:יסמין האם אתה אוהב תשם שלך?כ אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? למה בחרת את הכינוי שלך?כי סימפל פאן זה ררר...
כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו)פעם אהתי כמה שמות,ועכשיו אני שונאת אותם
אבל דניאל זה כן
אבל לבן מה השם של בעל החיים שלך?ומה אם אין לי?! האם אתה נוטה לתת לדברים שמות?אה...לא ממש,אבל יהיה ממש מגניב לקרוא לגיטרה באס שלי דיויד
מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות?
אין
ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!?

PerfectSP

New member
אה,אופס שחכתי את האחרון- ../images/Emo190.gif

ולסיום: האם ידעת שהשם של "אזירפאל" הוא אלעד? האם זה נכון שהוא מסתיר את זה!?למדתי את זה לא מזמן

Amir Noy

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifנפתחה קומונה ל- Sonic Syndicate../images/Emo41.gif

נפתחה קומונה חדשה ללהקת הדת' מטאל מלודי - סוניק סינדיקאט!! לאחר הוצאת האלבומה השני והחדש Only Inhuman נפתחה לה קומונה חדשה בתפוז!
כולכם מוזמנים לבוא,לבקר ולהגיב ולדבר על הלהקה ועל שיריה!!
כתובת מקוצרת
http://communa.tapuz.co.il/SonicSyndicate לינק
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=SonicSyndicate כולם מוזמנים!
תודה על שיתוף הפעולה.

PerfectSP

New member
צטרפו!D: ../images/Emo190.gif

אבל לא מנצלש"ים להודעות כאלו:) מנצלש"ים לאופים או לתפוזבלים.:) ודווקא יש תפוזבל למעלה:)

Dave2D2

New member
P:

השם שלי: אדיבה |: האם אתה אוהב תשם שלך? לא בטוחה, שם חמוד אבל מעצבן אם לא , איזה שם היית רוצה במקום? אממ, נראה לי איזה שם אנגלי, אמילי או משהו...:) למה בחרת את הכינוי שלך? שתי סיבות- אנשים קוראים לי דייב גם בחיים(חברה המציאה את הכינוי), ונרשמתי לתפוז בדיוק אחרי שראיתי 3 סרטים של מלחמת הכוכבים. כיצד היית רוצה לקרוא לילדים שלך? (XD זרמו) אין לי מושג, אבל אני ארשום שם שמישהי שאני מכירה רוצה לתת לבת שתהיה לה--- גליוטינה D: D: D: מה השם של בעל החיים שלך? אין ): האם אתה נוטה לתת לדברים שמות? כן! המון שמות מה השם של הבובה האהובה עליך מן הילדות? דובי(זה השם), ותנחשו מה? הוא דובי

למעלה