מפגש פורום

../images/Emo95.gifחחח אני גם זוכרת אותך ../images/Emo24.gif

נזכרתי עכשיו במפגש של פסח [שהיה במפגש הראשון שלי
] שאני וספיר זיהינו אותך מהפורום והתתביישנו לבוא אלייך ואל מיכל

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifהוהו אני אראה אותך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיףאיזהכיף
אהאהאההאהה איזה כיף.

dougie10

New member
שכחתי תמונה

לא אשמתי שאני מכוערת
חח... זה פפראצי שחברה שלי עשתה....לא ידעתי שהיא מצלמת!!.. זה היה בפורים שהתחפשתי לפאנטה והיא לקוקה-קולה

linoyosef1994

New member
אממ אני נראלי באה (:)

חח הייתי פעם עם הכינוי MRS_JONES_POYNTER אבל שכחתי תסיסמא >< בכל אופן יש מצב שאני באה =] שם: לינוי יוסף PP: גיל: 14 מסן: [email protected] תוסיפוו =] תמונה לזיהוי: מצורפת DD: וגם התמונה הזאת : http://uploadfileyou.com/files/vq33pbd1mbeooyjvk0hh.jpg יש לי עוד מלא במקושרים PP: תחפשו - לינוי יוסף , למי שיש .... XD 33>

linoyosef1994

New member
אהה ואתם לא מאמינים !!!!

נכון אמרתם ששמעתם את מקפליי בגלגלצ ?! אז אני נורא התבאסתי שלא שמעתי וזה ואז החלטתי שבאוטו תמיד יהיה הרדיו דולק למקרה ש .. חח וזה היה דולק על התחנה RAM FM (תחנה שמדברים באנגלית וזה, תחנה מגניבה (:) ) ואז פתאום אני שומעת את הקול המושלם של טום "SO HERES ANOTHER SONG FOR THE REDIO .. " ואני כל כך התלהבתייייי חחח אתם לא מאמיניםםםםםם !!! שמתי פול ווליוםםםם כל השכונה שמעה חחח לא נורא בטוח הם נהנו מהשיייר 3333> וואי היה כל כך כיףף חח התחלתי להשתוולל בתוך האוטו ואמא שלי כזה : די . לקפוץ !! חחח וואי זה היה רגע מעולה >< " והנה קישור לחיץ לתמונה שצירפתי למעלה (הכתובת לא התמונה המצורפת , חח קיצר תמונה אחרת ) http://uploadfileyou.com/files/vq33pbd1mbeooyjvk0hh.jpg

yaelsee

New member
אם מישהי זוכרת אותי ../images/Emo3.gif

שם:יעל/יעלסי גיל:16 וחצי מסן[email protected] תמונה לזיהוי:טוב נו, הכי נורמלית שיכולתי למצוא. נראה מי תזהה אותי בלי המשקפי שמש

blackroses

New member
../images/Emo59.gifנראה לך שאפשר לשכוח אותך???

לא
יש לנו תמונה ביחד עם בתאל ועם מיכל.

yaelsee

New member
קוללל D:

רק שתדעי לך שבאותו יום אצל רייבן לא הצלחת לעצבן אותי

blackroses

New member
../images/Emo59.gif רובין רייבן ג'סיקה אלמוג

ב2 מילים זיפפפ איטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה