McWeekend!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתפוזבל

התכוונתי להגיד שזה נשמע קורע ביותר, ודי אופייני לג'ו XDDDDDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד.D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה [:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
השירים של גלללי *~*
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי.D:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גלי *~*
ספר / פיק השבוע:
-.-
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום.D:
משהו ששימח:
ברצלונה. *~*
חופפפפש. D: מינימינימיני מפגש! D:
כינרת עם המשפחה. D: לפגוש את ניצ!!
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
היינו בכינרת וזה, ואחות שלי התחילה להתנהג כמו מסטולה. אז אני כזה "אור, את שובפעם על סמים?!" אז אמא שלי כזה "היא לא לוקחת סמים, אצלה זה טבעי, היא מייצרת אותם בראש" XD ההורים שלי שלחו אותי ואת אח שלי ללכת לקיוסק, לקנות קולה, שזה היה איזה חצי שעה הליכה -.- אז בדרך אנחנו קולטים איזה משאית, ויש שם את המקרר הזה של הקולות, ומסביב היה אוהלים. אז אח שלי כזה "הנה , הנה זה שם" (הקיוסק כאילו) ואני כזה "לא גל! זה לא זה" והוא לא הקשיב לי, אז הוא כזה "אפשר קולה?" והאלה שהיו ליד התפקעו מצחוק XDDDD כי זה כאילו היה משפחה וזה לא היה קיוסק. XD אוי אידיוט שכמותו.XD טוב היו עוד, שהיו הרבה יותר מצחיקים אבל שחכתי.:X אני תמיד שוחכת -.- אני צריכה להתחיל לרשום את זה איפשהוXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
גללללללללי @!#$^&%$#$@ ומסייייייייי *~*
המלצת השבוע:
תראו גלי, האעהעאעהאעהעא
התמונה הכי חמה:
הוא אומנם לא חתיך, אבל אני מאוהבת בו
התמכרתי אליו. :X

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיך שמחתי לראות את ברצלונה מנצחת...

ולוקחת אליפות...ממש התרגשתי
וכל השחקנים המושים שלה שמחים, ואת מסי מלא שמפניה
גמאני מאוהבת בו
וגלי זו פשוט סדרה גאונית

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיואו כ"כ גמאני ../images/Emo99.gif

כל הבית היה שמח. D: אח"כ גם אני ואמא שלי מצאנו את המסיבות של אחרי, מה שהיה שם, זה היה מאוד מאגניב. *~* ואכן, גלי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגלי../images/Emo47.gif

ומי זה בתמונה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשו רונאלדו. |:

איכס רונאלדו.XD אני לא סובלת אותו . :X ועוד הפעם איייייייכס . -.- הוא סנוב מגעיל.XD רק מסי

McMonkeys

New member
חחח קרן

פעם אחת חברה שלי רבה עם איזה אחד אז הוא אמר שעדיף את ריאל מדריד על איזה אחד.. והיא אמרה שלא אז הוא אמר לה ומה עם כריסטיאנו רונאלדו? אז היא אמרה לו זה שהוא מדגמן גרביים לא הופך אותו לחתיךXD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDDD

תכלס הוא לא כזה וואו. -.- חוץ מזה הוא פקאצ מגעיל.XD

Serena16

New member
הוא נראה טוב. מאוד. ../images/Emo9.gif

אבל מסי נראה ילד טוב, אני אוהבת כאלה XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני לא אומרת שהוא נראה רע,

הוא פשוט לא נראה ~כזה~ טוב.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמקוויקנד וזה

מצעד הלהיטים של מקפליי:
dragon ball *_______* [דמו חדש שגנבו] here comes the storm *-* foolish *-* קיצר כל השירים החדשים שגנבו מהם XD
מלא של ביבר ._______. תתביישי סטפי . all time low - therapy general fiasco - i'm not made from eyes מלא של כמעט מלאכים 4
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
מק ביבר .______. ג'נרל פייסקו קאסי אול טיים לואו
החצויה 2 !!@!$#
*-* זאק וקודי כמעט מלאכים 4 החבר'ה הטובים מת לצעוק 4 התאהבתי בכוכב *____*
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הורידו את כל הדמואים החדשים של מק מיוטיוב !!!!111 אני מתגעגעת לפווולייישש !!! את דרגון בול והשני הספקתי להוריד כי אני חכמה D:
משהו ששימח:
החופש D: 100 במורשת 90 על העבודה המסכנה שלי ושל חברות שלי בשל''ח שעשינו בשעה O__O
ציטוטיה:
האווזה הנודדה אומר/ת (01:44): אויש ואבויש 12 XDDD כמוך ! Stefi The UniCorn אומר/ת (01:44): אני בת 13 וחצי וחודשיים >> האווזה הנודדה אומר/ת (01:44): אע נכון XD האווזה הנודדה אומר/ת (01:45): ו9 חודשים, קשה לך להגיד? XD Stefi The UniCorn אומר/ת (01:45): 8 -.- האווזה הנודדה אומר/ת (01:45): AWWWWWKWARD - איזה שרמוטות אני וחברה שלי XDDDDD - קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (21:24): KepoTheKisKa אומר/ת: *למה בית חולים? לא שובבבבבב אומר/ת: *כייייייי *ישלי בלוטה כזאת בציץ הימני :\ *יכול להיות שזה גידול *לא ישלחו אותי סתם לביתחולים :\ KepoTheKisKa אומר/ת: *מסכנה שלי מה ממתי זה ככה? די אני מתה לא לצחוק XDDDDDDDDDDD Stefi The UniCorn אומר/ת (21:24): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני נקרעת פה והכל תפוס לי יא בת זונה XDDDDDDDD קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (21:25): אה לא ולי לא?XDDDDDDDD Stefi The UniCorn אומר/ת (21:25): ישלה סרטן השד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (21:25): XDDDDDDDDDDDDDDDDD ס'שרמוטות אנחנו גאד XDDDDDDDDDג Stefi The UniCorn אומר/ת (21:26): כי אנחנו מגניבותתת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - "אני מרגישה גברית ליד ג'סטין ביבר" - "עכשיו אלה בטח הימים האחרונים של הקריירה של ביבר. עכשיו יש את גרייסון צ'אנס וקודי סימפסון הזה וג'ורדן הזה. התחילה מתקפת בנים לא מפותחים מספיק שחושבים שהם יודעין לשיר, הם יקחו לג'סטין את המקום, הוא ינעל בארון, יבכה, ובטח מרוב בדידות ועצב הוא יחליט לצאת למסע נקמה של הרג המוני בעזרת נעליי הקסם הסגולות שלו והפן" - ישלי ידידים לא שפויים מעט .
מתנגן בראש / בפלייליסט:
casi angeles - estoy vivo . i have a casi attack
המלצת השבוע:
גרייסוווןןןן *_____* אמן יקח לביבר הגברי את הקריירה
התמונה הכי חמה:
האעאעאעעעעעעעעעעעעע *_________________*

McMonkeys

New member
קודי סימפסון*~*

יואו אהבתי אותו מזמן היה לו שיר ממש יפה ואז שמתי לב שבשירים אחרים יש לו קול של בחורה:X אבל הוא מושלם!!!! וסטפי ג'סטין ביבר ממך לא ציפיתי..><

DannyMcFly

New member
מקוויקנד אחרי מלאאאא זמן :)

פאק, כבר שכחתי איך עושים פה סמיילים ! רואים שאני לא פה כבר הרבה כמו פעם..
מצעד הלהיטים של מקפליי:
The End Point Of View Too Close For Comfort Not alone
Hoobastank - Reason Hawk Nelson - Zero Nickelback - How You Remind Me secondhand serenade - fall for you sia - breathe me Thriving Ivory - Angels On The Moon
Tokio Hotel - Dont Jump The Beatles - Hey Judd Joseph Arthur - In the Sun paramore-pressure(acoustic) pink - who knew jimmy eat world - hear you me kings of leon - closer
הלהקה המגניבה של השבוע:
Paramore
אין עליהם - פשוט אין
Simple Plan kings of leon The Beatles
קליפ שעשה לכן את זה:
יש אחד ממש מצחיק שלי ושל חברה שלי אבל היא לא העלתה אותו ליוטיוב עדיין..
תוכנית שנות ה-70
שני גברים וחצי איך פגשתי את אמא
ספר / פיק השבוע:
אמ.. זה לא מהשבוע אבל עדיין - סיימתי את שחר מפציע :) (Braeking down )
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
2 בנות התחילו לצחוק ולהרביץ אחת לשניה בצחוק באמצע המערכה השנייה שלנו וכשאני אמרתי שלפי דעתי זה לא היה בסדר ומתאים להיתנהג ככה כשאנחנו האמצע משחק הן התחילו להאשים אותי בפייסבוק על זה שאני לא חלק מהקבוצה ושאני לא מנסה להיתחבר אליהן אפילו (זה בנות שאני איתן 7-8 שנים בבצפר!) ואז כשעניתי להן ואמרתי את דעתי ש"תקעה" אותן או לא יודעת הן הורידו את זה ! מטומטמות..
משהו ששימח:
חופש @^%@%&#&^&$^@ הגיע בדיוק בזמן :) חברה באה לישון אצלי והיה ממש כיף 5 שעות בצמח ! שברתי שיא
פגשתי את פיקצ'ר (קרן למי שלא מבינה
) שיר חדש
חבר של בת דודה שלי שמע הקלטה שלי שרה ומנגנת שיר מקורי שלי והציע לי להקליט אצלנו פאקינג דמו ! %&$^*&)$&)&%*#^$%&^#@^#@%&@& עוד מעט שנה בפורום
הפלאפון שלי חזר מתיקון וסופסוף עובד
משהו שהעציב:
11 חודשם.
ציטוטיה:
וואו היה המוןןן אבל זה או בדיחות פנימות או ששכחתי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
secondhand serenade - fall for you
המלצת השבוע:
תעשו ניסויים עם איפור, במיוחד כשחברות באות אליכן
זה ממש כיף :)
התמונה הכי חמה:
מתאים לי פרחה ?