יו יו יו It's יום רביעי Today

JuSt My LuCk

New member
וואי היום יום הרביעי !!! ../images/Emo6.gif

השבוע ממש טס לי
חחח טוב קודם שאלה יומית : שוקו יוטבתה כי סוג של גדלתי על זה ? ...... וכי זה הכי טעים!!! ועכשיו סיפורי יום רביעי :) אז ככה, ירדתי אתמול לכינרת עם חברים (הגעתי לשם באיחור אופנתי באיזה 11 וחצי XD ) והלכנו היום בבוקר (ככה ב-10 ) והייתי לבושה בבגדים חגיגים אז זה היה ממש מוזרררררררר אבל לא נורא XD לא שחיתי או משהו. וסתם היו כל מני קטעים מגניבים חחח ואההה אחרי שמשמונה בבוקר(של אתמול) אני ערה נסעתי לחיפה ונגררתי אחרי אמא שלי בסידורים שלה והייתי עם הבני דודים שלי (חמודים
) שדווקא היום היו במצב היפרקטיבי (ואני עייפה מתה כן?)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifהרביעי המשעמם שלי../images/Emo69.gif

הבוקר התחיל כמו כל בוקר.. כשמשהו, או יותר נכון להגיד מישהי ~אהמ.סאם.אהמ~ העירה אותי
ואז כמובן צעקתי עלייה שעות בSMSים
[סאם.. תעזבי את ג'ו בשקטטטטט] ואז הלכתי לעשות גבות ואז למורה פרטית.. [אני ונאת את המורה שלי למתמט', מי הוא חושב שהוא שיתן לי לעשות מועד ב' בחופש הגדול!@#&^%$
]
השאלה היומית: ברור|שיטבתהמאוהב|

blackroses

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo4.gif

אהמ*רובין*אהמ להזכירך את אמרת לי שאני אתקשר מ10 בבוקר, ואני שלחתי לך אסמס בעשר וחמישה! אין לך מה להתלונן!!!! פעם הבאה אני מתקשרת בתשע בלילה! (בתקווה שאז תהיי ערה!!!!
)

סאמוואן

New member
תראי בעיקרון את יכולה..

לעשות סתם אצלך מסיבת דיסקו בבית עם מלא מלא אלכוהול...זה מה שחברה שלי עשתה.. אני עשיתי יומולדת 18 בים עם מלא מלא אלכוהול..בעיניי יומולדת 18 לא משנה איפה היא תהיה העיקר שהיא תהיה מלאה באלכוהול...כי את כבר בת 18 וזה כיף להרגיש שאת יכולה להתפרע (לא שלא יכולת קודם..) אבל בגיל 18 זה יותר מגניב
...ואולי האלכוהול זה הרבה כסף..אבל את יכולה לבקש מההורים שלך שיביאו לך כמתנה ליומולדת תקציב למסיבה שלך וגמרנו. אלה ההצעות שלי אלייך...תהני
שאלה יומית.. אני אוהבת כל שוקו!! לא משנה לי איזה..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifXDD אני לא שותה

אז עם אלכוהול או בלי זה ממש לא אכפת לי.. חברים שלי שותים אבל חחח אז יענו למרות שאני בת 18 אני לא יכולה להתפרע, אני לא שותה
אני הכי מוזרה בארץ חחח זה לא טעים בכלל פפפ בקיצור אולי אני יעשה באיזה פאב... ומלא מהחבורה שלנו עשו בים.. עישנו על האש וזה..תודה בכל זאת

סאמוואן

New member
אין בעד מה../images/Emo140.gif

אבל חח מה תעשי בפאב אם את לא שותה כלום?? עדיף שתעשי יומולדת במקום או מצב שישמח אותך לא את החברים שלך... וגם אני עד לפני איזה שנתיים בכלל לא שתיתי ולא אהבתי את זה...אבל לאט לאט זה נעשה טעים כזה..ותאמיני לי לשתות קצת יותר מדי לפעמים יכול לעשות מזה הרגשה סבבה...סטלה כזאת... אבל בכל מקרה בהצלחה ויומולדת 18 שמייייח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום משעמם היום.

אני הולכת להירשם עכשיו לחוג לשנה הבאה : > ואז לקנות תחתונים XD . כל מי שוהלכת מחר למפגש - תהנו

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח לקנות תחתונים-עושה לי חשק

לקנות גם O_O תעני לי במסנ.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח i will

יש לנו שלושה מחשבים בבית, 2 התקלקלו נשאר שלי אז כולם מתנחלים עליו, עצוב . יופי של תחתונים קניתי : > כדאי לך גם : >

linoyosef1994

New member
חח >< "

ברור שיטבתה ! (:) ולמה עשית ניתוח ??
טוב בכל מה שיהיה אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב :) קיץ נעיםם וחםם !!! *וכמובן עם הרבה הרבה מקפליי 333>*

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif רביעי אל תוך הים D:

היום הייתי בחוף ירושלים והיה ממש כיף [[[[= אני ועוד 3 חברות לקחנו אוטובוס לתחנה מרכזית וממש הסתבכנו שם בקומות ולא מצאנו את הקו שלנו עד שמישהו אמר לנו ללכת לקומה 4 אז הלכנו ואז מצאנו ואז ראינו את האוטובוס מגיע אבל הוא המשיך ועצר ממש רחוק אז דפקנו ריצה ואז עלינו על האוטובוס ופיספסנו את התחנה אז עלינו על אוטובוס אחר והגענו לים ^^ היה ממש כיף !!!!!!!!!@!#!$#^%* ואז הלכנו למגדל האופרה [אכלנו כמו שמנות
] משם לקחנו אוטובוס בעזריאלי ישבנו שם 20 דק' בערך ואז עלינו על אוטובוס הבייתה :) עכשיו אני עייפה ומרוגשת למפגש !!!!@!##@$#%&^)& ואני צריכה לסיים עם המסע שיכנועים שלי .. תחזיקו אצבעות שאני אצליח
שאלה יומית : אין לי שמץ .. אני לא שותה שוקו כמעט .. לעיתים רחוקות רחוקות רחוקות .

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifרביעי=]

ברוור ששוקו יטבתה=]] הוא הכי טעים בעולם והוא גם בא לפני שוקP: וואוו כולם היום עשו דברים ורק אני לא? חוץ מלשמור על בן דוד שליXD יום שבת מחנ"ק יאיי לי=]]

yael0000

New member
חזרתי../images/Emo211.gif

היה לי טיול מהצבא לצפון. היה כיף. בייחוד בלילה. דיברתי במשך כמה שעות טובות עם מישהו והיה מצחיק

למעלה