שבוע נחמד ביותר!! DD:
מצעד הלהיטים של מקפליי: הכל.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Pictures Of You - The Last Goodnight
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפלייוש, באסטד וד'ה לאסט גודנייט. 3>
אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב. חחח נכנסתי לרשימת השירים הכי מושמעים אצלי באייטונס, ופתאום אני רואה שיש 13 של מקפליי במקומות הראשונים. ואז אני קולטת שהרוב זה האלבום החדש, 33 השמעות XD
קליפ שעשה לכן את זה: ה
מיני-טריילר להארי פוטר. מגניב לאללה!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דיוידי'ז של מקפליי&באסטד, פרוייקט מסלול
, שנות ה-70, בטי, האוס, תוכניות מערוץ E חחחח, כוכב נולד (בגלל הבייביסיטר!
), חשופים (כנ"ל!XD), וויל וגרייס וסוויט סיקסטיןXD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא. וזה שבויאודי דלגו על פרק של שנות ה-70 בסוף העונה ה-4 והייתי צריכה לראות ביוטיוב בשביל הרציפותXD
משהו ששימח: הרבה. פלאפון חדש, ביצ'ס, העלו תעונה ה-5 לויאודי$#@%#@, הסתפרתי+פן, מלאמלאמלא בייביסיטר (=מלאמלא כסף), מקפליי, חלמתי שעושים לי סוויטסיקסטין ומקפליי מופיעיםXDDDDD ולודעת נראהלי שהיה עוד פול, שבוע ממשממש נחמדD:
משהו שהעציב: לוזוכרתתתת.
ציטוטיה: חחחחחחחחחחחחחחח ציטוטים שקרעו רק אותי שהייתי בעת חרפון אז לא נראה שמי שלא קשור לציטוט ישתעשעXDDDD YuvaL ; רון3> says (21:43): בטח כשהוא מתלבש הוא אומר לעצמו "ממ. אני דאגי. אני יכול לצאת עם חולצת בטן ורודה זוהרת צומדה ושורטס טיץ ויאהבו אותי<:" ריתנה ניסים ונפלאות says (23:06): זה עמוק זה$%@#!?%@? שיר. D: says (23:06): עמוק כמו התחת של דאגי שיר. D: says (23:6): אוקי, דוגמה לא טובהXD ריתנה ניסים ונפלאות says (23:06): חחחחחחחחחחחחחחח שיר. D: says (23:07): עמוק כמו הכינרת *naf שיר. D: says (23:07): וזה דוגמה עצובה *naf שיר. D: says (23:07): קשה לי קשה ריתנה ניסים ונפלאות says (23:07): עמוק כמו המוח שלה *naf שיר. D: says (23:07): יפה! *naf שיר. D: says (23:07): את רואה, את טובה בזהXDDD ~חפרנו על זה שאנחנו רוצות שטום יהיה הBFF שלנו~ *naf שיר. D: says (02:34): וגם הוא עשיר אז מה רע נסטיה (says (02:35: חחחחחחחח זהו נסטיה (says (02:35: ליומולדת הוא יביא לך מכונית חדשה
נסטיה (says (02:35: ולכריסמס הוא יקנה לך בית XD *naf שיר. D: says (02:35): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ב-ה-רור נסטיה (says (02:35:
נסטיה (says (02:35: ולפסח הוא יקנה לך לחם נסטיה (says (02:35: XDDDD *naf שיר. D: says (02:36): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאים לו לעשות דבר כזה לאידיוט XDD YuvaL ; רון3> says (04:35): קניתי לך את טום פלטצ'ר ב75 אלף פאונד!!!!!!!!!!!!!!!! *naf שיר. D: says (04:35): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר תקני את כולם בסכום הזה! YuvaL ; רון3> says (04:35): לאללאאל! היית ילדה רעה YuvaL ; רון3> says (04:36): נוטי גירל נוטי גירל YuvaL ; רון3> says (04:36): אז תקבלי רק את טום *naf שיר. D: says (04:35): היום אני אחלום על טום! אני נשבעת לך XD *naf שיר. D: says (04:36): אנחנו נשחק משחק אמת או חובה ואת תיהיי שם *naf שיר. D: says (04:36): ותשאלי אותי אמת או חובה *naf שיר. D: says (04:36): ואני אגיד חובה *naf שיר. D: says (04:36): ואז את תגידי לי YuvaL ; רון3> says (04:36): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:36): חובה עליך ללטף לטומי את הטוסיק! *naf שיר. D: says (04:36): כי את חברה טובה YuvaL ; רון3> says (04:36): ~ממממממממממתתתתתתתתתתתתתתההההההההההה~ *naf שיר. D: says (04:36): ואז אני: "הו, וול, אם זה מה שצריך לעשות!!!!" *naf שיר. D: says (04:36): ואני אלטף לו את הטוסיק ואהנה והוא -> |מפגר| ~וההמשך בהודעה נפרדת כי זה ארוך מדיXDDD~ אריאל מתמצתת את הפיגור שלי: ArielYona says (01:07): במרות שלא יתוארו ArielYona says (01:07): ואני בכלל לא טולה תקוות "סמאללה איזה מלעונה יא ווראדי!" XDDDDDD ArielYona said: את זונה! *naf שיר. D: said: לא אני לא! אני מפהימה במושלומתי ArielYona says (15:42): מפהימה שחבלז *naf שיר. D: says (15:42): נכון הא? XDDDD ArielYona says (15:42): צרחחחח *naf שיר. D: says (15:42): צרח! ArielYona says (15:42): XDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (15:42): יא וודאגי ArielYona says (15:42): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (15:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *ווראדי *naf שיר. D: says (15:42): ושניסיתי לתקן עכשיו *naf שיר. D: says (15:42): כתבתי שובפהם יא וודאגי ArielYona says (15:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וודאגי ArielYona says (15:42): שובפהם *naf שיר. D: says (15:42): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (15:42): *פעם ArielYona says (15:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את פשוט מפהימה היום *naf שיר. D: says (15:42): נכון?! ArielYona says (15:42): צרח!
מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל.
המלצת השבוע: תפסיקו לרדת על מה שאני לובשת.
אתן יודעות שאתן מתות על גופי המשגעXDDDDDDD
התמונה הכי חמה: כמובן שישבנו המושימושלם של טומצ'!