The McWeekend is here again

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח נועה ../images/Emo6.gif

"וכשחזרתי אחותי באו" XDDDDDDDDDDDDD זה הצחיק אותי חחחחחחחחחחחח נראלי אני במצב כפית

JuSt My LuCk

New member
עונה :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל השירים של הדיסק החדש
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Non Believer teddy geiger -for u i will Interpol - Rest My Chemistry if i was in your shose ועוד שירים של להקות :) אהה והרבה שירים של הפו פייטרס !! הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי interpol
טאדי ! הפו פייטרס אלבום שחרשתן עליו: אין קליפ שעשה לכן את זה: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי על טבעי עקרות בית נואשות יומני האומנת כוורת בסרט מכושפת משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין משהו ששימח: הכינרת :) משהו שהעציב: הטמטום שלי ציטוטיה: לא זוכרת מתנגן בראש / בפלייליסט: Interpol - Rest My Chemistry המלצת השבוע: השיר שאני שומעת עכשיו XD התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעל טבעיי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

תמונה יפה!

Yu vi

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

למה סיימתי את הסדר כלך מהר, למה?

sweet shir

New member
שבוע נחמד ביותר!! DD:

מצעד הלהיטים של מקפליי: הכל. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Pictures Of You - The Last Goodnight הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפלייוש, באסטד וד'ה לאסט גודנייט. 3> אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב. חחח נכנסתי לרשימת השירים הכי מושמעים אצלי באייטונס, ופתאום אני רואה שיש 13 של מקפליי במקומות הראשונים. ואז אני קולטת שהרוב זה האלבום החדש, 33 השמעות XD קליפ שעשה לכן את זה: המיני-טריילר להארי פוטר. מגניב לאללה! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דיוידי'ז של מקפליי&באסטד, פרוייקט מסלול
, שנות ה-70, בטי, האוס, תוכניות מערוץ E חחחח, כוכב נולד (בגלל הבייביסיטר!
), חשופים (כנ"ל!XD), וויל וגרייס וסוויט סיקסטיןXD משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא. וזה שבויאודי דלגו על פרק של שנות ה-70 בסוף העונה ה-4 והייתי צריכה לראות ביוטיוב בשביל הרציפותXD משהו ששימח: הרבה. פלאפון חדש, ביצ'ס, העלו תעונה ה-5 לויאודי$#@%#@, הסתפרתי+פן, מלאמלאמלא בייביסיטר (=מלאמלא כסף), מקפליי, חלמתי שעושים לי סוויטסיקסטין ומקפליי מופיעיםXDDDDD ולודעת נראהלי שהיה עוד פול, שבוע ממשממש נחמדD: משהו שהעציב: לוזוכרתתתת. ציטוטיה: חחחחחחחחחחחחחחח ציטוטים שקרעו רק אותי שהייתי בעת חרפון אז לא נראה שמי שלא קשור לציטוט ישתעשעXDDDD YuvaL ; רון3> says (21:43): בטח כשהוא מתלבש הוא אומר לעצמו "ממ. אני דאגי. אני יכול לצאת עם חולצת בטן ורודה זוהרת צומדה ושורטס טיץ ויאהבו אותי<:" ריתנה ניסים ונפלאות says (23:06): זה עמוק זה$%@#!?%@? שיר. D: says (23:06): עמוק כמו התחת של דאגי שיר. D: says (23:6): אוקי, דוגמה לא טובהXD ריתנה ניסים ונפלאות says (23:06): חחחחחחחחחחחחחחח שיר. D: says (23:07): עמוק כמו הכינרת *naf שיר. D: says (23:07): וזה דוגמה עצובה *naf שיר. D: says (23:07): קשה לי קשה ריתנה ניסים ונפלאות says (23:07): עמוק כמו המוח שלה *naf שיר. D: says (23:07): יפה! *naf שיר. D: says (23:07): את רואה, את טובה בזהXDDD ~חפרנו על זה שאנחנו רוצות שטום יהיה הBFF שלנו~ *naf שיר. D: says (02:34): וגם הוא עשיר אז מה רע נסטיה (says (02:35: חחחחחחחח זהו נסטיה (says (02:35: ליומולדת הוא יביא לך מכונית חדשה
נסטיה (says (02:35: ולכריסמס הוא יקנה לך בית XD *naf שיר. D: says (02:35): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ב-ה-רור נסטיה (says (02:35:
נסטיה (says (02:35: ולפסח הוא יקנה לך לחם נסטיה (says (02:35: XDDDD *naf שיר. D: says (02:36): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאים לו לעשות דבר כזה לאידיוט XDD YuvaL ; רון3> says (04:35): קניתי לך את טום פלטצ'ר ב75 אלף פאונד!!!!!!!!!!!!!!!! *naf שיר. D: says (04:35): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר תקני את כולם בסכום הזה! YuvaL ; רון3> says (04:35): לאללאאל! היית ילדה רעה YuvaL ; רון3> says (04:36): נוטי גירל נוטי גירל YuvaL ; רון3> says (04:36): אז תקבלי רק את טום *naf שיר. D: says (04:35): היום אני אחלום על טום! אני נשבעת לך XD *naf שיר. D: says (04:36): אנחנו נשחק משחק אמת או חובה ואת תיהיי שם *naf שיר. D: says (04:36): ותשאלי אותי אמת או חובה *naf שיר. D: says (04:36): ואני אגיד חובה *naf שיר. D: says (04:36): ואז את תגידי לי YuvaL ; רון3> says (04:36): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:36): חובה עליך ללטף לטומי את הטוסיק! *naf שיר. D: says (04:36): כי את חברה טובה YuvaL ; רון3> says (04:36): ~ממממממממממתתתתתתתתתתתתתתההההההההההה~ *naf שיר. D: says (04:36): ואז אני: "הו, וול, אם זה מה שצריך לעשות!!!!" *naf שיר. D: says (04:36): ואני אלטף לו את הטוסיק ואהנה והוא -> |מפגר| ~וההמשך בהודעה נפרדת כי זה ארוך מדיXDDD~ אריאל מתמצתת את הפיגור שלי: ArielYona says (01:07): במרות שלא יתוארו ArielYona says (01:07): ואני בכלל לא טולה תקוות "סמאללה איזה מלעונה יא ווראדי!" XDDDDDD ArielYona said: את זונה! *naf שיר. D: said: לא אני לא! אני מפהימה במושלומתי ArielYona says (15:42): מפהימה שחבלז *naf שיר. D: says (15:42): נכון הא? XDDDD ArielYona says (15:42): צרחחחח *naf שיר. D: says (15:42): צרח! ArielYona says (15:42): XDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (15:42): יא וודאגי ArielYona says (15:42): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (15:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *ווראדי *naf שיר. D: says (15:42): ושניסיתי לתקן עכשיו *naf שיר. D: says (15:42): כתבתי שובפהם יא וודאגי ArielYona says (15:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וודאגי ArielYona says (15:42): שובפהם *naf שיר. D: says (15:42): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (15:42): *פעם ArielYona says (15:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את פשוט מפהימה היום *naf שיר. D: says (15:42): נכון?! ArielYona says (15:42): צרח! מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל. המלצת השבוע: תפסיקו לרדת על מה שאני לובשת.
אתן יודעות שאתן מתות על גופי המשגעXDDDDDDD התמונה הכי חמה: כמובן שישבנו המושימושלם של טומצ'!

sweet shir

New member
ה-שיחה המדוברת שלי ושל יובל. א-ר-ו-ך. XD

*naf שיר. D: says (04:39): אם טומי יתחתן נגיד עם ג'יו אז הוא יהיה מאושרררררררררר והם ישריצו מליוני ילדים קטנים ומכוערים *naf שיר. D: says (04:39): ושמנים XD *naf שיר. D: says (04:39): והיא תהיה מאושרת כי ישלה בעל עם תחת מושלם! YuvaL ; רון3> says (04:40): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:40): אבל מסכנה כי היא תהיה עצובה כשהוא ייצא מהארון. YuvaL ; רון3> says (04:40): אבל לפחות יהיו לה ילדים עם תחת מושלם *naf שיר. D: says (04:40): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון. לפחות משהו. *naf שיר. D: says (04:40): YuvaL ; רון3> says (04:40): תארי לך תינוק כזה בן שנתיים עם סקיני אולסטאר חגורה וחולצה מאגניבה והכל במידה פיצפונתתתתתתתתתתתתתת *naf שיר. D: says (04:40): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:41): לאלאלא!! חולצת חלל וסקיני אדום עם סליפון כסף YuvaL ; רון3> says (04:41): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:41): לאלאל אחד יצא עם חולצת חלל וכל מה שאמרת ואחד יצא מתלבש מושלם עם סקיני מושלם, ואז ידעו מי הילד הטוב ומי הרע! *naf שיר. D: says (04:41): XDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:41): אההההה ברור YuvaL ; רון3> says (04:41): ככה הם יצאו מהבטן של טום! *naf שיר. D: says (04:41): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:41): |צוחקת בקול רם| YuvaL ; רון3> says (04:42): גמני *naf שיר. D: says (04:42): ברור תראי מה יקרה, טום וג'יאובנה יתחתנו בשלב מסויים YuvaL ; רון3> says (04:42): מתהמתהמתה *naf שיר. D: says (04:42): ואזזזזז ג'יאו תכניס את טום להריון!!!!!1 ויהיו תאומים
YuvaL ; רון3> says (04:42): אומגד
*naf שיר. D: says (04:42): ואז תאום אחד יהיה תאום טוב ואחד תאום רעXD והרע זה בעצם ילד מהחלל כי חטפה את טום חללית! והכניסה בו ילד מהחלל שלובש חולצת חלל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:42): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (04:43): YuvaL ; רון3> says (04:43): |מנסה לנשום| *naf שיר. D: says (04:43): |מנסה לצחוק בשקט| YuvaL ; רון3> says (04:43): ואחד יצא ילד מושלם עם משקפי טייסים שחורות וחולצה של BTTF *naf שיר. D: says (04:43): עם שיער חלקחלקחלק בלונדיני *naf שיר. D: says (04:43): וגבות כאאאאאאאאאאאאאאאאאלו גדולות עבות וחומות XD YuvaL ; רון3> says (04:43): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:43): ושפמפם כזה מכוער. וזה שפם בהכחשה! *naf שיר. D: says (04:44): ואז התינוק מהחלל יעשה תדבר הזה של מיקי בוגנים ויוציא לו את כל השיער! YuvaL ; רון3> says (04:44): יצא עם שיער מחומצן כזה *naf שיר. D: says (04:44): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:44): הוווו! *naf שיר. D: says (04:44): כןכן התינוק מהחלל יצא ישר ככה עם קוצים. יצא מהבטן של טום עם ג'ל XD YuvaL ; רון3> says (04:44): ואז יהיה להם ילד יותר קטן שיוולד אחרי שנתיים ככה והוא יצא עם חולצת פסים ועניבת פסים לכיוון השני! *naf שיר. D: says (04:45): נכון! והוא יצא שיש לו קעקוע של כוכב ולכולם יש גבות! YuvaL ; רון3> says (04:45): עם שיער בלונדיני קצר כזה ופוני חמוד YuvaL ; רון3> says (04:45): כןןןןןן זה יעבור להם בתורשה, כי הקעקוע של אבוש נכנס כבר לדיאנאיי *naf שיר. D: says (04:45): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ברור YuvaL ; רון3> says (04:45): גבות וגבות וגבות על גבי גבות *naf שיר. D: says (04:45): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גבה אחת גדולה *naf שיר. D: says (04:45): משפחה הג'בהXDחח YuvaL ; רון3> says (04:46): |לאנושם| *naf שיר. D: says (04:46): וזה יצור גלים כל פעם שמישהו ירים גבה, ואם כולם שם ירימו גבות בבת אחת יהיה שיטפוןXDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:46): ~איןלי מושג כבר מה אני אומרתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD~ YuvaL ; רון3> says (04:46): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:46): ואזזזזזז יוולד להם הילד הכי קטן ולו יהיה שיער חום כההכההכהה והוא יהיה המקופח *naf שיר. D: says (04:46): כואב לי XDDDDDDDDDDDג YuvaL ; רון3> says (04:47): ולכןןןןןןןן הוא יחשוב שהוא אימו וילבש גלימה/מעיל כזה מכוער *naf שיר. D: says (04:47): ויצא כזה עם סכין בוריד YuvaL ; רון3> says (04:48): והוא ישיר לונלי ויחתוך YuvaL ; רון3> says (04:48): ושי לפט מי ויחתוך *naf שיר. D: says (04:48): ושי פולז אסליפ וד'ה באלאד אוף פול קיי YuvaL ; רון3> says (04:49): וכל הזמן בחורות יעזבו אותו *naf שיר. D: says (04:49): ויבכה ויבכה ויבכה *naf שיר. D: says (04:49): בחורים! YuvaL ; רון3> says (04:49): ויעזבו ויעזבו ויעזבו YuvaL ; רון3> says (04:49): ואז הוא יעבור לבחורים *naf שיר. D: says (04:49): ובוםבוםבום הבס עושה *naf שיר. D: says (04:49): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:49): ואז הוא יעבור לילדים של הארי ודאגי! YuvaL ; רון3> says (04:49): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
נו באמת! זה חתך באמצע! ><

*naf שיר. D: says (04:49): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח YuvaL ; רון3> says (04:50): והילדים של פאד יהיו מוווווווששששששלמים *naf שיר. D: says (04:50): אז קיצור הארי ודאגי ישלהם ילדים מה זה פצצות אחד אחד YuvaL ; רון3> says (04:50): והם לא יירצו את הילדים של טומי *naf שיר. D: says (04:50): אבללללללל הם יראו אותו ויגידו "איזה חמוד!" ואז "איזה תחת יפה!" *naf שיר. D: says (04:50): והם ירצו כי הם הומואים ותחת זה דבר חשוב! YuvaL ; רון3> says (04:50): כולם עם עיניים כחולות כחולות כמו הים הכחול המדהים והמקסים *naf שיר. D: says (04:50): כןכןכן YuvaL ; רון3> says (04:51): טוב שנייה בואי נתחיל את שושלת פוינטר-ג'אד! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:51): טוב! אוקי אז ילד ראשון תצא בת! *naf שיר. D: says (04:52): והיא תהיה מהממת מפהימה משגעת מטרפת עם שיער בלונדיני עד הטוסיק חלקחלק עם מחליקXD *naf שיר. D: says (04:52): עם שיער בלונדיני עד הטוסיק YuvaL ; רון3> says (04:52): אז היא מסכנה כי היא תראה כאילו חישמלו אותה *naf שיר. D: says (04:52): טוב!!!!!!!1 אז הבת הראשונה יצאה עם שיער עומד כזה וחולצות בטן כחולות מוזרות *naf שיר. D: says (04:53): אבל היא תהיה חמודה מתוקה וכולם יאהבו אותה כי היא דפוקה YuvaL ; רון3> says (04:53): אבל כשהיא הגיעה לגיל המתאים היא יישרה תשיער *naf שיר. D: says (04:53): כמובן YuvaL ; רון3> says (04:53): אוקיי *naf שיר. D: says (04:53): ואז היא תהיה כוסיתעל לגבות עם ציצימ גדולים YuvaL ; רון3> says (04:53): וזין גדול *naf שיר. D: says (04:53): מה? מה זין גדול היא בת! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:53): אוקי הילד השני הוא יהיה בן והוא יצא ישר עם הרחבות באוזניים! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:54): אני לא יכולה יותר אני מתה *naf שיר. D: says (04:54): YuvaL ; רון3> says (04:54): כן!!!!!! YuvaL ; רון3> says (04:54): ויהיה לו שיער שחור אפל ומושלם! עם פס בלונדיני! חלקחלקחלק *naf שיר. D: says (04:54): והוא יצא כזה עם חולצה משובצת מכוערת ומכנסיי סקייטרים *naf שיר. D: says (04:54): כן! *naf שיר. D: says (04:54): פס אחד באמצע הראשXDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:54): כןןןןן! *naf שיר. D: says (04:54): יחצה את הרש ל-2! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:55): ואםם דופקים על זה קצת זה נפתח! כמו ביצת הפתעהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ויש שם צעצוע! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:55): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (04:54): וישלו תאום! *naf שיר. D: says (04:55): והתאום הוא בלונדיני עם פס שחור?!?!!? YuvaL ; רון3> says (04:55): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (04:55): והוא קינדר ג'וי! XDחח YuvaL ; רון3> says (04:55): כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YuvaL ; רון3> says (04:55): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:55): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:56): תקשיבי היה עוד בן והוא יצא כזה מכוער קצת. קצת הרבה. *naf שיר. D: says (04:57): כאילו ממש מכוער עד איזה גיל 15 הוא יהיה ממש מכוער, ואז הוא לא יבין שהוא בעצם יפה! *naf שיר. D: says (04:57): וזה למה הוא יצא עם הבן האימו של טום YuvaL ; רון3> says (04:57): כמו ברבור! *naf שיר. D: says (04:57): כמו הברווזון המכוער! *naf שיר. D: says (04:57): ואז שהוא יבין שהוא יפה YuvaL ; רון3> says (04:57): XDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (04:57): הוא לא יעזוב את טום3 כי הוא יתאהב בגבות שלו וזה, והם יחתכו ביחד אחד לשני ציורים וישחקו אחד לשני בשיער YuvaL ; רון3> says (04:57): ובתחת#$%^^ YuvaL ; רון3> says (04:58): שנייה רגע אבל איזה בן זה? *naf שיר. D: says (04:58): נגיד PUDD4 יעשה צמות בגבות של טום3 *naf שיר. D: says (04:58): האימו! *naf שיר. D: says (04:58): קיצור פאד4 יעשה צמות לטום3 בגבות וישחק לו בורידים והם קיצור יהיו זוג מה זה מושלם -- YuvaL ; רון3> says (05:03): דני יתמכר לאלכוהול וטום כלכך אוהב אותו בסתר כל השנים האלה והוא יעזור לו *naf שיר. D: says (05:03): בהרור *naf שיר. D: says (05:03): אז הוא יציל אותו מהטיפה המרה? *naf שיר. D: says (05:03): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג YuvaL ; רון3> says (05:03): ואז הוא יצליח להוציא אותו מזה YuvaL ; רון3> says (05:04): כןןןןןןן YuvaL ; רון3> says (05:04): וזה יהיה מרגש YuvaL ; רון3> says (05:04): ובסוף הם יהיו ביחד YuvaL ; רון3> says (05:04): וטום יעזוב את ג'יאו *naf שיר. D: says (05:04): ואז ג'יאו תהיה עצובה ותבכה ותבכה ותבכה YuvaL ; רון3> says (05:04): אבל היא תשמח כי היא זיינה את טום ואת התחת שלו *naf שיר. D: says (05:04): והיא זכתה לגעת לו בטוסיק כל השנים אלו! ללטף ללטף ללטף YuvaL ; רון3> says (05:04): ~מתה~ *naf שיר. D: says (05:04): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג YuvaL ; רון3> says (05:05): והוא אמר שהיא יכולה להמשיך לבוא כל יום ללטף אז לאכפת לה כי גם ככה זה הדבר היחדיי שהיא אוהבת בו! *naf שיר. D: says (05:05): חחחחחחח

sweet shir

New member
חתך שובפעם! %#@ ~הייתי צריכה להעלות בקובץ ><~

*naf שיר. D: says (05:05): חחחחחחחחחחחחחחחחח אה נכון פינת ליטוף. אפשר לפתוח עסק של פינת ליטוף על התחת של טום! הוא ירוויח מליונים! YuvaL ; רון3> says (05:05): והם יישארו ידידים טובים ודני והוא יחיו באושר ואושר ועוווווווושר YuvaL ; רון3> says (05:06): אבל! *naf שיר. D: says (05:06): אבל?! YuvaL ; רון3> says (05:06): יום מר ועצוב הגיע! *naf שיר. D: says (05:06): O: *naf שיר. D: says (05:06): אורורה מתה?! YuvaL ; רון3> says (05:06): ודני חזר לאלכוהול;((((((( YuvaL ; רון3> says (05:06): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL ; רון3> says (05:06): נו! למה הוא חזר לאלכוהול?! בגלל שאורורה מתה!! *naf שיר. D: says (05:06): הוא ישתכר בגלל שאורורה מתה ואז יאכל את החתולה השניה שהוא יהיה שיכור! *naf שיר. D: says (05:06): וטום יהיה עצוב ויבכה ויבכה ויבכה YuvaL ; רון3> says (05:06): וטום יזרוק אותו והגבות שלו יירטבו מרוב בכי *naf שיר. D: says (05:06): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |מתה| naf שיר. D: says (05:07): והם כזה יגדלו כמו שמשקים עץ XD *naf שיר. D: says (05:07): יצמחו! *naf שיר. D: says (05:07): פוטוסינתיזהXDDDDDDDDDD ועכשיו באמת, ה-סוף! XD

Charley XD

New member
אוי גאד איזה חולות נפש XDDDDDDD

אני מתה פה ! איזה מוח מעוות XD ~צוחקתממשממשהרבה~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחותך מעוותתXDDDDD

אבל כן. זה מה שקורה בשעות לילה מאוחרות XDDDDDDD

למעלה